Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Best of fidesz.hu

2011.10.28. 10:59 | balközép | 5 komment

Unalmas perceimben szívesen olvasgatom a fidesz.hu 2010 előtti híreit. Olyan, mint egy furcsán groteszk vicc lap... Nagy arányú adócsökkentés hahhah... Vissza kell állítani a jogállamot... wuhhhaaahhh... Na de összegyűjtöttem pár, igazi gyöngyszemet:

Nagyarányú adócsökkentés

Lesz adócsökkentés, szándékaink szerint nagyarányú. Az adórendszernek két fő célja lesz, hogy támogassa a munkavállalókat és a családokat - közölte Orbán Viktor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Fidesz elnöke konkrét számokat egyelőre nem mondott, mert ahhoz ismerni kell az ország valós pénzügyi helyzetét és állapotát. Megjegyezte, "minél nagyobb az adócsökkentés, annál jótékonyabb hatású".

Fidesz.hu 2009. november 10.

Adócsökkentésre van szükség

Adócsökkentést szorgalmazott a magyar vállalkozások életben maradásáért Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke a párt III. országos konferenciáján szombaton a fővárosban. Semjén Zsolt gazdaságpolitikájuk alapelemeként említette az adócsökkentés mellett, hogy nem szabad a lakosságot megsarcolni. Ez nemcsak erkölcsileg elfogadhatatlan, hanem a gazdasági növekedés ellen is hat - jegyezte meg

Fidesz.hu 2010. február 27

Többkulcsos adórendszerre van szükség

Orbán Viktor szerint nem lehet egykulcsos az adórendszer, több kategóriára van szükség. A Fidesz elnöke kedden a TV2 Tények című műsorának arról is beszélt, hogy rövidíteni kell az állami megrendelések kifizetési idejét, emelni kell az orvosok, nővérek fizetését, és minden településen szükség van körzeti megbízottra. Hangsúlyozta azonban, hogy pontos számokat, százalékokat sem most nem mond, sem pedig a kampány hátralévő heteiben. Az átadás-átvétel megtörténtéig ugyanis, amíg nem derült ki, hogy "pontosan mennyi csontváz van a szekrényekben", számokat, százalékokat felelős politikus nem mondhat - hangsúlyozta.

2010 végére meg kell határozni az euróbevezetés céldátumát

A Fidesz célja 2010 végére meghatározni az euróbevezetés céldátumát, mivel a piacoknak támpontra van szükségük - nyilatkozta Varga Mihály volt pénzügyminiszter, a Fidesz vezető gazdasági szakpolitikusa a Reutersnak szerdán. A Reutersnak arra a felmérésére, hogy a szakértők szerint Magyarország 2014-ben csatlakozhat az eurózónához, Varga Mihály azt mondta: személy szerint bízik abba, hogy 2014 reális időpont lehet.

 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr303335844

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Feri levele 2011.10.28. 12:04:38

Kedves Anyukám!Megint tudok írni neked levelet, nem csak a "arckönyv"-ön levelezhetünk.Barátommal, a Csabikával úgy döntöttünk, hogy kilépünk az őrsünkből.Csaba megkérdezte, hogy miért, hiszen jó itt nekünk, én őrsvezető voltam, ő meg rajpara...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simon 1933 2011.10.28. 12:04:23

Tessék mondani hány tagja van KDNP-nek?

gyilkos fűegér 2011.10.28. 15:55:24

És ezek még nincsenek a Fidesz.hu oldaláról eltávolítva??? Puhapöcsök.

Megdobbent 2011.10.29. 03:21:00

Csak egy gyors mirror keszites, es megvan a vadirat.

hegyilány 2011.10.30. 17:09:55

Úgy bizony. Varga Mihály ezt is mondta)

Varga Mihály: semmi sem tökéletes, amit ember alkot"

Varga Mihály szerint a progresszív adórendszer kevésbé támogatja a munkát, és nem segíti a válságból való kilábalást, a prorgresszív adózásnak nincs gazdaságösztönző szerepe"

www.stop.hu/articles/article.php?id=896374

Tudjuk, az egykulcsos adó bevezetése sem hozta meg a várt eredményt. Hatalmas lyukat ütött vele a kormány a költségvetésen, a belső fogyasztást pedig nem élénkitette.

Álmok-vágyak népe a magyar", a gazdaságpolitikát nem lett volna szabad teletüzedelni vele? :) Igaz volt már olyan (is) hogy az álmok valóra váltak, de azért tenni is kell valamit", nem keveset sokat.
:)
süti beállítások módosítása