Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szolidaritás: Lezárták a Soroksári utat

2011.10.14. 16:21 | balközép | 4 komment

Címkék: fidesz tüntetés szolidaritás szakszervezetek

Csütörtökön és pénteken is félpályás útlezárást rendezett a Szolidaritás mozgalom a Soroksári út elején. Dugót azonban még sem sikerült csinálniuk, csak péntek délután állt be a forgalom, egy picit. Az egyik rendező elmondta: "nem is ez volt a cél, mi nem kiszúrni szeretnénk senkivel sem, hanem a figyelemfelhívás a célunk. Már a bejelentésnél is azt néztük, hol nem okozunk dugót, csak forgalomlassítást, lelassítanak, elolvassák a transzparenseinket és haladnak tovább... A kormányzat semmibe veszi a szakszervezeteket, sem a munkatörvénykönyvét, sem a sztrájktörvényt nem egyeztették le velük. Persze nem csak ennyi a baj, egyszerűen rosszabb lett minden és nem ezt ígérték a Fideszesek az elmúlt 8 éveben"...

A demonstráción kb. 20 autó vett részt, no itt többségében Suzukik voltak, sehol nem volt egy luxus verda... Nekünk a fizetésből nem telik másra- mondták.

Felíratok és transzparensek is akadtak, valamelyiket helyben festették éppen. Hofi idézett, ápolok felhívása, demokráciát, de mind közül az Újbudai Fiatalok molinója aratta a legnagyobb sikert.

Mikor elolvasták az autósok: "Köszönöm istenem, hogy nem vagyok Fideszes" jelentős részük mosolygott egyet. volt aki egy like jelet is eldobott, akinek meg nem jött be, az a "mocskos kommunisták" csontig lejárt lemezt tette fel...

A Szolidaritás vezetőjét, Árok Kornélt is lehetett látni, beszélgetett a tüntetőkkel főként a jövőről. Arról, hogy milyen is a mostani rendszer és csak zúdultak rá a panaszok...

Az is kiderült nem csak Pesten zárnak le félpályákat, az ország minden pontján csinálnak ilyet.

Minden esetre annyit el tudok mondani, itt EU-s pénzből vásárolt 60 milliós traktor nem volt, hanem temérdek Suzuki... melyek fegyelmezetten 3 órakor elhagyták a helyszínt... eddig voltunk, aztán huszonharmadikán is gyere- mondják búcsúzóul egymásnak.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr303303214

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Javaslom a házi üzemanyag-lepárlás adómentessé tételét 2011.10.15. 19:53:45

Mivel a Nemzeti Elhülyülés Kormánya egyre több adókedvezményt ad a házi lepárlásokra, főzésekre, amit az alábbi törvény, illetve törvénytervezet is bizonyít, javaslom, hogy ezt az adómentességet terjessze ki a kormány az üzemanyag-lepárlásra is.Az új r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menőmano 2011.10.14. 22:39:44

"mocskos kommunisták") Persze, aki ezt mondta, annak biztosan teli van a "zsebe", nem érzi a megszoritások súját.
Totálisan fideszista. Neki nagyon megy az a bizonyos szekér.
Nem fogja fel a "szűk agyával", hogy mások a társadalom egy hatalmas csoportja, pedig lassan, de biztosan halad az elszegényedés felé.
oszt.ennyi.

Mityu_azigazi 2011.10.16. 21:11:40

Hát ez aztán tényleg hatalmas szellemi teljesítmény: "Köszönöm istenem, hogy nem vagyok Fideszes" , és mekkora poén!
Ötödikes gyerekek találták ki többórás melóval?

Aztán meg kedves cikkíró, annyira jó lenne, ha megtanulnál magyarul írni. Ez egyszerűen brutális, ahogyan te írsz.

menőmano 2011.10.16. 21:38:20

Brutális"! Az a brutális, ahogyan "mennek a dolgok az országban", rossz irányba halad a gazdaság, illet nem is halad, hanem áll. :)
Az a brutális ahogyan életek dőlnek romba a kormány intézkedési kapcsán.
ennyi.

laci0011 2011.10.31. 09:42:58

@Mityu_azigazi: Merjünk nagyot álmodni, sem kutya,meg a béka segge alól beolvasni az EU-nak,az már valami...
süti beállítások módosítása