Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Helyreigazították az MTV-t

2011.08.26. 09:29 | balközép | 9 komment

Címkék: mtv öböl újbuda molnár gyula

Valószínű nem Szalai Annamari nyomására történt meg tegnap este, hogy a roppant tényszerű MTV híradó helyreigazításra kényszerült. Nekem, a MTV 2-es csatornán sikerült elfogni a médiatörténeti eseményt, de netes verzióba már nem került fel a helyreigazítás.

Valószínűleg az ügyvédi felszólításra történt korrekciót az újbudai Kopaszi-gáttal kapcsolatos összeállításuk miatt kellet megejteniük. Valótlanul állították, hogy Lakos Imre újbuda korábbi alpolgármestere anyagi kárt okozott volna a kerületnek, vagy valamiféle ingatlan spekuláció történt volna. Röviden és tömören ez a lényeg.

Talán emlékeztek rá, Molnár Gyulát a XI. kerület polgármesterét az önkormányzati választások előtti héten hallgatta meg az ügyészség, hogy kárt okozott a kerületnek az Öböl fejlesztéssel kapcsolatban. Akkor tele volt ezzel a média, és nagyon kevés szavazattal, de kikapott a sikeres polgármester.

Időközben az ügyészség szépen csendben lezárta a nyomozást és nem állapított meg bűncselekményt, sőt azt is elismerte, hogy a kerületet nem érte semmiféle kár.

Az MTV híradójának azért kellet helyreigazítani, mert korrekt vágási technikákkal a mondva csinált öböl ügy lezárásáról olyan riportot csinált, mintha még is több milliárdos kár érte volna a kerületet.

Ha tetszik, becsapták az embereket. Persze, sokat érnek a politikusok ezzel a helyreigazítással és azzal is, hogy az ügyészség megállapította, hogy bizony itt nem volt semmi, de semmi károkozás. A választások előtt az emberek ezt nem tudhatták meg, és lehet pont e miatt vesztettek a választásokon.

Azért ezek komoly dolgok szerintem, a nyomozóhatóságnak is körültekintőbben kellene a gyanúsított jelzőket osztogatnia. Persze, jogában áll bárkit kihallgatni. De ezt azzal a következménnyel teszi, hogy így tisztességesen dolgozó politikusokra ragaszt bélyeget. Ha tudatosan teszi nagy a baj, ha meg nem akkor is, hiszen nem méri fel ennek a súlyát, pontosabban milyen rosszul cseng a kampányban a gyanúsított kifejezés.

Molnár Gyula és Lakos Imre tekintetében az Öböl akta lezárult. Kár nem történt, viszont van egy gyönyörű közpark Újbudán, amiben az új fideszes városvezetés is előszeretettel pózol. Nyilván jól megérdemelten.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr583181356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2011.08.26. 10:35:23

Ezt pedig már megszokhattuk a Fidesztől.Minden téren a legmocskosabb módszerekkel járatják le az ellenfeleiket.

Peripetia 2011.08.26. 14:51:45

Ilyen aljas és mocskos bandát még nem hordott a föld a hatán. De nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy ezek is olyan hülyék, mint a szocik.

Zsugásjózsi 2011.08.26. 18:47:10

De azért ehhez a "lejáratósdihoz" kellenek az ügyészek is.... Pedig Ők állítólag politikamentesen végzik a dolgukat! Csak valahogy nagyon egyoldalúan.

Petiking25 2011.08.27. 07:44:26

szomorú történet, mocsok világban élünk..

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.08.28. 09:39:19

Kabátlopási ügybe keverni politikusokat nagyon könnyű.

Miért?

akos147 2011.08.28. 15:53:28

egyik kutya másik eb, de a bolsevikek azért sokkal aljasabb banda

Táskás Tóni 2011.08.28. 17:08:45

@akos147: Szerintem is . Arra a mocskos komcsibolsi fideszre gondolsz ugye, akinek még a kormánya is hemzseg a III/II és III/III-as ügynököktől?

akos147 2011.08.28. 17:10:04

@Táskás Tóni: rájuk is, de főleg az előttük garázdálkodó posztkomcsi gazemberekre
süti beállítások módosítása