Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Hannibal Victor: népnyúzó, piszopata vezetőt keres a rendőrség

2011.07.22. 15:36 | Rabelais | 7 komment

Címkék: orbán viktor megszorítások hírcsárda népnyűzás

Az index híre szerint a népnyúzó  piszopata, akit a média Hannibal Victornak nevezett (amíg szabad volt), ismét lecsapott. A hír szerint a Felcsútról származó, de országos ámokfutásáról ismert vezető nem kímél idős, fél lábbal a nyugdíjban lévő embereket, és leendő anyákat sem.

Hannibal Victor az elmúlt nyolc évben sikeresen terelte el magáról a figyelmet azzal, hogy Tusnádfürdőn bujdosott, és másokat gyanúsított népnyúzással, azonban 2010 áprilisa óta világossá vált, hogy csak ideiglenesen menekült passzivitásba, és amint lehetőség nyílt rá, visszaesett régi bűnébe.

A piszopata megfékezésében az Alkotmánybíróság által elrendelt szájzár sem segített, visszamenőleges hatállyal elrendelte, hogy rá se tették. Sikerült megszabadulnia a különféle kötelékek alól is. A szökéshez ügyes trükköt alkalmazott: egy választási programból készült álarcot viselt.

Starling Klári, oknyomozó újságíró még jóval a választások előtt titkos riportot készített Hannibal Victorral, rákérdezvén, hogy tervez-e újabb nyúzást, titokban elismerte, hogy igen. Amikor Klárika rákérdezett, hogy nem lesz-e ebből baj, ki fog derülni, le fog lepleződni, Hannibal Victor csak így felelt: "Ugyan már, ezek birkák, ezek hallgatnak!"

Gyengébb idegzetű, fideszes olvasóink kedvéért: ez egy álhír.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr973089270

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hülye vagy fiam, csak nem forogsz 2011.07.24. 10:10:41

 Édesanyám szokta ezt mondani nekem, ha valami bődületes baromságot mondok. De úgy látom mostantól az állítás második fele már nem igaz. Mától kezdve forognom is kell. Legalábbis ez derül ki a Kedves Vezető iránymutatásából: „A nyugat fáklyá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi79 2011.07.22. 22:09:26

"Gyengébb idegzetű, fideszes olvasóink kedvéért: ez egy álhír."

Csak sajnos ez a jelenlegi valóság.

menőmano 2011.07.22. 22:28:12

Magasságos egyek ura!
Még végig sem olvastam a posztot.
Csak elöljáróban azt akarom írni, hogy ettől a fotótól én totálisan megrémültem.
Van ilyen.
:)))

people are smart 2011.07.23. 14:37:34

Ez már megint valami MSZP-s bohócmutatvány?! Egy fullra eladósodott országból senki, ismétlem SENKI se tud jobbat kihozni. Vagy államcsőd, vagy vért pisálsz, és megpróbálsz csendbe maradni és élni, vagy ha nem tetszik, külföldön kereshetsz menedéket, ha még tudsz. De egyszer és minden korra meg kellene végre érteni, hogy olyan drasztikusan el vagyunk adósodva, hogy egész egyszerűen nincs semmire pénz. Senki pártján nem állok, de rendesen el lett cseszve ez az egész és nem most kezdődött minden. 30 éve csak halmozódik az adósság, ahelyett, hogy csökkenne. Mi vagyunk az ország, minket lehet "nyúzni" ez logikus.

csikarcsi 2011.07.23. 17:35:50

@people are smart: Hát nem egészen logikus, mert, ha igazi államférfiak vezetnék az országot, mint régen, akkor ők is lemondhatnának a saját fantasztikus jövedelmükről, és annak folyamatos növeléséről. Számold ki, hogy mennyivel "beljebb" lenne az ország.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2011.07.23. 22:09:16

@people are smart: amikor Gyurcsány idejében voltak megszorítások, és Gyurcsány meg is magyarázta, hogy azért, mert nagy a hiány, akkor Orbán Viktor népnyúzózott, és az emberek csápoltak neki. akkor is ilyen megértő voltál Gyurcsánnyal?

namost az egy hosszú vita lenne, hogy ki tehet arról, hogy nagy a hiány, teszerinted nyilván Gyurcsány, de szerintem meg most Orbán tehet a saját hiányáról.

vagy mindkét esetben azt mondod, hogy A: "ok, megszorítás ebben a helyzetben muszáj, nézzük meg, hogy ki tehet a költségvetési hiányról", vagy azt, hogy B: "a megszorítás népnyúzás, szó sem lehet róla"

az a baj, hogy Orbán Gyurcsány alatt B-t választotta, tehát most jogosan kapja vissza, amit ő csinált.
süti beállítások módosítása