Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Részegen verekedett a Véderő polgármesterjelöltje a jobbikossal

2011.06.13. 22:05 | ZöldMarci | Szólj hozzá!

Címkék: agresszió verekedés jobbik szélsőjobb ököl fojtogatás gyöngyöspata zagyva gyula samu tamás gergő polgármesterjelölt véderő eszes tamás juhász oszkár

A szélsőjobb mindig próbálja eljátszani, hogy igenis kulturált, és alkalmas az ország vezetésére. Csakhogy túl gyakran derül ki, hogy belső konfliktusaikban (is) milyen brutálisak. És itt nemcsak Budaházy Györgyékről van szó, akik a vád szerint a vascsővel megvert és az életéért könyörgő Csintalantól még nyolcezer forintot is elvettek. Itt olyan országgyűlési képviselőkről is szó van, mint Zagyva Gyula vagy Samu Tamás Gergő. Zagyva ostoros fenyegetése, vagy az "Ezt majd a folyosón megbeszéljük" mentalitása közismert.

Samu Tamás Gergő pedig - a nem túl forradalmi - 2008-as évben dobált tárgyakat és rúgott a rendőrökre "nemzeti" célból. Miután a bíróság felfüggesztett börtönbüntetése miatt nem megszűnt képviselő mandátuma, egy megyei közgyűlési képviselői hellyel "vigasztalta" pártja.

Most a Jobbiknál is "keményebb" jobboldali Véderő polgármesterjelöltje támadott a Jobbik gyöngyöspatai polgármesterjelöltjére. A részeg Eszes (!) Tamás fojtogatta és ököllel arcon is vágta a jobbikost. Nyilván véletlen, hogy a pl.: garázdaságért már tíz alkalommal büntetett Eszes a "hungarista hősökre" is büszkén emlékezik. Ez a történet ismét megmutatja, hogy a szélsőjobb agresszió a párját (is) ritkítja...

A folytatásban olvasható a konkrét eset leírása.

 

A Jobbik gyöngyöspatai polgármesterjelöltje, Juhász Oszkár hétfőn az MTI-nek elmondta, hogy egyeztetési céllal találkozott Eszes Tamással, aki a veszekedéssé fajult megbeszélésen őt fojtogatni kezdte, ököllel az arcába vágott, majd hasba rúgta. Az incidenst követően kórházi látleletet készíttetett, és feljelentést tett a rendőrségen. Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, a résztvevők nevének említése nélkül arról tájékoztatott, hogy a feljelentést követően a hajnali órákban  garázdaság bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt próbáltak előállítani egy gyöngyöspatai háznál egy 47 éves szolnoki férfit (Eszes Tamást). Eszes Tamás azonban a rendőri felszólításnak nem tett eleget, a bilincselés során ellenszegült, megkísérelte kivonni magát az intézkedés alól.

A lakóház udvarán tartózkodó többfős baráti társaságból egy 23 éves gyöngyöspatai lakos szintén próbálta akadályozni a jogszerű rendőri intézkedést, és a vele szemben kényszerintézkedést alkalmazó rendőrt bántalmazta, aki ennek következtében könnyű hámsérülést szenvedett. Mindkét férfit előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, és eljárást indítottak ellenük - közölte a referens.

Juhász Oszkár elmondása szerint Eszes Tamás kezdeményezte az esti találkozót egyeztetés céljából. Erre sor is került a község határában működő benzinkútnál. A beszélgetés alkalmával Eszes - Juhász szerint részegen - kiabálni kezdett vele, majd sor került a tettlegességre. Miközben ő hátrált, Eszest a jelenlévők megpróbálták lefogni - ismertette a történteket a Jobbik polgármester-jelöltje. Eszes Tamás hétfőn délelőtt nem volt elérhető. Helyette Janicsek János, a Véderő "megbízott parancsnoka" vette fel a telefonját, és azt közölte az MTI-vel, hogy az országos parancsnok jelenleg a gyöngyösi rendőrkapitányság fogdájában ül. A történtekről nyilatkozni nem tud, mert nem volt jelen az esetnél - mondta Janicsek János.


Eszes Tamás, itt még jobbikos zászlóval a háttérben

Eszes Tamás korábban saját maga számolt be arról, hogy ezidáig 10 alkalommal volt büntetve, egyebek között garázdaság, könnyű testi sértés és adócsalás miatt. Ugyanakkor egyszer sem került börtönbe, mindannyiszor pénzbüntetést, vagy felfüggesztett szabadságvesztést róttak ki rá.

 

Piroslap/MTI

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr922981704

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nyolc jelölt a gyöngyöspatai időközin 2011.06.20. 15:56:02

Hét független - köztük Eszes Tamás, a Véderő vezetője, és egy jobbikos jelölt indul a gyöngyöspatai polgármesterségért.

Trackback: Óriási siker a szociális konzultáció! 2011.06.16. 20:13:18

Már csak az a kérdés, hogy kinek?  A Kedves Vezető szóvivője szerint óriási sikerrel végződött a szociális konzultáció, szerdáig 1 millió 65 ezer kérdőív érkezett vissza. Szijjártó Péter emlékeztetett: arra kérték az embereket, hogy június 15-ig k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása