Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

21 ezren a ZP mellett

2011.05.18. 12:15 | balközép | Szólj hozzá!

Címkék: zp újbuda hoffman

A XI. kerületi lap, az Újbuda legújabb számának vezércikkének a címe: Jövőre már nincs pardon! Az üzenet világos, az új XI. kerületi városvezetés letette a mandátumát az országzászló mellet és, hogy bezárja a Zöld Pardont. A narancssárga nemzeti együttműködés rendszerében tehát nincs pardon.

Azonban, két hete indult egy petíció facebookon amit ez idáig 21 ezer ember írt alá. Szerintem ők is úgy gondolják, hogy nincs pardon… de nem a Zp—nek, hanem Hoffmannak.

Az üzenőfali megnyilvánulások vegyes érvkészletet használnak. íme egy csokor mely a véleményeket összefoglalja:

„30-36milliós éves bérleti díj beszedése helyett, egy 25m-be kerülő zászlót raknak le??? kész vicc.....” aztán…

"Mindent megszüntetnek, bezárnak, tönkre tesznek ami jó és amit szeretnek az emberek! Hát igen hajrá Magyarország... Szánalmas... Azok akik meg nem szeretik ne kommentelgessenek, mert ez az oldal nem miattuk jött létre!!!"

"Szabad vélemény nyilvánítás van, és bárki tiltakozhat egy tiltakozás ellen is. Mert igenis jó hogy bezárják a ZP-t. Mert egy igénytelen hely, ami illegálisan foglalt el egy közparkot. Az országzászlós része a dolognak az valóban vérlázító."

"zp be fog zárni, remélem a helyére gördeszka parkot építenek.. azt úgy adnám. (:"

"emlékmű lesz a helyén és így jár a RIO is nesze nektek gördeszkapálya :)"

"Aki(k) ezt a helyet bezáratja az elmebeteg, KOMOLYAN!"

"Az egy dolog, hogy sokan el tudnának képzelni a fiataloknak igényesebb szórakozást is, és az egy másik dolog, hogy módszeresen, egymás után zárják be a forgalmas Budapesti szórakozóhelyeket a lakók nyugalmára és egyéb dolgokra hivatkozva, + lassan már mindent tilos. Ha egy külföldi megkérdezte eddig, hogy hol érdemes mulatni nálunk az országban, nem sok helyet lehetett kiemelni, de most már lassan egyet sem!"

"ha a nyugalmat akarják elérni, akkor nem értem mért ezt csinálják... pont az ellenkezőjét érik el ezzel...ha bezárják akkor az utcán fognak ordibálni az emberek..biztos jobb lesz akkor-"


"nagyszerű, hogy épp a szülők által legellenőrizhetőbb, a "gyerekeket" a legjobban kontroll alatt tartó szinte az egyetlen biztonságos, ráadásul jó helyet akarják bezárni....
itt tuti nem tapossák egymást halálra a kölkök.... és a zp kártyával már a fiatalkorúak szüleinek sem kell idegeskedni, hogy megérkezett e a gyerek, meg elindult e ...."

Mindent vivő érvek:


"Tudtátok, hogy a második világháború után a Budapesten fel nem robbant légibombákat, robbanótesteket, aknagránátokat, stb ilyesmiket a ZP helyén gyűjtötték össze? ...egy marhanagy kupacba. Valahol fénykép is van."

Ganxta véleménye

"ZÁRJÁTOK BE!!!!!!!!!!! 700 FT A SÖR! EZ NEM EMBERI :DDDD"

"teljesen mindegy hogy ki mit gondol ma. akárhányszor kiírjátok hogy ne szűnjön meg, nem lehet rajta változtatni.."

Tiltakozási alternatívák:

"Windows zászlót a ZP helyére! Ez a vezércsel megoldaná az ország eladósodásának problémáját. Gondoljatok bele, mennyit fizetne a Microsoft egy ilyen zászlóért? Valószínűleg a napi bevételük több, mint Magyarország éves költségvetése."

"Orbán ma küldött levelet a 18felettieknek....abban van válaszboríték....mindenki tegyen bele egy lapot, írja rá hogy ZÖLD PARDON! És küldje vissza a válaszborítékba. semmit ne tegyetek mást bele, ne írjatok semmit. Csak a lapot, hogy Zöld Pardon. És küldjétek vissza, hisz ingyenes, ha senki nem látja csak 1 ember.....akkor is megérte...:) Oszátok meg!!!!!"
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr702913540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása