Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Jótékonykodásból Fideszes belviszály támadt a XVIII. kerületben

2011.05.17. 11:50 | balközép | 1 komment

Címkék: fidesz ughy 18ker

 A 18. kerületben élők pokolra kívánják Ughy Attila erdélyi, szegény sorban élő gyerekeknek gründolt jótékonysági rendezvényét. Ughy Attila nagy időzítő mágus, vagy éppenséggel pofátlan? Ugyanis a kerületben élő családokat igen keményen megsarcolta a szociális háló visszanyírásával.

A megtakarítások jegyében néhol 50%-kal is felemelték a szülők által fizetendő bölcsődék, óvodák és iskolák étkezési térítési díjait, megszüntették a pestszentimrei napközis diáktábort, a tanulók búcsút inthetnek a közkedvelt erdei tábornak, a városvezetők pedig bölcsődei és óvodai férőhely bővítési terveket vonattak vissza.

Persze egy ilyen jó és kellemes légkörbe bedobott szociális akció éppen nem empátiát, hanem a melegebb éghajlatra való elküldési szándékot vált ki Pestszentlőrinc és Pestszentimre polgáraitól. Mondanom sem kell: a rendezvény komoly bajba került.

Egy leleményes polgármester nem ismeri be azonban ha elszúrta. Mindig jönnek az ötletek, hogyan is kerülhet még mélyebbre abban a bizonyos lápban:

A polgármester nevében a rendezvény szervezői hetek óta keményen kampányolnak, szinte kötelezve az önkormányzattal kapcsolatban álló vállalkozókat, hivatali vezetőket és munkatársakat a rendezvény pénzbeli támogatására.

A kerületben terjedő hírek szerint a lakossági lelkesedés elmaradásának palástolása érdekében a polgármester emberei köztisztviselőkkel és közalkalmazottakkal kívánják az erősen foghíjas széksorokat megtölteni, akik figyelmét fokozottan felhívták a rendezvényen való részvétel fontosságára.

A kudarcos ügy a helyi Fideszt is megosztotta: a helyi Fidesz elnöke a minap úgy nyilatkozott, hogy a kerületi jótékonysági rendezvények a jövőben a pestszentlőrinciek érdekét kellene hogy szolgálják. Ughy meg egyedül maradt…

 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr182910771

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Le a nyugdíjakkal, éljen a munka! 2011.05.17. 19:42:07

            Mindenben egyetértek a kormánnyal! Aki munkára képes az dolgozzon (valamilyen munkára mindenki képes. Ha mozgásképtelen majd kap ülőmunkát, ha ágyhoz kötött majd a Médiacenzor Nemz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi79 2011.05.19. 17:55:44

A magyaroktól elvesszük, és inkább a románoknak adjuk... Gratulálok! Lassan a szavazati jog is így fog járni. A körülöttünk élők fogják eldönteni, hogy ki kormányozzon. Kellett ez???
süti beállítások módosítása