Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szakad a Jobbik: Pősze lógni fogsz!

2011.02.14. 12:56 | balközép | Szólj hozzá!

Címkék: jobbik pősze lajos

Olyan rég írtam már a szittyák hős cselekedeteiről. Pedig aztán van ám náluk történés. Sőt, nagyot fordult a világ. Most már nem komcsikat akarnak akasztani, hanem saját magukat.

Szép békés önlebomlásban kimúlni látszik a vállalhatatlan politikai mitudoménmi... a parlamentben, önkormányzatokban szakmai tudás… hiányában egyre több kudarc éri őket, ebből (sajnos:() egyre több a feszültség. Az egyetlen olyan képviselő, aki nem kultúrbarbár volt pedig otthagyta őket. Igen, Pősze Lajos.

Sőt, a volt jobbikos országgyűlési képviselő új mozgalmat épít. Ám a az egykori sajátjaival sikerült egy roppant intellektuális politikai diskurzust kialakítania amikor Szentesre érkezett egy politikai rendezvényre, ahol a pártvédő hős szittya vezér Toroczkai László és vezetésével a ős-szittya elitkommandó, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom is megjelent.

A képviselő végül „lógni fogsz” és más idézhetetlen bekiabálások közepette elhagyhatta az épületet. A politikai diskurzusról készült szakmai videót csak komoly intellektuális és szakpolitikai tudással rendelkező olvasóinknak ajánljuk!

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr402660360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása