Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A sajttószabadság halála

2011.01.13. 09:11 | Brendel Mátyás | Szólj hozzá!

Címkék: sajtószabadság médiatörvény

"– Lakótársak, barátaim! Hovatovább, hovatovább majd valakinek az az ötlete lesz, hogy büdös camemberttel, meg pálpusztaival szennyeznék be a mi Sajttavunkat! Itt az idő, itt az idő, hogy összefogjunk, és megbeszéljük, merre haladjunk tovább! A flancos külföldi sajtokat, vagy a jó magyar hagyományt válasszuk?! – szónokolt, miközben tetemes testével egy rohadt narancson egyensúlyozott, ami azért nehéz lehetett, hiszen már régen abbahagyta a focizást."

Folytatás a Galamuson.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr362580515

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kis magyar média 2011. január… 2011.01.15. 03:39:20

Kedves Annamari! Nagyon vártuk már mindannyian, hogy izgalmas életedről, vallási meggyőződésedről, szimpatikus elveidről, független pártatlanságodról, ugyanakkor lenyűgözően  színes egyéniségedről olvashassunk a pénzünkért a 2011. január 14-i Story mag...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása