Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Ugyanazzal demonstrált az MSZP és az LMP is a parlamentben

2010.12.14. 14:15 | szocdemman | 2 komment

Címkék: mszp nyugdíjpénztár lmp

Összenőtt, ami összetartozik, jegyezném meg jobbról, de innen inkább a véletlenek egybecsengésének tartom az alábbi nem hétköznapi esetet. Szerintem ilyen még nem is volt, hogy két különböző párt szinte egy-időben egy helyen ugyanazzal az akcióval és szinte ugyanolyan kivitelbe demonstrált volna. Tegnap délután mindkét tábor szellemi kreatívja arra a végkövetkeztetésre jutott, hogy a Fidesz tavaszi kampányában kiadott ígéret füzet élethű, ám de kinagyított másával demonstrálnak a parlamentben. Amíg az LMP bent az ülésteremben húzta elő a gigászi brossurát, addig Sass Szabolcs az MSZP ifjúsági szervezetének vezetője a parlament folyosóján szórólapok társaságban emlékeztette az arra járókat a Fidesz ígéretére: miszerint megvédik a nyugdíjpénztárakat.

Íme az akciók:

A kép forrása: Scheiring Gábor (LMP) blogja

 

A videó forrása: www.mszp.hu

 

 

Az eredeti füzet

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr12515297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem várt fordulat 2010.12.14. 16:38:32

L SŐ.

nem nő az össze, egyszerűen magas labda.

Waldi! 2010.12.22. 12:23:53

Emberek lehet matol (dec 22.) menni nyilatkozni, allitolag meg nincs sor:

Érdeklődő levelére válaszolva az alábbi tájékoztatást adjuk:

Az Országgyűlés 2010.12.13-ai ülésnapján elfogadott, 2010.12.22-től hatályban lévő - a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapról és a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő egyes törvénymódosításokról szóló törvény alapján a magánnyugdíjpénztári tagnak a tagsági jogviszonya fenntartásának szándékáról 2011. január 31 napjáig - személyazonosságának ellenőrzése céljából - személyesen kell nyilatkoznia bármely nyugdíjbiztosítási igazgatóságnál vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál (Nyufig), illetve az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságnál (ONYF).

A nyilatkozattételhez szükséges nyomtatványt az Igazgatóságokon biztosítjuk a megjelenő ügyfelek számára. Megjelenéskor a személyi okmányait (személyi igazolvány, lakcímkártya ) és TAJ kártyáját kell bemutatni. (Időpontot nem szükséges kérni.)

2011. január 31-ig e témában meghosszabbított nyitva tartással fogadjuk az ügyfeleinket.

A Közép-magyarországi Regionális Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság ügyfélszolgálatain:
Budapest a VIII. ker. Fiumei út 19!a,
Cegléd Táncsics Mihály u. 4.
Vác dr. Csányi László krt 16.

Magán-nyugdíjpénztári tagság fenntartása ügyében ügyfélfogadási idő:
Hétfő 8.00-18.00
Kedd: 8.00-16.30
Szerda: 8.00-16.30
Csütörtök: 8.00-16.30
Péntek: 8.00-14.00
süti beállítások módosítása