Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Fradi-Debrecen meccs a parlamentben (+videó)

2010.11.19. 06:30 | szocdemman | 3 komment

Címkék: mszp fidesz foci debrecen ftc ferencváros pál tibor

A két csapat szurkolótáborának talán legirodalmibb összecsapása volt a parlamentben szerdán. Pál Tibor a ferencvárosi BALközép képviselője értetlenül állt az előtt, hogy Debrecen megint kap egy sportlétesítményt ezúttal egy futballstadiont. Az elmúlt 8 évben mely természetesen romokba és hanyatlásba taszította az országot, a tradicionálisan fideszes vezetésű Debrecen avathatott egy igen professzionális uszodát. Persze Pál korábban Ferencváros sportért felelős alpolgármestere volt, így azon túl, hogy ferencvárosi nyilván azt is tudja, hogy a Fradi pályája alkalmatlan nemzetközi meccsek lebonyolítására, így oda pedig pont kellene egy… Azért nem is beszélve arról, hogy az FTC az egyik legnagyobb múltú magyar klubcsapat.

Az MSZP-s képviselő egy - Hoffmann Rózsát minden bizonnyal megbotránkoztató szexualitású - Mórickás viccel fejezte ki, hogy talán Debrecenek már mindene meg van.

A Fideszes államtitkár válasza: már-már a szokásos Fidesz cinizmus. Ha a Fradi majd olyan jó csapat lesz mint a Debrecen és bent lesz a BL-ben akkor majd kap egy stadiont. Szurkolok nekik! Tállai úr, vigyázzon mert úgy érezzük a szaván lesz fogva! Persze nem tudjuk, hogy Pált vagy a Fradit szerette volna piszkálni az NB II-es szereplés felemlegetésével… No meg különben is a hatalommal nem lehet viccelni!

A Fradi sorsa pedig egyre kilátástalanabb. A mögötte lévő befektető el akarja hagyni a csapatott. Őszintén szólva az FTC-nek már egy jó ideje nincs igazán jó gazdája és tulajdonosa. Az MSZP-s képviselő tehát joggal bízhatott abban, hogy a Nemzeti Együttműködés keretében szövetségesre talál a Fidesz államtitkár személyében, aki észreveszi, hogy az Ferencvárosnak most aztán jól jönne, hogy az állam segítse és rendezze viszonyait. Nem így lett.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr782458453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Italo Balbo 2010.11.19. 11:46:21

Egyiknek se kéne adni, de ez esetben az államtitkárnak van igaza. Ha csak 1 stadionra van pénz, akkor azt a legjobb csapat kapja (egyik legnagyobb nézőszámmal) és ez évek óta a Loki

tt11 2010.11.19. 12:14:59

Szerintem meg egyik se kapjon, hanem végre írják alá szépen a szegedi lézert, mielőtt lecsúszunk róla, és átveszi Prága meg Bukarest...

kisa 2010.11.19. 16:49:46

@Italo Balbo: Egy stadionra SINCS pénz. És hova lett Debrecenben a BL pénz???????
süti beállítások módosítása