Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Pártweblapok az internet őskorszakából

2010.11.14. 08:00 | balközép | 67 komment

Címkék: mszp fidesz szdsz mdf kdnp nosztalgia weblap

Nosztalgiázni jó. Éppen ezért előástuk, hogyan is néztek ki a pártok talán első webes megjelenései. Olyan korban jelentek meg ezek a lapok, amikor a magyar háztartások internetes penetrációja 1% körüli volt, floppyról bootolt be a Doom, és az animált gif látványtechnikai bravúr számba ment.

A mai szemmel bénácska lapok tök más funkciót töltöttek be, nem frissültek naponta és egyáltalán nem volt hírportál jellegük, inkább csak általános információkat tartalmaztak a pártokról. Szigorúan HTML-lel és GIF-fel operáltak.

Katt  ide nagyobb képért!

A Fidesz 1996-os weblapja 256 színben készült, külön érdekesség a 16 színre váltási lehetőség a lap tetején.


Katt ide nagyobb képért!

A KDNP 1998-as weblapja rengeteg extrával van turbózva. A nyelvváltó zászlók az igaztalanul száműzött profi animált gif technológiával kaptak egy jobb-közép hullám effektet. Van vendégkönyv, és 3d-s címer önti az extra ketchupot a pizzára.

 Katt ide nagyobb képért!

Az SZDSZ 1996-os webmegjelenéséből is lehet arra következtetni, itthon nem egy általános fogyasztási cikk még ekkor a net. Az angol kezdőlapban ezért nincsen semmi meglepő. Természetesen a sarokban látható zászlóval elérhető magyar nyelven is az ekkortájt szokásos minimál tartalom.

Katt ide nagyobb képért!

Az MDF igazi extrákkal rukkolt elő az 1998-as választásokra. Hírlevél, áttetsző 3d-s gif MDF logó, és kép betéve háttérnek.

 

Katt ide nagyobb képért!

Az MSZP honlap verziói közül a 2002-est bányásztam ki. Természetesen volt előtte is az MSZP-nek weblapja, nem is volt rossz. De talán az MSZP kezdett el a pártok közül elsőként hírportálszerű weblappal jelentkezni. A vicces az az, hogy a 2002-es weblapjuk felépítése jobb a mostaninál, még mai szemmel nézve is megállja a helyét. A balra igazított elrendezéssel szakít, és a tartalom a böngészőben középre igazítva jelenik meg, ma ez az általános trend.

Katt ide nagyobb képért!
 

De nem csak a honlapjuk volt jobb. Az akkori webes interakció csúcsát jelentő fórumokat is kiválóan használták. Például egy parlamenti törvényjavaslatra az Index fórumrendszerében topikot nyitottak, és ide várták a véleményeket. Netes demokrácia 1.0.

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr672445563

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Nemzeti Együttműködésben már nem kellenek a blogok 2010.11.15. 03:04:46

Augusztusban jeleztük, hogy a Nemzeti Együttműködés gépezetébe homokszem kerülhetett, hiszen június 14 óta nem került frissítésre a Fidesz.hu blogajánlója. (Korábban egy blog észrevette, hogy Orbán június elején abbahagyta a nagy sajtóval beharango...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J.W. Booth 2010.11.14. 16:06:28

Nekem a kisgazdák 1997-es lényegretörő oldala tetszett:
Libafoszöld háttér, benne Dr. Torgyán egész monitort kitöltő arcképe. Alatta valami pattogós zene volt hallható.

fospunpa 2010.11.14. 16:12:24

Öregem, megtaláltad a www.archive.org/ -ot a neten? Ez mér poszt?

Anti Anyag (törölt) 2010.11.14. 16:13:57

Annak idején az MSZP weblapjáról koppintottam pár mintát (elrendezés, színek), annyira jónak tartottam.

Fideszman 2010.11.14. 16:24:38

Hát a komcsik nem sokat fejlődtek azóta sem, de a kommunistáknak a technika amúgy sem fekszik, elég megnézni Észak Koreát ahol kb 1972-ben járnak minden szinten. A Fidesz ellenben sokat változott előnyére. Nem véletlen mert nem olyan programozók készítették a weblapot akik elsikkasztották az erre a célra kapott pénzt. A maszopnál bevett szokás volt, hogy több százmilliós összegeket fizettek ki weblapok készítésére amit végül le is nyúltak offshore cégeken keresztül. A pénz nagy része végül gyurcsányi zsebébe jutott, de ezt mindenki tudja aki itt élt az elmúlt 8 évben. Köztudott, hogy a párton belül mindenkinek kellett százalékot fizetni a lopott pénzek után. Gyurcsány tönkretette az országot.

Amigarockwell · http://www.youtube.com/Amigarockwell 2010.11.14. 16:47:55

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Szép és jó csak az igazság az, hogy az összes valaha hatalmon lévő párt elosztogatta szépen a magyar nép tulajdonát. Kezdve a kommunistákkal 40 évig. Majd utánuk szép sorban a jelenlegi pártok egymás után. Nem gyurcsányt védem mert egy tapló senkiházi jöttment, de tőle nem különbözik senki sem aki valamilyen politikai tisztséget válalt az elmúlt 20 évben. Az a helyzet, hogy nagyon sokan csak az elmúlt 8 évet veszik észre, miközben már 1990-óta folyik a szabadrablás. Jelenleg épp Orbán róka koma lapátol. Aztán majd négy év múlva megint más, így megy ez mifelénk.

Fideszman 2010.11.14. 16:52:18

@amigarockwell: Hiába próbálod úgy beállítani, mintha nem védenéd gyurcsányit, elég átlátszó ez a módszer komcsi. Már kiismertelek benneteket ravasz nemzetrontók. Remélem te is mész oda ahova való vagy, a börtönbe 20 évre minimum. Akik benne voltak az elmúlt 8 évben és támogatták a szoci szabadrablókat azoknak minimum 10 év közmunka és 80%-os adózás járna, hogy valamit törlesszenek abból a szarból amit összehordtak 8 év alatt. Nem kell összemosni a régi rezsimet Orbánékkal. Ők most megpróbálnak mindent, erre kaptak felhatalmazást az emberek többségétől, lehet hogy ez egyeseknek nem tetszik, de a komcsik kit érdekelnek, itt most az emberek érdeke a legfontosabb nem a tolvajoké akiknek se szívük se hazájuk.. ez nem az ő országuk!

A Kárpátok Ostora 2010.11.14. 16:53:05

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Teljesen igazad van, Gyurcsány hatalmas károkat okozott az országnak. De ettől egy ilyen durva flasht kapni, mint ami neked van, ehhez is kell egy lelkialkat...

Fideszman 2010.11.14. 16:57:11

@A Kárpátok Ostora: Csak nem jobbik nevű törpepárt képviselőjét tisztelhetem benned kárpátok bohóca? Remélem Orbán odacsap nektek is álmagyarok. A jobbik szavazók fele, lecsúszott, volt szoci szavazó, egyszerű jobbos komcsik.

TH 2010.11.14. 16:57:29

Nem semmi, hogy még egy ilyen régi-honlap-bemutatóból is sikerült kihozni azt, hogy "miért az MSZP az isten"...Pusztán véletlen, ugye, hogy az MSZP-nek nem a korabeli honlapját mutatod be, hanem a 4-5 évvel későbbi állapotot?
És a többi párt webes interaktív kezdeményezései miért maradtak ki egyébként?

TH 2010.11.14. 16:58:29

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: "Remélem Orbán odacsap nektek is álmagyarok."
Reméljük azt is, hogy valaki téged is idejében pofán csap, maradjunk ennyiben, jó? :-)

Id. Lencsés István 2010.11.14. 16:58:31

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál:

"Hát a komcsik nem sokat fejlődtek azóta sem, de a kommunistáknak a technika amúgy sem fekszik, elég megnézni Észak Koreát ahol kb 1972-ben járnak minden szinten. A Fidesz ellenben sokat változott előnyére. Nem véletlen mert nem olyan programozók készítették a weblapot akik elsikkasztották az erre a célra kapott pénzt. A maszopnál bevett szokás volt, hogy több százmilliós összegeket fizettek ki weblapok készítésére amit végül le is nyúltak offshore cégeken keresztül. A pénz nagy része végül gyurcsányi zsebébe jutott, de ezt mindenki tudja aki itt élt az elmúlt 8 évben. Köztudott, hogy a párton belül mindenkinek kellett százalékot fizetni a lopott pénzek után. Gyurcsány tönkretette az országot."

Te egy nem nagyon felkészült ember vagy, megnézed a KDNP-FIDESZ barátját a Kínai Kommunista Pártot.láthatod nincs igazad. Kapsz majd pofont pali, ha zorbán megtudja szidod a sárgákat.

A Fidesz programozók ügyesek. Nem is kértek pénzt, sajnos akkor viszont itt egy kis elvégzett munka volt, sem ÁFA sem semmi, ciki.

Offshore cégeken keresztül lenyúltak pénzt? Azonnal jelentsétek fel őket, ezt nem engedhetjük, miért nem tetted meg eddig? Közéjük tartoztál?

Egy embert jeleztél gyurcsányt, akihez eljutott a pénz, hála a jó Istennek, legalbb adózik valaki, ha a fidesz nem.

Nem látok abban gondot, ha a párton belül fizetnek egymásnak, csak számla ellenében, smitt kért pénzt a lecsóért, dehogy!

A Gyurcsány nem tette tönkre az országot, hiszen óriási pénzeket hagyott hátra útódja Bajnai is, ebből tellett az Orbán, Smitt testörségre , baby sitterre 10 milliárd.

A Kárpátok Ostora 2010.11.14. 17:01:18

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Nem nyert. A magyar politikai palettán pillanatnyilag egy párt sincs, amire a szavazatomat adnám, pedig kevéssel is beérném. Az igazi baj azonban az, hogy már el sem tudom képzelni, hogy valaha is legyen.

Id. Lencsés István 2010.11.14. 17:06:21

@A Kárpátok Ostora: Képzeld el így volt ezzel sok ember, én is a választások előtt. Elnézést is kérek érte. Visszatartootam a családból még három embert, a legszűkebbet említem. Felelős vagyok én is a kialakult helyzetért.

A Kárpátok Ostora 2010.11.14. 17:09:27

@hunocska: Nana, a választásokon azért leadtam egy protest vote-ot az LMP-re, jobb híján. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az LMP olyan párt lenne, amelyre szívesen szavaznék.

Amigarockwell · http://www.youtube.com/Amigarockwell 2010.11.14. 17:13:16

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Ajajj igazi fidesz fúggővel van dolgunk! Kár, hogy nem emlékszel 1998-2002 közötti időszakra. És az a baj, hogy ha tolvajokat emlegeszt akkor ott nem csak a komcsik bujkálnak hanem pl a fidesz szdsz mdf is meg a többi. A szabadrablás, mint fentebb irtam nem 8 éve kezdődött 1990 óta tart és nagyon úgy néz ki nem lesz vége. Az összes ingyenélő barmot elkéne zavarni innen örökre!

Id. Lencsés István 2010.11.14. 17:15:19

@A Kárpátok Ostora: Az a legnagyobb baj, hogy az USA, Izrael, Oroszország, stb tud alkalmazni olyan embereket, ellemzőket, akik csak a mi elszólásainkból tökéletesen tudják, mekkora butaság az Orbán féle megosztás. Cinikus volt a felszólítás a nemzeti egység megteremtésére. Miért nem dolgoznak együtt a sok képzetlen, sikeres szakterületet soha nem végző emberek. Szeretném látni Orbán, Gyurcsány, de Vona eredményeit. Milyen szép lenne hallani Orbán feltalálta a benzint, Gyurcsány a Kinder tojást, Vona a magyar lovat.

Fideszman 2010.11.14. 17:16:45

@hunocska: Ennyi hazugságot nem találhattál ki egyedül.. Innen látszik, hogy még vasárnap késő délután is dolgozni kell a bérblogoló maszopos komcsiknak.
Kettőnk közt az a különbség, hogy én szeretem az országot és van HAZÁM. Neked nincs mert egy komcsibarát magyarellenes agymosott vagy, magyarul szoci szavazó. Nem lehet normális ember aki egy olyan pártot támogat, akik mindent ami volt tönkretettek és leromboltak az elmúlt 8 évben. A libás után semmilyen pénz nem maradt itt, az az IMF hitel volt, azon kívül semmink nem volt csak hitelünk, adósságunk és megszűnő munkahelyek százezrei, ezt most lecsökkentette a fidesz kormány, az adósság fogy, a hitelekre már nincs is szükség, ha nem vetted volna észre az IMF el lett zavarva innen. A munkahelyek száma egyre nő, és pár év múlva meglesz az 1 millió új munkahely, remélem akkor is itt leszel a blogon és bocsánatot kérsz majd tőlem, amiért rettegtél itt a hülyeséged miatt.
Hogy érthető legyen, maszop 8 év: elkúrás, lopás, rablás, sikkasztás, csalás, hamis szerződések, 100 milliós végkielégítések, álrendőrök, viperák, szemkilövések, nyomor, éhség, diktatúra, családok szétszakítása, augusztus 20.-ai vihar elhallgatása, az ország lejáratása a világ előtt stbstb ezek jutnak eszembe az elmúlt 8 évről.

A fidesz néhány hónapja ellenben: a demokrácia helyreállítása, a régi komcsi alkotmány átírása a magyar emberek érdekei szerint, a korrupt hazug csaló maszopos képviselők minden pozícióból való kirúgása, a média egyensúly visszaállítása, radikális adócsökkentés amivel mindenki jól jár, növekvő munkahelyek és folyamatosan javuló gazdasági helyzet.

Id. Lencsés István 2010.11.14. 17:20:37

Kié lehet ez a Zrt.?

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.
Tárolt Cégkivonat

A Cg.01-10-043170 cégjegyzékszámú AGRO-ALBA Szolgáltató zártkörűen működő részvénytársaság (1055 Budapest, Balassi Bálint u 9-11. 4. em. 2.) cég 2010. június 28. napján hatályos adatai a következők:
I. Cégformától független adatok
1. Általános adatok

Cégjegyzékszám: 01-10-043170
Cégforma: Részvénytársaság
Bejegyezve: 1991/08/28

2. A cég elnevezése
2/2. AGRO-ALBA Szolgáltató zártkörűen működő részvénytársaság

Hatályos: 2006/05/03 ...

3. A cég rövidített elnevezése
3/2. AGRO-ALBA zrt.

Hatályos: 2006/05/03 ...

5. A cég székhelye
5/5. 1055 Budapest, Balassi Bálint u 9-11. 4. em. 2.

A változás időpontja: 2007/10/19

Bejegyezés kelte: 2007/12/18 Közzétéve: 2008/01/10

Hatályos: 2007/10/19 ...

6. A cég telephelye(i)
6/2. 1134 Budapest, Róbert Károly krt 54-58. VII. em.

A változás időpontja: 2009/09/01

Bejegyezés kelte: 2009/09/10

Hatályos: 2009/09/01 ...

7. A cég fióktelepe(i)
7/5. HU-8000 Székesfehérvár, Szunyog utca 5.

Hatályos: 1999/07/31 ...

7/8. HU-8200 Veszprém, Rákóczi u 5.

Hatályos: 2004/12/16 ...

7/12. HU-2890 Tata, Ady E u 17.

Hatályos: 2004/12/16 ...

7/14. HU-3527 Miskolc, Ady Endre u 7. I. em. 1.

Hatályos: 2005/12/12 ...

7/15. HU-4400 Nyíregyháza, Szent István u 69. fszt. 3.

A változás időpontja: 2006/10/12

Bejegyezés kelte: 2006/12/04 Közzétéve: 2006/12/28

Hatályos: 2006/10/12 ...

7/16. HU-6722 Szeged, Mikszáth Kálmán utca 24. fszt. 1.

A változás időpontja: 2009/11/06

Bejegyezés kelte: 2009/12/01

Hatályos: 2009/11/06 ...

7/17. HU-9022 Győr, Móricz Zs rakpart 1. B. ép. 1. em. V.6.

A változás időpontja: 2010/02/18

Bejegyezés kelte: 2010/03/23

Hatályos: 2010/02/18 ...

7/18. HU-5100 Jászberény, Akácfa utca 8.

A változás időpontja: 2010/02/18

Bejegyezés kelte: 2010/03/23

Hatályos: 2010/02/18 ...

8. A létesítő okirat kelte
8/1. 1990. december 22.

Hatályos: 1990/12/22 ...

8/2. 1995. december 18.

Hatályos: 1995/12/18 ...

8/3. 1997. december 22.

Hatályos: 1997/12/22 ...

8/4. 1999. július 31.

Hatályos: 2000/03/08 ...

8/5. 2000. augusztus 24.

Hatályos: 2000/11/02 ...

8/6. 2004. december 16.

Hatályos: 2005/01/31 ...

8/7. 2005. március 24.

Hatályos: 2005/04/22 ...

8/8. 2005. december 12.

Hatályos: 2006/01/17 ...

8/9. 2006. március 3.

Hatályos: 2006/05/03 ...

8/10. 2006. október 12.

Bejegyezés kelte: 2006/12/04 Közzétéve: 2006/12/28

Hatályos: 2006/12/04 ...

8/11. 2006. december 5.

Bejegyezés kelte: 2006/12/19 Közzétéve: 2007/01/18

Hatályos: 2006/12/19 ...

8/12. 2007. március 2.

Bejegyezés kelte: 2007/09/24 Közzétéve: 2008/01/10

Hatályos: 2007/09/24 ...

8/13. 2007. október 19.

Bejegyezés kelte: 2007/12/18 Közzétéve: 2008/01/10

Hatályos: 2007/12/18 ...

8/14. 2008. március 3.

Bejegyezés kelte: 2008/04/09 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2008/04/09 ...

8/15. 2009. szeptember 1.

Bejegyezés kelte: 2009/09/10

Hatályos: 2009/09/10 ...

8/16. 2009. november 6.

Bejegyezés kelte: 2009/12/01

Hatályos: 2009/12/01 ...

8/17. 2010. február 18.

Bejegyezés kelte: 2010/03/23

Hatályos: 2010/03/23 ...

8/18. 2010. május 28.

Bejegyezés kelte: 2010/06/17

Hatályos: 2010/06/17 ...

902. A cég tevékenysége
9/67. Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység
Főtevékenység.

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/68. Mezőgazdasági termék ügynöki nagykereskedelme

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/69. Gabona, dohány, vetőmag, takarmány nagykereskedelme

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/70. Könyvkiadás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/71. Címtárak, levelezőjegyzékek kiadása

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/72. Folyóirat, időszaki kiadvány kiadása

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/73. Egyéb kiadói tevékenység

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/74. Egyéb szoftverkiadás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/75. Hangfelvétel készítése, kiadása

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/76. Számítógépes programozás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/77. Információ-technológiai szaktanácsadás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/78. Adatfeldolgozás, web-hoszting szolgáltatás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/79. Világháló-portál szolgáltatás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/80. M.n.s. egyéb információs szolgáltatás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/81. Vagyonkezelés (holding)

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/82. Üzletvezetés

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/83. Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/84. Építészmérnöki tevékenység

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/85. Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/86. M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/87. Immateriális javak kölcsönzése

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/88. Összetett adminisztratív szolgáltatás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/89. Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/90. Követelésbehajtás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

9/91. M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás

A változás időpontja: 2008/03/03

Bejegyezés kelte: 2009/02/27 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2009/02/27 ...

10. A működés befejezésének időpontja
10/1. határozatlan

Hatályos: 1990/12/22 ...

11. A cég jegyzett tőkéje
11/2.
Megnevezés Összeg Pénznem
Pénzbeli hozzájárulás 8160000 Ft
Nem pénzbeli hozzájárulás 15840000 Ft
Összesen 24000000 Ft
azaz huszonnégymillió Ft.

Hatályos: 2000/11/02 ...

13. A képviseletre jogosul(tak) adatai
13/20. dr. Ádám Beáta vezérigazgató (vezető tisztségviselő) (an.: Gulyás Erzsébet)
Adóazonosító jel: 8418522119
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2010/05/28
Jogviszony vége: 2011/05/31

A változás időpontja: 2010/05/28

Bejegyezés kelte: 2010/06/17

Hatályos: 2010/05/28 ...

14. A könyvvizsgáló(k) adatai
14/8. TRIBIL Könyvvizsgáló, Könyvelő és Szolgáltató Kft.
HU-1182 Budapest, Zágon utca 6.
Cégjegyzékszám:

A könyvvizsgálatért személyében is felelős személy adatai:
Bilinszki Lászlóné (an.: Kovács Ilona)
Jogviszony kezdete: 2010/05/28
Jogviszony vége: 2011/05/31

A változás időpontja: 2010/05/28

Bejegyezés kelte: 2010/06/17

Hatályos: 2010/05/28 ...

15. A felügyelő bizottsági tagok adatai
15/17. Bihari Ágnes Rozália (an.: Kovács Etelka)
Jogviszony kezdete: 2010/02/18
Jogviszony vége: 2015/02/18

A változás időpontja: 2010/02/18

Bejegyezés kelte: 2010/03/23

Hatályos: 2010/02/18 ...

15/18. dr. Darányi Attila (an.: Varró Olga)
Jogviszony kezdete: 2010/02/18
Jogviszony vége: 2015/02/18

A változás időpontja: 2010/02/18

Bejegyezés kelte: 2010/03/23

Hatályos: 2010/02/18 ...

15/19. dr. Kiss Tamás (an.: Kölkedi Teréz)
Jogviszony kezdete: 2010/02/18
Jogviszony vége: 2015/02/18

A változás időpontja: 2010/02/18

Bejegyezés kelte: 2010/03/23

Hatályos: 2010/02/18 ...

20. A cég statisztikai számjele
20/5. 10478000-6920-114-01.

Bejegyezés kelte: 2008/04/10 Közzétéve: 2008/05/08

Hatályos: 2008/04/10 ...

21. A cég adószáma
21/3. Adószám: 10478000-2-41.

Hatályos: 2005/01/31 ...

32. A cég pénzforgalmi jelzőszáma
32/2. 16200010-60474094-00000000
A számla megnyitásának dátuma: 2005/12/21.
A pénzforgalmi jelzőszámot a MAGNET MAGYAR KÖZÖSSÉGI BANK ZRT. BALASSI FIÓK (1055 BUDAPEST, BALASSI utca 9-11.) kezeli.
Cégjegyzékszám:

Hatályos: 2005/12/22 ...

32/3. 16200010-63474093-00000000
A számla megnyitásának dátuma: 2006/10/31.
A pénzforgalmi jelzőszámot a MAGNET MAGYAR KÖZÖSSÉGI BANK ZRT. BALASSI FIÓK (1055 BUDAPEST, BALASSI utca 9-11.) kezeli.
Cégjegyzékszám:

Bejegyezés kelte: 2006/11/02 Közzétéve: 2006/11/23

Hatályos: 2006/11/02 ...

II. Cégformától függő adatok
1. Részvényes(ek) adatai
1/4. CH-IMPERIÁL Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Zrt.
HU-1055 Budapest, Stollár Béla u 3/A.
Cégjegyzékszám:

A szavazati jog mértéke minősített többségű befolyást biztosít.
A tagsági jogviszony kezdete: 2006/11/27

Bejegyezés kelte: 2006/12/19 Közzétéve: 2007/01/18

Hatályos: 2006/12/19 ...

2. A részvénytársaság működési módja
2/1. Zártkörű.

Hatályos: 2000/03/08 ...

5. Névre szóló részvények
5/5. Részvényfajta: törzsrészvény
Darabszám Névérték Pénznem
2400 10000 Ft
azaz kettőezer-négyszáz darab tízezer Ft névértékű .

A változás időpontja: 2000/05/24

Bejegyezés kelte: 2007/12/18 Közzétéve: 2008/02/28

Hatályos: 2000/05/24 ...

8. A részvénytársasági hirdetmények közzétételének módja és helye
8/2. Cégközlöny

Hatályos: 2005/01/31 ...

Fideszman 2010.11.14. 17:21:19

@amigarockwell: Az a helyzet hogy kitűnően emlékszek a 98-2002 közötti időszakra, akkor ment a legjobban a vállalkozásom, új házat tudtam venni, új autót. Tényleg jól ment. Adóztam is rendesen, többet mint 20 másik ember. Aztán jött a tolvaj hazug banda, és elérték, hogy 8 év után se házam se autóm se adóm nincs. Most tavasz óta megint jobban megy, így tudtam venni egy kis panelt a X. kerületben meg van egy 12 éves opelem. De örülök, hogy 20-30 évre eltűntek a baloldali komcsik így továbbléphetek erről a szintről hamarosan.

Id. Lencsés István 2010.11.14. 17:25:52

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Kedves Pali bátyám! Szeretnék veled találkozni, lehetséges volna, kérdezem!

A Kárpátok Ostora 2010.11.14. 17:26:19

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Azt hiszem, 3 verzió létezik a fenti bejegyzés okára:
1. Te tényleg elhiszed, amit írsz, ügyet sem vetve a tényekre. Amennyiben nem vagy ön- és közveszélyes, érezd jól magad.
2. Az MSZP provokátora vagy és ezzel akarod bebizonyítani, hogy minden fideszes elmebeteg.
3. Egy szót sem hiszel abból, amit írsz, de cinikusan próbálod sulykolni a pártvonalat. Ez esetben viszont a stílusod okoz károkat szeretett pártodnak.

Elstron 2010.11.14. 17:29:24

Sikerült összehasonlítanod egy 2002-es honlapot egy 1996-ossal. Grtaulálok, ez alatt azért változott néhány dolog az internet világában. Gyökér...

Id. Lencsés István 2010.11.14. 17:29:54

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: "Az a helyzet hogy kitűnően emlékszek a 98-2002 közötti időszakra, akkor ment a legjobban a vállalkozásom, új házat tudtam venni, új autót. Tényleg jól ment. Adóztam is rendesen, többet mint 20 másik ember. Aztán jött a tolvaj hazug banda, és elérték, hogy 8 év után se házam se autóm se adóm nincs. Most tavasz óta megint jobban megy, így tudtam venni egy kis panelt a X. kerületben meg van egy 12 éves opelem. De örülök, hogy 20-30 évre eltűntek a baloldali komcsik így továbbléphetek erről a szintről hamarosan."

Szerintem ez igen jó! Nagyon örülök!!! 8 milliót összehozni 6 hónap alatt? Rád fogok szavazni! Induljál bátra! Végkielégítésből ez nem lehet, és jobb vagy Orbánnál is.

Fideszman 2010.11.14. 17:35:22

@hunocska: A legközelebbi Fidesz naggyűlésen találkozhatsz velem. Bár most fejből nem tudom mikor lesz, nincs közelben a naplóm és jobban érdekelt, hova lehet menni tüntetni gyurcsány miatt, így azokat a helyszíneket jobban vágom.
Szóval mindig a színpad jobb oldalán szoktam állni, közel Semjén Zsolthoz, mindig vele együtt tapsolok, elsőnek. Tormaberény feliratú magyar zászlóval szoktam állni, kb 169 cm magas vagyok szemüveges, narancs színű pólóban. Ennyi asszem elég, meg fogsz ismerni. Szívesen beszélgetek bárkivel élőben is, hátha vannak normális komcsik, akiket meg lehet győzni arról, hogy mekkora tévedésben élnek, és Orbán Viktor igazából a javukat akarja nekik is.

Id. Lencsés István 2010.11.14. 17:36:14

@A Kárpátok Ostora: kell, hogy legyen az oldalon, valami kdnp, vagy fidesz tag, mszp és lmp, meg mszp is.

Fideszman 2010.11.14. 17:36:54

@hunocska: Nem 8 hónap alatt hoztam össze. Volt egy kis eldugott pénzem, amit gyurcsányék nem tudtak ellopni, meg eladtam pár CBA részvényt aminek most felment az ára.

A Kárpátok Ostora 2010.11.14. 17:36:55

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Tehát a Bajnainak köszönheted a paneledet, meg az Opeledet? A Fidesz gazdasági intézkedései ugyanis még nem lehettek hatással a gazdaságra, mivel még hatályba sem nagyon léptek.... Másrészt meg ennyire azért nem kellene, hogy lineáris összefüggés legyen az egyén jóléte és a kormányzat színe között, hacsak nem állami megrendelésekből élsz, ez esetben viszont nem tudlak sajnálni....

A Kárpátok Ostora 2010.11.14. 17:40:11

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: A CBA nem Rt. Azt hiszem, itt befejezhetjük. Tényleg maszop provokátor vagy.

Id. Lencsés István 2010.11.14. 17:40:21

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: OK! Találkozzunk, de több tisztelet és visszafogottság legyen benned! A talit pontos idejét írd meg ide:
magyar.magyarabb@gmail.com

Id. Lencsés István 2010.11.14. 17:43:44

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Ne nyilatkozzál már itt eldugott pénzekről, nem vagyok Matolcsy, CBA részvény nincs bevezetve, simicska szopat téged!

Fideszman 2010.11.14. 17:45:36

@A Kárpátok Ostora: Az állami megrendelésnél jó fele kapisgálsz. A maszop kormányzása alatt csak a korrupt cégek juthattak állami megrendeléshez, akik közel álltak gyurcsányihoz. De most a teljesítményt és a tudást nézik, nem azt ki kihez áll közel. Így én is nyertem pályázatokat, többek közt a Margit híd felújításánál is dolgozik a cégünk, mi szereljük majd fel a villamosmegállókba a kukákat. Az egyik újítás amivel nyertünk, hogy olyan szemeteseket szerelünk, fel amire nem tapad rá a grafiti és nem látszik meg rajta az elnyomott csikk nyoma. A metróépítésnél is rengeteg susmus szerződés volt de most mindenki ki lett rugdalva és csak igazi magyar vállalkozók dolgozhatnak a projekten. Ott is lesz egy kis munka 2011 közepén, szintén kukákat szerelünk és a mozgólépcsőkön is dolgozunk majd. A mozgólépcső gumi része amibe kapaszkodnak az emberek, pl öntisztító anyagból készül.

Id. Lencsés István 2010.11.14. 17:47:23

@A Kárpátok Ostora: Figyelsz rá!OK!, inkább lehet MSZMP-s?

Lucius Flavius Arrianus 2010.11.14. 18:04:40

A fenti hozzászólásokat olvasva egyet tudok érteni a Fidesz azon elképzelésével, miszerint a megszűnt OPNI helyett múlhatatlanul szükséges egy országos elmegyógyintézet.

Id. Lencsés István 2010.11.14. 18:12:50

@Lucius Flavius Arrianus: Igen, de a jelenkezők vajon kik lesznek? Én megyek!

Ninkyo 2010.11.14. 18:24:43

Hehe.
Lusta volt egy posztot összedobni, inkább lopott egyet.
Komenista tempó...

richardhampuk.wordpress.com/2010/01/08/part-honlapok-akkor-es-mos/

Ninkyo 2010.11.14. 18:27:05

Ezt az első MSZP honlapot én sem tenném ki az ablakba... értem miért sikkasztotta el a kedves blogger et.

richardhampuk.files.wordpress.com/2010/01/mszp_1998.png

flippant 2010.11.14. 18:29:29

Na és mi van a xénia lázzal? Lesitteltek azóta valakit? Mi lett a gyerekeket gátlástalanul kihasználó pohos fideszes sorsa?

TH 2010.11.14. 18:44:34

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: az komoly dolog, hogy egy kft. részvényeit eladtad...csak tudnám, kinek sikerült, és hol?

TH 2010.11.14. 18:47:25

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: ja, csak egy kis ostoba troll vagy, hülye voltam, hogy elsőre nem a korábbi hozzászólásaiddal kezdtem. :D

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.11.14. 18:59:09

@Agresszív fokos: Jaj... nem tudom hol látsz te összehasonlítását, ha feltűnik neked minden párt honlapjánál azt verziót tettük be amiben valami forradalmi újítás volt... kvázi korszak kő... vagy valamiben egyedülálló volt az adott lap eltért a korában a többitől...

TH 2010.11.14. 19:06:03

@szocdemman: hogyne, hogyne...te elhiszed, amit írsz?
PONT az MSZP honlapja lett a szerencsész, ami 2001es, a többi jó pár évvel korábbi...
ha elolvasod a posztot, abból neked is logikus, hogy semmi nem indokolja ezt...
Az internet őskorával indul a bevezető, ez erősen kilóg a sorból, nem???

brlv24 2010.11.14. 19:32:44

Raadasul a 2003-as tartalmu "design" is eleg erdekes, foleg azt tekintve, hogy a www.magyarorszag.hu portalt 2000 korul uzemeltek be. :)

zsoltix 2010.11.14. 19:43:04

Ez kiknek szol, tizeneveseknek? Hozza lehetne meg tenni: azokban az idokben, mikor meg nem volt mindenkinel mobiltelefon, a szines kijelzot meg fel sem talaltak... A, talan el sem hinnek:)

na__most__akkor 2010.11.14. 20:16:26

Igazán nem akarok személyeskedni, de még 2010-ben (kétezertízben, hogy biztosan érthető legyen) még vannak olyan blogok, ahol a SORTÁVOLSÁG beállítása .. ehm .. problematikus.

Talán meg kéne kérdezni a többieket, akik szemmel láthatóan (mondom LÁTHATÓAN) ismerik ezt a fogalmat.

Csak beszélek. Hátha, egyszer, talán valaki megérti ...

Password 2010.11.14. 20:19:40

Itt mindenki hülye.

Rwindx 2010.11.14. 20:28:13

Múltkor Lázár segglyuka most meg a führer, és vitatkoznak vele ... :D
A ballibek szemmel láthatólag kb ennyit vesznek észre a világból is, sajnos.

EvilHedgehog 2010.11.14. 20:47:15

@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Igaz! A régi komcsi alkotmányt majd jól átírja a régi komm..köhöm demokrata Pozsgay elv..köhömm úr....

akkor most mi van? 2010.11.14. 20:55:32

@Straight:

Az - ha jol megnézed - a fullkarakteres változat, nem index hanem indext.html 1996-ban nem volt annyira evidens, hogy valaki grafikus böngészővel látogatja meg az oldalt.

a rendes:
web.archive.org/web/19970116080829/www.fidesz.hu/index.html

Straight 2010.11.14. 21:19:07

@akkor most mi van?: Tudom. Én álítottam át karakteresre mert viccesebb volt.:) Aki tud fórumra írni szerintem úgyis rájön.

Baszkikám 2010.11.14. 21:36:16

Picsábamán!!

Eltűnt ez a fideszes oberfrank pál pedig mekkorákat röhögtem! :-D

Nem igaz, hogy nem láttátok benne az iróniát!
Mert komolyan nem írhatta amiket írt. Ha mégis, akkor sürgős orvosi kezelése erősen javallott.:-)

mbenedek 2010.11.14. 22:17:43

"Have a good surfing time" LOL

Martian (törölt) 2010.11.14. 23:03:29

Azért eléggé túlzsúfolt az a régi MSZP-s honlap...

Akitlosz · http://honunk.blog.hu/ 2010.11.15. 06:35:35

Azt a hétszentit!

Az MSZP 2002-ben fejlettebb honlapot bírt készíttetni, mint más pártok 1996-ban!

Nahát!

De tudnak ezek a vörösök!

Kalmár 2010.11.15. 06:55:33

Még egy ilyen apróságban sem tudsz elfogulatlan lenni?
Ez már-már beteges.

Tiszta véletlen, hogy az Szdsz, elsősorban nem a magyaroknak készítette a honlapját.
Honnan várt szavazatokat vajon??

öcsi55 2010.11.15. 07:37:48

Az elmúlt nyolc év szoc-lib kormány tagjai,zseniális gazemberek voltak!
Erröl ennyit,több idött nem érdemes rájuk szentelni.

Viktus 2010.11.15. 07:58:44

Na igen mit várna az embert egy pártblogtól ... 1996 vs. 2002 számítástechnikában összehasonlítási alapnak :D korrekt.

KCB 2010.11.15. 08:18:52

El nem hiszem, gondoltam végre valami ami nem a fideszt fikázza és az mszp seggét nyalja, de csak sikerült a végére...

Robius77 2010.11.15. 08:37:59

@amigarockwell: Sajnos igazad van.Azt mondom egy sor politikus, egy sor-tűz!!!

Art Mooney 2010.11.16. 18:52:30

igazi szép szoclib újságírói munka. a fidesz bemutatott honlapja 1996-os, az mszp-é 2002-es, végülis csak 6 év különbség, pont a legnagyobb fejlődés időszakában. Ez olyan korrekt, mintha egymás mellé állítanánk az IE3-at (1996) és a Netscape 7-et (2002).

megjegyzem, ósdi honlapja az mszp-nek is volt, 1998-as, frame-es, szürke-kék színkombinációval - valahogy mégse ez került be a posztba. nocsak.

ugyanolyan hazug senki vagy, mint a gazdáid.
süti beállítások módosítása