Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Fidesz: A kormányzat ne trükközzön, fogadja el az Alkotmánybíróság döntését

2010.10.27. 11:02 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz orbán viktor alkotmánybíróság alkotmány

A kormányzat ne trükközzön, fogadja el az alkotmánybíróság döntését. Magyarország győzött. Az Alkotmánybíróság tegnapi döntése világossá tette, a kormány elbukott, az emberek viszont győztek. Az ország nem az emberek miatt nyújt rossz teljesítményt, hanem amiatt, hogy van egy kormány, amelyik rossz teljesítményt nyújt és rossz döntéseket hoz - mondta a Fidesz ez év januárjában, igaz, az még a választások előtt volt. Persze, most a kormány jó döntéseket hoz, és az Alkotmánybíróság a köcsög. Csak az nem világos, hogy az emberekkel mi lesz… Egy biztos, a Fidesz trükközik, és tesz az Alkotmánybíróságra. (Nem én mondom, ti, Fidesz fiúk mondtátok tavasszal.) Sőt, meg is kurtítja a jogköreit.

Az alábbi videó Magyarország egyik legundorítóbb politikai pálfordulását mutatja be, csak erős idegzetűeknek, a felvételen sokkoló képmutatás és cinizmus látható:


 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr852402078

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rubiconon innen, PR-buktán túl 2010.10.27. 16:52:28

A legújabb információk szerint nem érte váratlanul a Fideszt, hogy az Alkotmánybíróság jogkörét szűkítő javaslatuk óriási felháborodást váltott ki az ellenzék, a jogállamisággal foglalkozók és a megélhetési rettegők körében. A kormányerő nagy végkielég...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása