Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Utcát neveztek el Orbán Viktorról

2010.10.13. 11:50 | partizano | 1 komment

Címkék: utca orbán viktor

Itt az idő! A nemzetünket mélybe taszító bolsevik iga alól felszabadító, majd a Nemzeti Együttműködés Rendszerében felvirágoztató Orbán Viktorról utcát kéne elnevezni. Az igény nem csak bennünk tört elő elementáris erővel. Hát Árpád apánk, sőt Szent István, de még Mátyás király együtt sem ért el annyit, amennyit Viktor fél év alatt. Igaz a nevezzünk el utcát Orbán Viktorról mozgalom első akciója során csupán egy XV. kerületi utcatáblára sikerült felvésni rendszer alapítónk nevét. Komoly hibája, hogy vörös keretes utcatáblába ez.

A félig legitim NUOV (nevezzünk el utcát Orbán Viktorról Mozgalom) vezetője elmondta az első akció után, hogy az utcában élők örültek az átkeresztelésnek, sőt igazából már várták. Spontán jelleggel rézfúvósok és virágot szóró lányok jelentek meg, majd Putyin és Obama elnök leplezte le a külvárosi utca új nevét jelző, szerényen kopottas táblát. Természetesen több városban, több utcában is készülnek ilyen jellegű akcióval, fontos, hogy az emberek soha nem felejtsék el Orbán Viktort. Természetesen a mozgalmunk nyitott bárki csatlakozhat hozzá!
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr442367602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása