Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

2 forintért buziznak a Fideszesek Gödöllőn?

2010.10.01. 12:00 | Nagymogyoroszag | 4 komment

Címkék: fidesz gödöllő gémesi györgy

A kampány legalja az alábbi hír, ennél lejjebb tényleg nincsen. Nem szeretem Gémesi Györgyöt egyáltalán, de szóval úgy lejáratni valakit, hogy kinyomtatnak egy fiktív szervezet nevében egy szórólapot, melyben konkrétan melegnek állítják be a polgármestert, a kampány legalja, nem beszélve arról, hogy 2 forintos darabáron fizetett aktivistákkal szóratják be, legalábbis egy videó felvétele alapján.

Akik le is buktak, „lakossági bejelentés alapján Gödöllő lakótelepén hét budapesti és őrbottyáni szórólapozót értek tetten, kocsijukból pedig 13 ezer szórólapot foglaltak le. A helyszínre érkező közterület-felügyelők videóra vették a férfiak beszámolóját, miszerint a Fidesz megbízásából dobálták a postaládákba a nyomtatványokat, darabonként 2 forintért”

A szórólapon az áll, hogy megalakult Gödöllőn is a homoszexuálisok, leszbikusok társasága, és köszönik Gémesi György segítségét, valamint hogy más, nyugati nagyvárosok meleg vezetőihez hasonlóan „Gödöllőnek is joga van, hogy büszkén vállalhassa polgármesterének nemi identitását”.



Gémesi feljelentést tett a rendőrségen, valamint a választási bizottságnál is, de a bíróságon is „megteszi a szükséges jogi lépéseket”.

Na ilyenkor szégyellem magam, hogy Magyar vagyok, hogy olyan honfitársaim vannak, akik hajlandóak egy olyan pártra szavazni, mely ilyen mocskos eszközöket is bevet. Itt már mindent lehet??? Mikor mondjuk azt, hogy állj? Mikor jön az el, hogy ha egy párt megtesz ilyet, akkor kiiratkozik a szalonképes politikai erők társaságából, és nem hajlandó rá szavazni senki sem???

Ha nem lehet valakit lejáratni ügyészségi vizsgálattal, ÁSZ ellenőrzéssel, korrupciós üggyel, vagy ég tudja mivel.. akkor buzizzuk le… zseniális.

A videó itt megtekinthető!
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr912336763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wacak 2010.10.01. 12:46:57

Homofób-e vagy?

"Na ilyenkor szégyenlem magam, hogy Magyar vagyok ilyenkor, hogy..."

Ne szégyelld magad, nem vagy magyar.

Frank'Leó 2010.10.01. 13:37:02

@wacak:

Szeretnék érdeklődni, ki vagy Te, hogy csak úgy megállapítod, ki a magyar?

Mert mondjuk, Csurka előtte írt néhány jó drámát, mielőtt belezavarodott a New York - Tel Aviv tengely emlegetésébe.

P.mester 2010.10.01. 16:32:43

@wacak:

nálam is kinyílt a bicska erre a kommentre. Ki adott neked felhatalmazást, hogy eldöntsd, ki a magyar?

Panelkuruc · http://piroslapok.blog.hu/ 2010.10.02. 00:58:10

@wacak: ha elfogadsz egy tanácsot, következő alkalommal inkább írd azt, hogy "első". akkor kevésbé tartanak majd ostobának.
süti beállítások módosítása