Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Pintér viccparádéja

2010.09.27. 13:52 | Nagymogyoroszag | Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság fidesz pintér orbán kormány

Na ebből elég! Vége eddig rohadt türelmes voltam, de vége. Ezerszer írtam már, rohadt mód gyűlölöm ha hülyének vagyunk nézve. Nem szeretem a mellébeszélést a burkolást a ködösítést. Pesti srác vagyok, a fals szöveg felénk nagyon, de nagyon csicska dolog.

Tegnap a drága belügyminiszterünk a Sanyi, a Pinér, na az mondta a következőket a SZÉF ülésén:

1 Az országban jelentősen vissza fog esni a vásárlóerő, szegényednek az emberek, egyre több olyan jelenség lesz, ami a rendvédelmi szervek nélkül nem lesz megoldható

2 A Nemzeti Együttműködés Kormánya iszonyatosan nehéz helyzetben van, hiszen esélye sincs megfelelni mindannak, amit a gazdasági fölemelkedésről ígért.

3. Közölte, hogy mondhat bármit Orbán Viktor, Matolcsy György, Szijjártó Péter, Kósa Lajos, Rogán Antal és a sok kommunikációs bűvész, a jövő év rettenetesen nehéz lesz.

4. Öntudatlanul is fölhívta a figyelmet arra, hogy önrendelkezés ide vagy oda, ha ennyire súlyos lesz a helyzet, talán nem kellett volna elkergetni a Világbank képviselőit, mert jobb ha az IMF véd, mint a fegyveresek.

 

Ezek alapján, tessék már azt mondani, hogy az elmúlt időszakba miért is nem hazudott bele a pofánkba a drága jó Fidesz??? Ott offolták szét az MSZP kormányt, ahol tudták. Mindent leszartak. Ki kell mondani, hát egy dolog érdekelte őket, hogy végre betegyék a seggüket egy puha bársonyszékbe. Pintér kimondta: nem tudnak jobbat. Persze lehet játszani a szavakkal.

Nos ezek után jön a pofátlanság, az orcátlanság csúcsa. Ma a Pintér minisztériuma kiadott egy sajtóközleményt melyben a hazugságról értekeznek…

Természetesen a szocialisták hazugság politikája van kidomborítva… „Gyenge és nevetséges kísérlet, hogy az MSZP vezetőinek hazugságaiból, szavahihetőségüknek hiányából eredő óvatos gazdasági gondolkodást az esetleges következmények tekintetében a kormányon belüli ellentétekre próbálják kivetíteni.”

De kedves barátaim, nem a fenti a legarcpirítóbb rész, aki azt hiszi téved a csontosra kövült vastagbőr iskolapéldája fog következni, íme:

„A belügyminiszter célkitűzései az ilyen irányú támadások ellenére sem változnak. A rendészeti szerveknek támadhatatlannak kell lenniük. Támadhatatlannak az erkölcsi állapotukban, az anyagi helyzetük miatt. A belügyminiszter a SZÉF ülésén elhangzott beszédében azt is kifejtette, hogy a kormány ezt el is fogja érni."

Teccik érteni, egy büdös szóval nem mondja a közlemény, hogy áááá a sajtóban megjelentek azok hamisak… csak annyit hogy a beszédében azt is kifejtette…. Sicc!!!

Támadhatatlan erkölcsiségről ráadásul az az olajmaffiózó "Francis Drake" Pintér beszél, akinek biztonsági cégét a kormányváltás óta sorra kezdik megbízni az állami vállalatok. Nyilván szakmai alapon kell új szerződéseket kötniük...

Szóval a nemzeti hülyének nézés legkeményebb története az amikor a saját hazugságunkat másra kenjük, majd ugyanabban a közleményben ismét beismerjük. Tessék hazamenni….
 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr562326831

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pintér viccparádéja 2010.09.27. 14:26:02

Na ebből elég! Vége eddig rohadt türelmes voltam, de vége. Ezerszer írtam már, rohadt mód gyűlölöm ha hülyének vagyunk nézve. Nem szeretem a mellébeszélést a burkolást a ködösítést. Pesti srác vagyok, a fars szöveg felénk nagyon, de nagyon csicska dolog.…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása