Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Nemzeti radikális időpontválasztás

2010.09.11. 06:34 | Panelkuruc | 1 komment

Címkék: 9/11 jobbik 2010 arabok

Barátság-napot tart a Jobbik. Idén Ajkán megrendezik az Arab-magyar barátság napját. Ezt a szimpatikus kezdeményezést csak támogatni lehet: a nemzetközi kapcsolatok ápolása, a határainkon túlnyúló jó viszonyok kezdeményezése nem csak a kormány, hanem az ellenzéki pártok számára is fontos kezd lenni.

Azonban az esemény feletti örömünkbe némi üröm is vegyült: derék radikálisaink egész véletlenül a szeptember 11-i dátumot választották a rendezvény számára. Ezen a napon viszont a világ nyugati fele (amihez Magyarország is tartozik) a kilenc évvel ezelőtti, háromezer civil áldozattal járó, az al-Kaida általi terrortámadás áldozataira emlékezik. A világ arab népességének kollektív bűnösségét (természetesen) elutasítva, de ki kell jelentenünk, ezen a napon egy ilyen jellegű nyilvános rendezvényt tartani meglehetősen cinikus dolog.

Felmerül tehát a kérdés, vajon milyen megfontolásból tette pont erre az időpontra eme programot a magyar radikális párt? Folytatva eddigi, sikeres tabudöntögető politikájukat, talán most is egy újabb tabut kívánnak ledönteni: valakinek ki kell mondania végre, hogy az együttérzés, az áldozatokkal való szolidaritás, a részvét nem más, mint a globálcionisták által Magyarországra erőltetett hamis érték, amitől a szebb jövő érdekében meg kell szabadulni.

De a válasz méginkább az lehet, hogy ez az őszintén bátor, illetve bátran őszinte, de sajnos kizárólag barikádokban gondolkozó kis csapat nem ismeri az "ártatlan", a "civil", valamint a "gyilkos" és a "terrorista" fogalmakat, kizárólag a barát vagy ellenség státusz megállapítására képes. Ezeket a skatulyákat viszont keményen, radikálisan rá tudja húzni bárkire, legyen akár több ezer kilométerre is.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr882287592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Master Yoda 2010.09.11. 15:18:55

talán erre szokták azt mondani, hogy szóra sem érdemes. bár megnézném a reakciókat ha mondjuk a kommunista párt október 23.-án tartaná a nagygyűlését
süti beállítások módosítása