Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szombathelyen dübörög a kampány

2010.09.07. 06:36 | balközép | 1 komment

Címkék: kampány mszp fidesz szombathely ipkovich györgy

Szombathelyen egyáltalán nem lefutott az önkormányzati választás. A város sokat fejlődött az elmúlt 8 évben, így Ipkovich Györgynek az őt támogató MSZP gyengébb helyzete ellenére is jó esélye van. Jól mutatja ezt, hogy több kopogtatócédulát tudtak gyűjteni mint a Fidesz, a 79 ezer lakosú városban 22 és félezret.

A Fidesz emiatt többek között erős óriásplakát-kampányba kezdett, míg a helyi MSZP 30 ezer háztartást szeretne felkeresni, hogy ismertesse a programját. A legérdekesebb azonban a városban folyó intenzív videó-kampány.

Ipkovich hívei átszinkronizálták a Brian életének egy híres jelenetét. Kicsit talán didaktikus, de kétségkívül hatásos.

A Fidesz is be akarta mutatni jelöltjét. Azonban a narrátor néhol emlékezeteset nyújt. "Reggeli készülődés a Puskás család otthonában. A kávét természetesen Puskás Tivadar főzi" (a mikróban). Vagy: "A pózolás nem is olyan könnyű dolog, amilyennek látszik".

A fénypont mégis Kósa "forintbedöntő" Lajos vendégszereplése. A mindenhez értő polgármester bármi konkrétum említése nélkül megmondja, hogy a Debrecentől amúgy 437 kilométerre fekvő Szombathely nem fejlődik eléggé. De persze mindenki döntse el maga, hogy milyen a videó:

 

Végül pedig érdekes az MSZP játékos, de kicsit elfogult videója Sárkányölő (Ipkovich) Györgyről:

Ahogy az aktivitást elnézem, Szombathelyen lesz még miről beszámolni.

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr882276553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apc 2010.09.07. 17:50:15

Szombathely monnyon le. ez ellentétes a 2/3-dal és a nyenyivel
süti beállítások módosítása