Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Kuncze Gábor Tv műsort fog vezetni

2010.09.04. 10:15 | Nagymogyoroszag | 1 komment

Címkék: kuncze gábor 2010

Talán mondhatom, hogy Kunczét sokan lájkolják. A dörmögő hangú expolitikus saját talkshowval fog jelentkezni az ATV-n. Nem ő az első korábbi pártelnök, akit humora miatt befogadott a média, Torgyán József korábbi kisgazda vezér is mutatkozott ilyen műsorokban.

Kommentár című műsor a nézői kíváncsiság előretolt helyőrsége lesz, legalábbis Kuncze Gábor szerint, aki az ATV.hu-nak adott riportjában elmondta azt is: politikusi pályafutását pedig végleg lezárta.


Bár Kuncze már debütált a média világában első útja Klubrádióhoz vezette, majd kiderült, tovább is van – az ATV vasárnapi esti műsorában. Az ötlet nem az expártelnök fejemből pattant ki, az ATV kereste meg. „Néhányszor szerepeltem a képernyőn, állítólag a nézők szerették, a Klubrádiós műsoromat is dicsérték. Szerintem ezért gondoltak rám.”

 


Az új műsor természetesen politikai/ közéleti talkshow lesz. Komoly témákról fognak beszélgetni, komoly emberekkel. Csak lazábban, családiasabban. A Kommentár két részből áll: az első felében a hét aktuális legfontosabb híreinek, eseményeinek hátteréről esik szó szakértők bevonásával, a másik felében 3-4 fontos témáról cserél eszmét éppen aktuális vendégeivel Kuncze.

A műsorban különböző pártok politikusai kapják meg a maguk 15 percét. Bár Kunczét nem befolyásolta, a korábbi szerepvállalása, de már vele olyan, hogy valaki nem ült le vele, mert SZDSZ-es politikus volt. De persze olyan is van, akit nem hív, „mert tudom, hogy csak a hatmondatos mantrát ismétli – az pedig engem nem érdekel. És a nézőket sem”.

Hogy kik lesznek a vendégei, nem tudhatjuk meg, erre a kérdésre csak annyit válaszolt: kiderül vasárnap, nézze meg.

Hát ha érdekel a rég nem látott politikus akkor hajrá, kapcsolj vasárnap este az ATV-re, ha meg nincs ATV-d akkor a honlapjukon élőben nézheted… Jó szórakozást!
 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr592268965

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elhatárolódik a Kommentár a Kommentártól 2010.09.14. 15:47:42

Sem nevében, sem szellemiségében nincs köze az ATV Kommentár című műsorának a Kommentár folyóirathoz - áll a lap MTI-hez eljuttatott közleményében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lüke 2010.09.14. 07:25:29

minden bukott angyal médiasztrár lesz?
Csintalan, Kuncze
süti beállítások módosítása