Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Svájci frank és Abraham Lincoln

2010.08.31. 12:09 | balközép | 5 komment

Címkék: gazdaság orbán fidesz kormány parlament frank orbán viktor kormányzás

Kedd reggel óránként emelkedett történelmi csúcsra a svájci frank ára a forinttal szemben. Az eddig a 220 forintos szintet át nem lépő frank nyolc óra után nem sokkal 221,7 forintba, kilenc órakor már több mint 222 forintba került. Az euró 287, a dollár 227 forintig drágult. Az egykor legolcsóbb frankon kölcsönt felvett hitelesek törlesztőrészlete csak az árfolyamváltozás miatt 60 százalékkal nőtt. -írja az index. Erre mindenki másképp reagál, sajnos a kormány sehogy… szerintem azt se tudják a Fidesz fiúk, merre van az előre… Nekem személy szerint a Facebookon megosztott Lincoln idézet a kedvencem Vityára felfűzve, íme:

Bár a kérdést feltehetném: Hol van ilyenkor a felelős magyar kormány? Hova tűnt Orbán Viktor? Mit kíván tenni, hogy megállítsa a forint mély repülését? Van-e gazdasági stratégia? Vitya ez már éles… kormányon kevés a néhány jól hangzó pr szöveg. Ha tetszik ha nem de Magyarországot egy igen komoly katasztrófa fenyegeti, hisz több tízezer család veszítheti el otthonát ha nem tudják fizetni a törlesztő részleteket. Viktor ezért te leszel a hibás, ugye tudod??

 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr862261293

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Svájci frank és Abraham Lincoln 2010.08.31. 19:27:31

Bár a kérdést feltehetném: Hol van ilyenkor a felelős magyar kormány? Hova tűnt Orbán Viktor? Mit kíván tenni, hogy megállítsa a forint mély repülését? Piroslap blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megdobbent 2010.09.03. 02:43:20

Naigen, amikor ekkora shortolasra van lehetoseg, akkor nemhogy a ZEMBEREK nem szamitanak, nemhogy a fidesz igeretek vannak leszarva, de TOBB SZAZEZER MAGYAR MEGNYOMORITANI sem draga ennek a jo 2/3-os szarhalomnak. Legyetek ra buszkek szep magyarok, es koszonom nektek.

Mert az is rem gusztustalan volt, ahogy az MSZP ostulkai loptak, telefondobozoltak, stb... De basszmeg, akkor a dollar 198 Ft volt, most also hangon nyaldossa a 230-at!

Igy mar nem csak az adom van szarra koltve/ellopva, de a vagyonom is ertektelenedik!!!

Hat alljunk mar meg egy barati szora!

csokiájsz 2010.09.03. 13:26:44

fuck the millenium.

és most nagyon finom voltam.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.09.03. 14:43:43

Keresnék tőkeerős fidesz szavazókat, akik az így keletkezett veszteségem átvállalnák, mintegy felelősséget vállalva tévedésükért...

kvasztics47 2011.03.12. 08:04:00

A görény Fidesz szavazóktól nem várhatunk semmi jót.
Még mindég Orbán seggelyukából kacsintgatnak kifelé.
Még mindég Gyurcsányra haragszanak.
A genyó Fidesz banda, úgy beléjük verte, "Gyurcsány a hibás" .t, hogy nem tudnak föleszmélni.
Zombik lettek az Orbán hívők!

kvasztics47 2011.03.12. 08:06:40

Aki teheti jöjjön el március 15. -én a Sajtószabadság útra, a sajtószabadságért és Orbán ellen tüntetni!
süti beállítások módosítása