Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Politikai foglyok vagy köztörvényes bűnözők?

2010.08.21. 06:37 | Panelkuruc | Szólj hozzá!

Címkék: média budapest 2006 tüntetés október 23 jobbik morvai krisztina árpádsáv molotov politikusbűnözés gaudi nagy tamás emeberi jogok

Sokat hallani a Jobbik parlamentbe kerülése óta ezt a bizonyos fogalmat, hogy politikai foglyok. A nemzeti radikális párt sok felszólalásban követeli ezeknek az embereknek a szabadon bocsátását. Azonban felmerül a kérdés: miért is vannak ők rács mögött?

Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése óta, tehát 2006 őszétől több éven keresztül rendszeresen zavarták meg a főváros nyugalmát agresszív, molotov-koktéllal és kockakövekkel is felszerelkezett tüntetők. Ők támadtak először a rendőrökre a tévéostromnál, október 23-án is ők voltak a kezdeményezői az erőszaknak. Hangfelvétel van arról, hogy békés megemlékezőkre akarták ráhúzni a rendőröket. A média azóta leginkább a rendőrterror címszót bírja szerepeltetni az ügyben, erről valamiért hajlamos volt megfeledkezni még az akkori kormánypárti sajtó nagy része is. A baloldalnak sajnos nem erőssége a kommunikáció.

Meddig terjed vajon a gyülekezési és a szabad véleményalkotási jog? Addig semmiképpen, hogy emberélet kioltására alkalmas tárgyakat dobáljunk másokra. Aki ilyesmit tesz, azt ki kell emelni a tömegből, ártalmatlanná tenni, majd gyilkossági kísérletért évtizedekre hűvösre tenni. Már csak a példastatuálás miatt is.

 

Előfordulhat, hogy nem csak ők vannak most börtönben, hanem ennél kevesebbért is csuktak le akkor embereket. De egyértelmű, hogy ilyen, társadalomra veszélyes elemek is vannak közöttük. Többek között őket nevezi Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás, meg úgy en bloc az egész Jobbik, notórius hazudozóként, politikai foglyoknak. Tőlük ennél kevésbé cinikus megnyilvánulásra nem számíthatunk, az igazi botrány az, hogy ezért soha, egyetlen egyszer sem pirított rájuk semelyik másik parlamenti erő sem, rávilágítva erre az elképesztő hazugságra.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr852232199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása