Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szittyabűnözők támadták meg FankaDelit

2010.08.10. 06:32 | Panelkuruc | Szólj hozzá!

Címkék: zene kultúra hiphop belga zsidó jobbik anális szex rap nácik vona gábor fasiszta ferencváros magyar sziget fankadeli kuruc info kurucinfó zagyva gyula eröszak

Egyre több botrány lengi körül a verőcei illetőségű Magyar Szigetet. Először csak a főszervezőről, Zagyva György Gyuláról szivárogtak ki enyhén szólva is kellemetlen hírek, de azóta ennél sokkal brutálisabb események színhelye volt a Csattogó-völgy. A radikális körökben eddig nagy népszerűségnek örvendő rapper, FankaDeli is, akárcsak a Hetek újságírói, kellemetlen élményekkel nyugtázta a napot.


Nem világos, miért kezdett el agresszív metakommunikációs jeleket (söröspohár) sugározni az istenadta közönség Kőházy Ferenc felé, erről legfeljebb találgatások lehetnek. Érthető okokból ugyanis nem készítettünk, és nem is szándékozunk interjút készíteni a közönség tagjaival.

A mi véleményünk szerint az ok a következő: Ferencünk, bár lelkes támogatója Vona Gábor pártjának, valamint a kissé eufemisztikus módon nemzeti radikálisnak nevezett rétegnek, bizonyos témákban különvéleménnyel rendelkezik. Zeneszámaiban is állítja, ő nem veszi egy kalap alá az összes zsidót, és az összes cigányt sem. Ezt az amúgy dicséretes hozzáállást, úgy tűnik, nem tolerálta a mélyen tisztelt publikum.

Ferikém, ezt az elején rontottad el! Ha egy kocsmabűzben pácolódott, agyatlan, csak verekedni tudó neonáci is "nemzeti hős" meg "bátor radikális", ha a társadalom politikai értelemben vett legeslegszéléről is igyekszel támogatókat, szavazókat, barátokat szerezni, bizony könnyen előfordulhat, hogy olyanok is belekerülnek a merítésbe, akik néhány jelszón kívül semmilyen értelmes gondolat befogadására nem hajlandóak, és a kérődző táplálkozást előbb sajátítják el, mint két egyjegyű szám összeadásának a képességét.

 

 

Él köztünk egy csoport, amelynek a magyar nemzeti hipphápp is valami körmönfont zsidó megtévesztés, valamint menten fegyverhez nyúl, ha meghallja a kultúra szót. Az igazi gond ott kezdődött, amikor politikai kalandorok úgy döntöttek, rájuk fognak építkezni, önbizalmat adtak nekik és bátorították őket, hallassák csak érces hangjukat.

A cikk írása közben kaptuk a hírt, hogy magyar vér folyt a Magyar Szigeten: 10-12 fekete ruhás alak megtámadott 3 Fradi-szurkolót, vélhetőleg bokszerrel és viperával felszerelkezve. Olyan súlyosan bántalmazták őket, hogy egyiküknek platinával kellett rögzíteni az arcát. Az eset három különböző helyszínen, de egy időpontban történt. A rendőrség nyomoz, a Hatvannégy Vármegye ködösít.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr782210525

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elítélt terroristával szónokolt Vona 2010.08.11. 12:28:01

Egy terrorcselekményekért elítélt olasz radikális EP-képviselővel fórumozott együtt Vona Gábor a Magyar Szigeten.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása