Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Kikre is gondolhatott a kilépett Jobbikos vezető?

2010.07.23. 10:23 | ZöldMarci | 2 komment

Címkék: jobbik vona gábor radikális pősze lajos pachl tamás

A Jobbik Komárom-Esztergom megyei alelnöke, a párt tatabányai elnöke, Pachl Tamás a napokban lépett ki a pártból, mert úgy vélte, hogy a Jobbiknak nincs jövője, a fejlődés gátja a szervezetben előretörő radikalizmus. Pachl szerint két nagyobb tábor feszül egymásnak a párton belül, a korábbi utcai harcosokból és gárdistákból álló radikálisok, illetve a józan politizálásban gondolkodók. Pachl Tamás úgy látja, a párt elnöke is valahol a két erő között őrlődik. Pachl szerint Vona Gábornak nem is biztos, hogy „van szabad akarata”, mert „van egy bázis, ami megígérte, hogy kirángatja a Parlamentből, ha nem azt teszi, amit ők akarnak”.

Pachl szerint (a gárdát kritizálni merészelő) Pősze Lajos leváltása a frakció-helyettesi posztról azt jelenti, hogy Vona Gábor pártelnök a józanabb politizálás helyett a radikálisok mellett tette le a voksát.

Nem tudom Pachl miben reménykedett egy eleve "radikális változást" ígérő párttól. De egy videó alapján megpróbálom kitalálni milyen "radikálisokra" is gondolhatott. (Ők ugye radikálisok és véletlen sem gyűlölködő szélsőségesek):

 (A plakátfeliratok nem "MSZP-s provokációk", ezeket a Jobbikot támogató kuruc.infó töltötte fel büszkén, mint helyesen korrigált plakátokat.)

MNO/Index/Piroslap

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr962170067

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Feloszlatták a tatabányai Jobbikot 2010.08.16. 12:45:02

Néhány napja feloszlatta a Jobbik országos elnöksége a párt tatabányai szervezetét. A csoportot azonban vasárnap már újjá is szervezték.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrRoyce 2010.08.08. 07:56:06

Köszönöm ezt a remek gyűjteményt:) Asszem posztolom a Kurucra is, ritkán látni ilyen jól vágott, zeneileg aláfestett, kiváló gyűjteményt:D

smá jiszroel LOL

szergej-szergejevics 2010.09.01. 12:26:27

A Jobbik szétesése, már a megalakulásakor benne volt a pakliban. Szélsőséges nézetek valló pártok, ma nem rugnak labdába Európában. A Fidesznek a szekerét betolta abszolut többséggel a parlamentbe a Jobbik, most pedig itt az ideje - modnja a Fidesz - , hogy lapátra tegyék őket. A Jobbikos vezetők nem vették észre, vagy nem is akarták észrevenni, hogy mire megy ki a játék. Miért volt olyan bájos 4 éven keresztül a Fidesz velük. Nem azért mert a Fidesz akarja ezt a pártot, dehogy, azért türték és hallgattak mellette, hogy learassák azt a radikalizmus amit a Jobbik alkalmazott az Mszp-vel szemben. Segitetett a Jobbik az MSZP leamortizálni, a radikális megnyilvánulás minden formájában. Na ezzel pedig a Fidesznek tett jót. És most akasszák a hóhért. Hallgass csak Jobbik, ugyis kinyir nemsokára a Fidesz.
süti beállítások módosítása