Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Beintett képviselőtársának az újbudai fideszes

2010.07.22. 06:29 | balközép | 1 komment

Címkék: fidesz polgármester újbuda societas 11ker molnár sándor

A kerület múltheti testületi ülésén rivális MSZP-s képviselőtársának, Molnár Sándornak mutogatott, majd a nyelvét nyújtotta ki… már csak a jó beszopattalak mondat hiányzott... a magyaros nevű Junghausz Rajmund fideszes képviselőtől. Saját bevallása szerint is gyerekes viselkedését természetes bánja, nyilván azért is, mert kamerák rögzítették. A rivalizálás tárgya, hogy Molnár Sándor is és Junghausz is az őrmezei önkormányzati választókörzetben indulnak. A fideszes cselekedete után még szépíteni is próbált, azzal, hogy Molnárt is bemártja, már-már cinkostárssá avatja a szocialista képviselőt. Ugyan is azt mondta Molnár Sándorról is "kering több ilyen videó az interneten". Bár a Piroslap megnézte Youtubon és az Indavideón, tehát a két legnagyobb videómegosztón de sajnos nem találtunk semmit Molnárról. Mi elszántak voltunk és a következő keresőszavakat Googliztuk meg: „Molnár Sándor” „Molnár Sándor MSZP” „Molnár Sándor MSZP beint”, de mind hiába nem találtunk semmit de semmit. Nehezen is találhatunk volna, hisz Molnár 2010. március 18-ától képviselő. Azért reméljük, hogy Junghausz nem hazugsággal védte a mundérját és elküldi nekünk annak a „több keringő videónak” a linkjét, amiről beszélt… nekem anyám ilyenkor mindig azt mondta, fiam ne tetézd! 

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr402167288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hanyasvagy 2010.07.22. 17:20:49

Kersem a német szótárban a Junghausz-t de sehol nincs.Junghaus viszont van.
No mindegy.Ez a fiú akkor akkor találja meg a feltöltött videót ha a Fidesz
Nagy Nemzeti Nyilatkozó Forradalmi Szócsöve megfogalmazza és engedélyezi a viszontválaszt.Végülis olyan mindegy, ugyis a hülyegyereket lökik oda a kamerák elé
vigyorogni.Gondold el, reggel 4-kor felkel,hogy begyakorolja a szövegét.Hát nem elfelejti mire odaér.Igaz a Főnöke sem különb.
Neki is szelektív az emlékezete.A számítógéptől pedig fél,mert nem ért hozzá.Pedig okosabban tenné, ha leírná, hogy előző nap mit mondott,nem keveredne bele a hazugságaiba.De hogyha nem ért a számítógéphez, hogy tudta olyan gyorsan megírni az utolsó könyvét.Rájöttem: mint a többi diktátor. Sehogy! Más ollózta össze neki.Öregapám pedig azt szokta erre mondani:szar ügy.
süti beállítások módosítása