Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Stumpfnak igen is van jogi múltja

2010.07.21. 06:16 | szocdemman | 1 komment

Címkék: fidesz stumpf istván gyurcsány ferenc kövér lászló miszot

Stumpfnak igen is van jogi múltja, tehát aljas és gonosz rágalmak azok, amellyel a derék Pistát illetik. Mint ahogy az alábbi videóban is látható jogi gyakorlatának kezdeti kapavágásait sikerült igen illusztris társaságban eltölteni. Az MSZMP-KISZ-es vonalon szerveződő MISZOT nevű szakszervezet egyik élharcosaként küzdött Kövér Lászlóval, és a később az általuk népellenségé kikiáltott korábbi harcostárssal Gyurcsány Ferenccel. Ahogy a videó kezdődik: „a MISZOT nem szeretne újabb vízfej lenni a társadalom nyakán célja az érdekegyeztetés.” Ez igen jól is sikerült az uraknak, hisz Kövér a parlament elnökévé válhat, Stumpf pedig ezzel a komoly jogi, még a szocializmus hanyatlása idején lelkesen összegrundot múlttal, alkotmánybíróvá. No persze az érdekegyeztetés kisiklott, amikor Gyurcsány hanyatlását óhajtották a korábbi MISZOT-os elvtársai. Ugyan már, ez nem köpönyegforgatás, csak rájöttek, hogy mégis kell a társadalom nyakára egy kétharmados víznarancs fej.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr462164860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hanyasvagy 2010.07.21. 17:05:26

Mi itt a gond? Ő és a volt tanítványa eldöntötte, hogy alkalmas és ezt Ő ki is
nyilatkoztatta. Az orbáni demokráciában ennyi elég. Ha már egyszer a Viktor megmondta, hogy rá nem vonatkozik az Alkotmány, mit várjunk a seggnyalójától?
A felkent Fideszes képviselők/?/ ha tetszik ha nem megszavazzák. Vitának helye
nincs, hisz minap megmondta a Viktor, hogy egységes szavazást akar.
süti beállítások módosítása