Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Jobbik nem náci, csak a fajelmélettel érvel

2010.06.14. 15:10 | szocdemman | 11 komment

Címkék: horvát náci jobbik fasiszta komcsi fajelmélet novák előd

A Jobbik egyáltalán nem náci, már látom a szemeim előtt, ahogy a komcsi Piroslap blog aljas módon kiforgatja Novák Előd szavait. És azért, mert a fajelmélet kifejezéssel érvelt, rögtön lenácizza az egyetlen magyar jurtalakó, szittya pártot.

Ráadásul ehhez még a biztosőiskomcsi Menczer Erzsébet fideszes képviselő is asszisztált, mivel kivonult arról a parlamenti kulturális bizottsági üléséről, melyen Novák Előd (Jobbik) a "fajelmélet" és a "rasszizmus" szavakat használta a nemzeti és etnikai kisebbségi színházak pozitív diszkriminációját célzó javaslat kapcsán.

Novák világosan és nagyon jól beszélt: „többséget támogassuk, ne a kisebbséget. (úgy-úgy) Önmagában nem érték, ha valaki egy kisebbséghez tartozik, nem érzem indokoltságát annak, hogy ezen az alapon részesítsünk pozitív diszkriminációban”.

(Tényleg csak zárójelben jegyzem meg, Novák Előd a 2002-es önkormányzati választásokon, Budapest, XI. kerületében, Újbudán a 12. számú egyéni választókerületben, független horvát kisebbségi képviselő-jelöltként igyekezett kihasználni a kisebbségek számára biztosított pozitív diszkriminációt, és a kedvező mandátumhoz jutási lehetőséggel szeretett volna képviselő lenni)

De a parlamentben már mindenki komcsi, nemcsak Menczer Erzsébet kérte ki magának a fajelmélet szó mögé oda gondolt nácizást, hanem a szinténőiskomcsi L. Simon László fideszes kulturális bizottság elnök rendreutasította Novák Elődöt, aki egyáltalán nem náci!

Látszik, hogy a sok komcsi képviselő nem érti meg az egyetlenegy tabudöntögető párt antifasizmusát, mert ostobaságnak és ízléstelennek nevezte a jobbikos politikus szavait.

Felháborító, azonnal monnnyanak le!!!

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr192080907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gepárd Géza 2010.06.14. 15:53:59

Novák Előd mindig is egy gennyláda volt. Bocsánat az obszcén-izmusért de ha rá és az általa szerkesztett kuruc.infora gondolok mindig elönt az indulat. Ha valaki hát Novák biztosan náci

pakesz (törölt) 2010.06.14. 19:06:47

volt valami nacivadasz blog, ami probalt olyan geci lenni min a kurucz info
ott leirtak, hogy hol lakik Novak Elod, kar hogy nem kereste meg egy-ket cigo fan

pakesz (törölt) 2010.06.14. 19:07:16

@Gepárd Géza: szerintem nem naci, csak egy hulye barom

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2010.06.14. 19:35:21

Tényleg, a szoci képviselők mit csináltak? Arról egy hang sincs.

nüs 2010.06.14. 20:10:25

kaphatnánk egy idézetet a cikkhez mert így hogy ennyit tudunk hogy ez a 2 szó elhangzott nem lehet ítéletet mondani?

szerintem éppen a cigányokra értette hiszen a cikkből az jön le hogy a cigány színházak feltétlen "felsőbbrendűsége" ellen emel szót.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.06.14. 20:16:44

„többséget támogassuk, ne a kisebbséget. (úgy-úgy) Önmagában nem érték, ha valaki egy kisebbséghez tartozik, nem érzem indokoltságát annak, hogy ezen az alapon részesítsünk pozitív diszkriminációban”

Ezzel, hol a probléma?

A két inkriminált kifejezés pedig, ha jól látom senki nem tudja, milyen szövegkörnyezetben szerepelt... Kész Monthy Pyton b@zdmeg!

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2010.06.14. 20:27:55

@TaTa86.: nem, a pozitív diszkrimináció egyáltalán nem menő, a Fidesz a fajelméletes szövege miatt akadt ki. Ahogy a jobbik korábbi produkcióin is (Roberta, "folyosói megbeszélés"). De tényleg érdekes, hogy csak a Fidesz utasítja őket rendre, a korábban oly' harcos szocik csöndben vannak.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.06.14. 20:37:14

@aesculus: De hát senki sem tudja pontosan mit is mondott! Nem mintha Emőkéről ez annyira távol állna, de ez így akkor is gáz, és elég kamuízű.

lcutti 2010.06.15. 15:15:51

@aesculus:

Olan szép, jogy mindenki csak azzal a megbeszéljükkel van elfoglalva, de a nagytekintéyű sajtó sehol nem emlegeti, hogy ez egy "kussojjámán te..." ra volt válasz.

udvaribolond 2010.06.16. 14:14:38

tulképp igazatokvan utána kéne nézni ,hogy mit is mondott...
DE nekem pont a zárójeles rész tetszik :D előtte idézik ,hogy jajj ne támogassuk a kisebbségeket, holott párévvel előtte horvát kisebbségiként próbált előnyt szerezni. :D nemjóember az ilyen. Vagy pálfordulása volt. de szerintem csak simán barom. pont.
süti beállítások módosítása