Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Megelőzzük az USA-t netsebességben

2010.06.04. 12:13 | balközép | 1 komment

Címkék: magyarország

Miközben a Fidesz zombitemetőnek vizionálja az országot, amelyet kizárólag Az Ember Aki Sohasem Hazudott tud megmenteni, szerdán érdekes hír érkezett.

Magyarország a gyors internettel rendelkező háztartások arányát tekintve a világ 15 legjobbja közé került, az Egyesült Államok elé.

Az USA, amelyik egy évtizede még a harmadik helyezett volt, a 15. helyre csúszott vissza azon a listán, ahol az országokat aszerint rangsorolják, hogy mekkora azoknak a háztartásoknak az aránya, akik gyors internetes illetve szélessávú szolgáltatással rendelkeznek - közölte a Bloomberg az OECD adataira hivatkozva.

Dél-Korea, Irország és Németország érték el a legjobb helyezést 2009-ben - közölte a Párizs központú szervezet. Az internet-kapcsolat gyorsabb és olcsóbb még 12 országban, beleértve Magyarországot és Dániát.

Mit is mondhatnánk? OMG! :-)

napi.hu/piroslap

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr592052505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eml 2010.06.04. 21:56:26

Érdekes, fogyasztóként nem ezt érzem.
süti beállítások módosítása