Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Fidesz jól beégette Gaudit

2010.05.26. 10:00 | ZöldMarci | 3 komment

Címkék: fidesz jobbik kuruc info hazugsag gaudi nagy tamás fidesz.hu beeges

Gaudi-Nagy Tamásról, a Jobbik igazságügy-miniszter jelöltjéről legutóbb, akkor hallottunk, hogy Zagyva "ezt majd a folyosón megbeszéljük" Gyulával együtt ment az MSZP majálisra balhét keresni Budaházy mellett tüntetni.

http://static.nol.hu/media/picture/81/52/28/000285281-1635-330.jpg

Gaudi, aki 2006-ban a tévészékházat ostromló (nem csak garázda) "forradalmárokat" védte, kedvenc témájában nekirontott a korábban őt Polgári Magyarország díjjal kitüntető Fidesznek. Szerinte a fidesz.hu 2007 szeptembere óta nem írt a 2006 őszi tüntetések utáni vitatott rendőri intézkedésekről. A fidesz.hu egyszerűen cáfolt, belinkelte, hogy hol írtak róla: például  itt, itt, itt, itt, ittitt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt.

Majd felajánlották Gaudinak, hogy a fidesz.hu szerkesztősége szívesen látja egy "Hogyan használjuk a keresőket? Az első lépések..." című tanfolyamra, vagy a "Hogyan ne állítsunk valótlanságokat?" című továbbképzésre.

A kuruc.infó szereti magát a Jobbiktól függetlennek beállítani, azonban már egy hete hallgat a Jobbik-képviselő hazugságáról és beégéséről. Pedig egyébként igen aktívan követik Gaudi "munkásságát".Nyilván nem volt erre hely a "titkolt igazságokat" bemutató hírportálon..

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr212030347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eml 2010.05.26. 19:59:01

Gaudi kuruc infőt hagyjuk meg a hanyatló szélsőjobb ópiumának.

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2010.05.27. 01:34:06

Nemár! A "Fidesz" szó elhangzott valami pozitív kontextusban??? Lesz még irgum-burgum Gyurcsány papától. Cö-cö:D

Prognozuoti Blasio 2010.06.08. 12:38:38

Hazugság!!!
Azt már elfelejtette a Hír Tv és a többi szenny közölni, hogy Gaudi utána újra felszólalt. És elmondta, hogy a díj teljes összegét a rendőri túlkapások áldozatainak adták! Arról nem is beszélve, hogy a fidesz valóvban magasról szarik ezekre az áldozatokra... Első kézből tudom!!
süti beállítások módosítása