Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Vona Gábor a Piroslaptól idézett

2010.05.21. 14:30 | szocdemman | 3 komment

Címkék: parlament jobbik vona gábor

Nem először érezzük úgy, hogy olyan politikai elemzésszerű publikációnkat használnak fel más médiumok politikai kutatok elemzők, vagy éppen politikusok, amiben egy társadalmi jelenségre, egy politikai szituációra, szándékokra hívjuk fel a figyelmet.

Ma Vona Gábor a Trianon emlékéről szóló törvényjavaslat vezérszónoki felszólásakor azt mondat, hogy a Fidesz azért terjeszt elő nemzeti témájú javaslatokat, mert a jobbik vitorlájából kívánja kifogni a szelet. A Piroslap a "Hidegháború: Magyarország vs. Szlovákia" című írásában tett ilyen megállapítást: „Szerintem a Fidesz kapkodásának az oka az, hogy a Jobbik vitorlájából ily mód fogja ki a szelet.”

Örülünk annak, ha minél többen tartják idézésre érdemesnek, megállapításainak, gondolatainak és ezt a szociáldemokrata értékrendet követésre méltónak. Ha a Piroslap hozzá tud tenni a magyar közélethez, annak csak örülünk. Mivel többünk politológus pályára készül, nyilván az ilyen jellegű cikkek részét képezik a munkásságunknak, bár mi nem szeretnénk „szellemi arisztokrata”-ként viselkedni, de ha gondolataink méltóak felhasználásra, talán korrekt azt megemlíteni, hogy tőlünk származik.

Mi hiszünk a szerzemények szabad felhasználásban, hisz szerintünk akkor lehet egy minőségében más világ, ha mindenki be tesz valamit a közösbe és ebből újabb gondolatok születhetnek meg. Ezért is örülünk ha itt-ott visszaköszönnek ezek a gondolatok.

Piroslap
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr22020788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akosh 2010.05.21. 16:43:19

Legyetek rá büszkék, srácok!

Gepárd Géza 2010.05.21. 17:49:46

Vona is olvassa a Piroslapot? Vagy az aki a beszédeit írja:) Jó látni hogy a jobbik azért próbál azonosulni a szociáldemokratákkal, az első lépést megtette hogy rendes ember váljon belőle

Dr Minimum 2010.05.22. 15:27:47

Ez kész!!! :DDDDDD ROFLCOPTER XDDDDDDD
Komolyan azt hiszitek, hogy ezt az "xy vitorlájából fogja ki a szelet.” metafórát vagy mi a faxomat ti találtátok fel? XD Beszarok rajtatok :DDDDDDD
süti beállítások módosítása