Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Magyarellenes csoport a Facebook-on

2010.05.19. 10:43 | szocdemman | 4 komment

Címkék: magyarország szlovákia facebook

A nacionalizmusban az a szar, hogy a saját nemzeted ellen is irányulhat másokon keresztül. Én nem teszek különbséget szlovák magyar, szerb, zürjén, osztják vagy piréz nacionalizmus között. Mindegyiket gyökérségnek tartom. Ugyanúgy elítélem a zsidó- és cigánygyűlöletet, mint a magyart. Sőt mások nácijai nem adnak felmentést az alól, hogy nekünk is van és ettől még a magyarországi nácik ténykedése ugyanolyan káros.

A saját hazánk szeretete és a hazafiasság fontos dolog, de a nácik nem valók sem a közéletbe de egy közösségi oldalon végképp semmi keresnivalójuk sincsen. Főként úgy, hogy egy ország létezését kérdőjelezik meg. Legyen az Magyarország vagy Szlovákia. Történetünkben a nacionalizmus sérthetetlen merev pallosa azonban nekünk kedvezőtlen szögbe fordult.

Magyarként igencsak szarul esik, hogy van több, mint 3000 ember, aki nem szívesen látja hazámat a világtérképen. Ugyanis ennyien csatlakoztak, ahhoz a facebookon található közösséghez, mely olyan képeket rendel magához, melyeken az látható, hogy hazánk vízzel elárasztott terület vagy a magyar zászló át van húzva és Göncz Kinga Európa parlamenti képviselőnk meg van gyalázva.

A videókínálat is impozáns: az egyik "szellemes" videó Magyarországot Albániához hasonlítja, illetve a Szlovákiával szemben vélt vagy valósan elkövetett történelmi bűnöket rója fel nekünk.

Természetesen az ősértelmiségi szittya magyaroknak is sikerült roppant színvonalas választ adni ezekre képekre. Rafinált internetnáci honfitársainknak alaposan visszavágtak amikor is feltöltöttek válaszul olyan képeket, melyen szlovák zászlót égetnek, vagy kutyaszarba van bele szúrva az a bizonyos kék-fehér-piros. A magyar nemzeti jogvédelem szintjét azonban akkor sikerült átlagon felül teljesíteni, amikor is betyáros csellel becsempészték azt a képet melyiken egy magyar kutya leszarja Szlovákia zászlaját.


Bár tényleg nagyon előremutató volt ez az akció és nyilván sikeresen pozitív irányba változtatták a szlovák nácik véleményét hazánkról. De azért mi tennénk minden olyan magyarnak egy javaslatot, akiket zavar ez és a hasonló nacionalista tartalmú facebook oldalak: Jelentse ezt az oldalt: http://www.facebook.com/pages/ANTI-HUNGARY/172997555748! Tehát, nyisd meg a linket, majd a bal oldalt legalul találsz egy "Oldaljelentése" feliratot. A legördülő menüben válaszd ki a Rasszizmus /Gyűlöletbeszéd lehetőséget, majd küldd el a jelentést. Bár nem akarok vitatkozni a nemzetmentő hazafiakkal, de szerintem a mi általunk javasolt megoldás a célravezetőbb. Hosszú és rövidtávon is.

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr842014459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.05.19. 16:18:36

Akkor ezek szerint te is megkaptad a körlevelet :-)

Én már tegnap jelentettem...

mangorlo 2010.05.19. 20:17:24

engem nem zavar nem is jelentem, egy szót se értek abból amit ezek a fiatalok oda leírnak. ha magyarul írnák le és nem ilyen érthetetlen makogással, még lehetne is szóba állni velük. de nem, nem tom mi fasznak jó nekik ez de igazából leszarom

janila 2010.05.20. 19:16:04

a náci mindenhol náci, de nekem Szlovákia ezzel a remélhetőleg jelentősebb felével speciel semmi problémám sincs, sőt...www.youtube.com/watch?v=AUN_Rq0mJ2U

gyaloghartur 2010.05.22. 20:01:16

Rendben szocdemmankám, de a horvátok (azelőtt ők is tótok!), mit vétettek, hogy így átcsatornázták őket?!
süti beállítások módosítása