Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

200 fős parlamenti albizottság

2010.05.17. 13:42 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz navracsics tibor 2010 orbán kormány

Kilométeres blöfföt tolt bele az arcunkba ma Navracsics a parlament pulpitusáról. Ugyanis azt mondta a Fidesz ma beterjesztik a 200 fős parlamentről szóló törvényt. Ezzel szemben a valóságban az történt, hogy arra tesznek javaslatot, hogy álljon fel egy albizottság ami megvitatja a kérdést. Ez rendjén is van. Fontos az ellenzékkel megvitatni. No de jó munkához idő kell. És különben is nem sietünk sehova se, idő annyi, mint a tenger, meg  hát itt az idő. Szóval a törvény javaslat majd csak 2011(!) december 31.-én kerül igazából a parlament elé. Persze egy ilyen fontos kérdésben, kell az alaposság. A másfél év alatt még nem is lesz meg döntés, hisz csak akkor kerül vissza a parlament elé. Jó esetben 2012-2013-ban lesz majd ebből törvény.

Magyarul a Fidesz úgy vette le a napirendről a kisebb parlament kérdését, hogy igazából még be sem terjesztette.:) Érthető ez, hogy a kétharmados behemót párt miért ilyen csigalassú. Egy előre hozott létszám csökkentő választással politikusainak közel fele elvesztené az állását.

Pedig ősszel önkormányzati választások lesznek, ha törvényhozáson 3 hónap alatt át tudta volna vinni a 200 fős parlament kérdését, akkor már ősszel szavazni lehetetett volna egy új, kisebb létszámú takarékos parlamentre.

Mindegy, csak utálom, ha hülyének néznek az új rendszerben. Lehet Kósa Lajos is ezen nevetgélt Navracsics vezérszónoklata alatt a laptopja előtt. (videó majd később)
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr192009961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása