Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

MSZP-s obstrukció és fideszes menstruáció

2010.05.14. 11:00 | szocdemman | 5 komment

Címkék: mszp fidesz parlament jobbik 2010 lmp

Kitört a Fidesz hiszti. Megharagudtak a csúnya ellenzékre, ugyanis a jól kikövezett "az ellenzék hibája" utcába, sem az alávaló MSZP, sem új sátáni LMP nem volt hajlandó végül is besétálni. A Fidesz új, jó képességű frakcióvezetője közölte, miután kiderült, hogy az ellenzék többsége nem nyeli le a jobbikos nemzetbiztonsági békát: „az MSZP különvéleménye és az LMP által benyújtott záradék miatt nincs értelme a bizottsági struktúrában való megállapodásnak."

A parlamentarizmust az ellenzéktől féltő Lázár azt is elmondta: a Fidesz-KDNP frakciószövetség nem fogja megengedni, hogy bármely politikai erő obstrukcióval kezdje a parlamenti munkát, és azt sem, hogy bármely politikai erő megakadályozza az Országgyűlés munkáját - jobbikos nemzetbiztonsági elnöki ide vagy oda.

No de miért is lett ilyen morci a Fidesz-politikus, és mi végett ez a könnyfakasztó hiszti?
Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője az Országgyűlés alakuló üléséről szóló pénteki frakcióközi egyeztetésen közölte: módosító indítványt nyújtott be az Országgyűlés alakuló üléséhez kapcsolódó politikai megállapodáshoz.

Az iratba foglaltak lényege, hogy a függelék tartalmát csak azzal a kitétellel fogadják el, hogy ha a parlament nemzetbiztonsági bizottságában a Jobbik sem elnöki, sem alelnöki, sem bizottsági tagsági helyet nem kap.
Na hát, ez a galád tett az obstrukció, értitek?

Szóval a véleményem: ha lesz a Jobbiknak nemzetbiztonsági elnöki széke, akkor ezután a Fidesz ennek felelősségét nem tudja rákenni az ellenzékre. Sem az MSZP-re sem az LMP-re. Mondjuk eddig is vicces volt az a próbálkozás, ahogy a 2/3-os Fidesz eljátszotta a béna kacsát. Nyilván most, hogy a jó kis terv összedőlt a hiszti vége az lesz, hogy az ellenzékkel jól kiszúr a Fidesz a bizottsági helyeket illetően. Na bumm.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr552002290

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mesterházy bosszantja a Fideszt 2010.05.14. 12:06:01

A Fidesz-KDNP frakciószövetség nem fogja megengedni, hogy bármely politikai erő obstrukcióval kezdje a parlamenti munkát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várúr 2010.05.14. 12:52:28

Piros laphoz méltó ostobaság.... Szoccerek előbb megegyeznek a jobbikkal, majd bocs', vissz a babaruhát... Ebbe a homokozóba hasgörccsel se tudod bevinni a fideszt, de azért próbálkozol...

Fapuma (törölt) 2010.05.14. 15:50:53

Micsoda nagyszeru poszt, semmi morci hangulat benne, semmi hiszti a posztolo reszerol, csak a szaraz tenyek es igazsagok lejegyzese az utokornak. Csak igy tovabb fiuk, elore a leninin uton. Latom teli vagytok kommentekkel, mint a kutya bolhaval. Dolgozzatok szorgalommal az MSZP megujul, majd meglatjatok.

Csak vicceltem, am! :)

Fapuma (törölt) 2010.05.14. 19:41:05

Much Ado About Nothing, ha erted mire gondolok:

Az MSZP-é a nemzetbiztonsági bizottság

Mivel az ellenzéki pártok az alakuló ülés kezdetéig sem tudtak megállapodni a nemzetbiztonsági bizottság vezetéséről, a kérdés a Házelnök hatáskörébe került. A péntek délelőtti utolsó egyeztetésen az MSZP továbbra is ragaszkodott hozzá, hogy a Jobbik sem elnököt, sem pedig tagokat ne delegálhasson a nemzetbiztonsági bizottságba. Schmitt Pál, az Országgyűlés elnöke ezért olyan javaslatot terjesztett elő, amely szerint mégis az MSZP adhatja a nemzetbiztonsági bizottság elnökét, a költségvetési testületet pedig a radikális jobboldali párt vezetheti.

hírTV

vihar egy pohar vizben

KóserKároly 2010.05.15. 22:08:29

Elbasztad fiam a hisztit, és segget csináltál a szádból...
süti beállítások módosítása