Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Lendvai Ildikó legyen riporter!

2010.05.10. 07:15 | szocdemman | 75 komment

Címkék: mtv mszp lendvai ildikó

Ha az alábbi képkockákat végignézné, egy külföldi, és feltételezve azt, hogy érti is a magyar nyelvet, nem biztos, hogy kitalálná ki is a műsorvezető. Riportalany által riportert én még így beszopatni nem láttam, szóval Lendvai Ildikó akár el is mehetne műsorvezetőnek.

Az MSZP elnök az MTV reggeli műsorában volt vendég még áprilisban. A riportban felvetette, hogy Kósa Lajostól, a Fidesz alelnökétől miért kell engedélyt kérni, hogy a műsorvezető kérdezheti-e a Kubatov-ügyről? Majd Betlen János nagyon kellemtelenül érezhette magát ettől az ekéző fél mondattól és megnyomta az önmegsemmisítő gombot, egy hosszan tartó kínos magyarázkodásba kezdett, majd szépen, lassan füstölögve megsemmisült. Annak ellenére, hogy Lendvai háromszor is próbált megkegyelmezi a riporterének és visszaterelni az eredeti témára a szót, (csupán a negyedik határozott ráripakodásra hagyja abba Betlen az önégetést).

Külön kiemelendő az a rész, amikor Betlen pohárhoz nyúl és ahogy elnézem az ital színét, inkább whisky az mint víz. No de nézzük meg milyen is az amikor, Jani házhoz megy:


 

Korábban: Kósa "előfordul, hogy valaki olyanról beszél, ami nem történt meg" Lajos önégetése.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr261987186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibike15 2010.05.10. 09:13:54

szánalmas mind a kettő

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.05.10. 09:23:35

Mindenesetre elég rossz jel, ha egy újságírónak egyáltalán eszébe jut ilyesmi, hogy előzetesen megkérdezze, hogy mit szabad kérdezni.

A politikusok mindig lelkesen mondják, hogy ők "szolgálnak" minket. Ha így van, akkor ebbe nem fér bele, hogy feltételekhez kötik a nyilatkozatot.

stratez 2010.05.10. 09:27:35

Szegény piros lap kapta azt a hálátlan feladatot a neten, hogy próbálja fényezni a szocialistákat, kerül, amibe kerül. Hát így sikerült neki. Van az Indexen egy nagyon jó blog, ami a jelent 2025-re vetíti ki. Valszeg aduászként még akkor is Kubatovra fognak gyúrni szegény szocik...

check 2010.05.10. 09:31:39

A riporteri munkához hozzátartozna elvileg a felkészülés, ebbe beleértve azt is, hogy az alannyal egyeztetni lehet a témát, ha tervezett interjúról van szó (én így tudom).
Mindemellett Ildi lemosta a placcról a műsorvezetőt, akinek magyarázkodása egy 6.-os kisdiák szintjén állt, amikor a lógást próbálja indokolni.
A posztoló megjegyzésére (nem látott még ilyen alany általi szívatást) javaslom nézze meg a 2006. októberi TV2-n élőben adott Sváby-Orbán műsort, szerintem az mindent visz.

tesztmacska 2010.05.10. 09:34:26

Frisss komment: április interjút május 10-én elővenni... Ügyes, friss, fiatalos...

Kevéssé érdemben egy pontosítás a harmadik bekezdéshez:
Az érlelt gabonapálinka elnevezése Nagy-Britanniában és Kanadában whisky, míg az Egyesült Államokban és Írországban whiskey. Nem wiskey

A bejegyzés többi része ugyanennyire releváns.

Egyébként a pohárban levő italon keresztül Bethlen hüvelykujja látszik át...

Amúgy meg nézd meg Sváby Orbán interjúját, ha megsemmisülést akarsz látni.

Hatos villamos 2010.05.10. 09:37:03

Igen, Ildikó legyen rporter.

A profilazonos Klubrádión Szovjet Joli Kanadásba távozása után úgyis üresedés van...

almee 2010.05.10. 09:48:31

Te piroslapos:
Olyan szánalom ez a blog így egy ilyen bukta után. Próbálod keresni a fogást, bújod a jutyúbot hátha találsz valami olyat, amivel majd jól odab**ol a Fidesznek és felnyitod az emberek szemét, hogy milyen rosszul döntöttek, hogy 8 év bortánykormányzás és országlezüllesztés után nem a Te munkaadódat választották.

Egyébként meg azért elég érdekes, amikor a farok csóválja a kutyát. Egy mszmp KB tag, a komcsi rezsim közpotni cenzorkája próbál a szabad sajtó védelmében kikelni. Hogy ennek a nőnek még mindig van bőr a képén.....Behányok tőle.

Azzal nem volt baja kedves Ildikónknak, amikor egykori állampoárti újságíróelitje és seggnayló köre volt kizárólag a köztévé reggeli músorában? Akkor miért nem akart kitiltani minden újságírót?

HoLa 2010.05.10. 09:50:28

Nem, Ildikó inkább menjen a p.....ba! Különben is hogy került elő most egy három héttel ezelőtti videó? Meg kit érdekel? Viszlát!

Feca 2010.05.10. 09:54:43

Piroslap, te meggyőződésből írsz, vagy fizetnek érte?
Ugye ezt meg szabad kérdezni?

Videofon 2010.05.10. 09:56:16

@almee:
Ha már az életrajzok szóba kerültek, érdemes elolvasni néhány leendő miniszter, államtitkár, főhivatalnok életrajzát is. A 80-as évek kapcsolati hálója még mindig működik. Ha ők nem fogadnak be valakit, az nem fog érvényesülni 2010-ben sem. Oldalfüggetlenül.

Asszúrbanapli 2010.05.10. 09:56:18

Ha Lendvai Ildikó feltűnik a képernyőn, én rögvest elkapcsolok. A másik ilyen a Szíjjártó. Mindkettő annyira idegesítő, hogy inkább hallgatok porcelántányéron villakaristolást, vagy pónigaloppot egyzene.blog.hu/2010/05/10/dr_didg_my_little_pony

az igazi medwe · http://medwe.blog.hu 2010.05.10. 10:06:54

Megnéztem a bejátszást és nem találtam a posztban írt beszopatást.

Betlen János szerintem kétszer is hibázott, először amikor fennakadt a kérdésen és nem hagyta Lendvait visszatérni a témára, másodszor meg amikor engedte hogy Lendvai egy csúsztatást mantrázzon, mert NEM A TÉVÉ munkatársa volt, tehát nem közszolgálati újságíró, aki engedélyt kért Kósától.

Igaz ebben a környezetben már úgyis mindegy.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2010.05.10. 10:09:25

ez a lendvai ildikó felért két kubatovval :) valahol biztos igaza van, de nem tudtam figyelni a mondandójára, mert annyira idegesítettek a gesztusai és a hangja, hogy félbehagytam az interjú nézését...

tegye fel a kezét, akit nem az idegbeteg napközis tantónénikre emlékeztet, akik halálra szadizták a gyerekeket saját lelki problémáik enyhítése végett.

szóval lendvai az mszp mikolája: a beépített szavazattaszító, akivel választást lehet veszíteni. vajh hány százalék spriccelt más pártokhoz, ezt a hangot hallva?

tlac 2010.05.10. 10:15:04

ez a banya úgy mondott le, hogy azóta is osztja az észt

redrick 2010.05.10. 10:19:05

Legyen bazmeg riporter, leszarom... barmi, csak orszagot ne akarjon vezetni

tlac 2010.05.10. 10:27:43

és Szocialista Ildikó volt aki üzenetet hagyott a Friderikusz üzenetrögzítőjén bíztatván a teljesen kormány független, pártatlan közszolgálati TV elnöki posztjára, ebben (D209) Péter is támogatja, csak egyezzen ki BalóGYÖJGY-el. Szebb lenne a világ a banya nélkül, 3 hete lemondott, de valahogy nem képes eltűnni. Az Elnökség felajánlotta lemondását, de minden megy ugyanúgy tovább. Az Elnökségből Vadai még külön egyénileg is lemondott. Szerencsére Fletó meg írogat :)

jabloko 2010.05.10. 10:28:37

almee: ez a poszt nem a fideszről vagy az mszpről szól, hanem az esetlen műsorvezetőről. "Munkaadóknak", pártkommandóknak ehhez semmi közük.

the_line 2010.05.10. 10:30:50

:D Hát ez gáz. Amúgy az nem csupán vendégújságíró, a rovatban a műsorvezető riporter szerepét veszi át (részben). Olyan médiában, mikor műsorvezetőket meszelnek el azért, mert mondjuk egy betelefonáló vmi rosszat mond, és a mvezető nem határolódik el kellőképpen, ott igenis legyen már felelőssége a műsornak abban, hogy kiket hív meg társműsorvezetőnek egy rovatba. Persze az lenne a jó, ha mindkét oldalról hívnának be kérdezőt, az már lenne kis balance, és ilyen fenti esetekben a szerkesztő igenis gyakoroljon vmiféle önkritikát, az a minimum, hogy azt a csávót még egyszer nem hívják.

ps. Vicces, hogy egyesek élből beszólnak a poszolóra, ahelyett, hogy érdemben reagálnának. Ez jó taktika, ha az általatok támogatott oldal beég, akkor az a reakció, hogy na te meg komcsi vagy és megbuktál a választáson :)

órarugógerincű felpattanó 2010.05.10. 10:38:56

@stratez: Miért, ha megfizetnének, én is csinálnám. Mondjuk ennél sokkal jobban is akár.

Rusher4587 2010.05.10. 10:39:34

"a köztévé általam kedvelt műsorában" - na ezt a reklámot nevezem:D Most már én is egyre jobban kedvelem a köztévé ezen műsorát, idáig csak a kiegyensúlyozottsága "tetszett", most már a rajongótábor (vörös)csillagai is egyre fényesebbek:)

LENDVAI ILDIKÓ LEGYEN INKÁBB HADITUDÓSÍTÓ PALESZTINÁBAN (aka izrael), HÁTHA LELÖVIK!!! (példul egy zsidó katona tévedésből, mert terhes palesztin terroristanőnek nézi (mondjuk ez a nő tényleg maga a vizuális terrorizmus)...én tuti, hogy megszakadnék a röhögéstől, ti nem? :D:D:D)

Tjuca 2010.05.10. 10:42:54

bethlent ki nem szivatta még meg? annyira buta, hogy az fájdalom. ráadásul ő is elég piros, ha már... mondjuk egy tökösebb riporter megeszi ezt a nőt reggelire, mert kikapcsoltatja a play gombot. :-P

órarugógerincű felpattanó 2010.05.10. 10:46:02

Lendvai Ildi még a magánszférában komoly karrierre számíthat, ha másban nem, akkor valamelyik állásközvetítőnél. A teljesen tehetségtelen ismerősének/rokonának is milyen jó állást szerzett a bkv valamelyik partnercégénél.

redrick 2010.05.10. 10:49:20

Mellesleg azert kivancsi lennek, hogy egy Stephen Sackur- ral szemben is ilyen frappansan kioktato lenne-e Ildiko elvtarsno. Akkor is az lenne-e a reakcio, hogy "hubazzeg, ez a no egy kommunikacios geniusz"?

Amugy meg megdicserni ot azert, mert leoltott egy, a kozepszarnal kicsit szarabb kepessegu riportert az olyan, minthe kimennenk a roncstelepre, keresnenk egy 40 eves wartburgot es megdicsernenk, hogy mennyire jol nez mar ki az a megmaradt kromozas folt a lokharitojan.

BKV - Önnek megyünk 2010.05.10. 10:51:37

én meg még országot nem láttam úgy beszopatni mint ahhogy a lendvaiék beszopattak minket. ebben nagyon jók ismerjük el...

eyeofodin85 2010.05.10. 10:56:47

Nem Bethlen! Hanem Betlen. Nem az erdélyi nemesi család leszármazottja, hanem Bettelheim eredetileg.

Alvarez 2010.05.10. 11:00:05

Kósa ugyan bátor jégkorongos, de Ildi simán felpakolná a palánkra, már ami a dumát illeti.

nyekk 2010.05.10. 11:03:30

Lendvainak sajnos igaza van.
Csak egy a bibi, hogy míg ők voltak hatalmon, ez ugyanígy ment.
Sőt! Gyárfásék (tíz)milliókat kaptak külön azért, hogy a "baráti" riportokban kellő mélységben benyaljanak (az Mszp-s Szadeszes) riportalanynak.

Viktus 2010.05.10. 11:05:38

Az MSZP az utolsó kiemelt költségvetési forintokat indexnek tolja, hogy ezt a ritka béna szoci pártblogot nyomják?

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.05.10. 11:15:09

@stratez: Bizony minden reggel ötkor be vagyunk rendelve a pártközpontba és elmondják a kommunikációs üzenetet, de hát láthatod is, hisz az MSZP szinte mindig ugyan azt mondja mint mi:):)

@almee: @Feca: @Viktus: Természetesen fizetnek érte, nagyon jól, most eppen a Kanári szigetekről jelentkezünk be, mondjuk nagyon rossz mert állandóan ingázni a reggeli eligazításra innen... de hál istenek a jegyet is fizetik, sőt...

fludd 2010.05.10. 11:16:18

Hát jó... Legyen riporter...
Legyen mondjuk a Klub rádió Koreai NDK-ba küldött munkatársa...

balközép 2010.05.10. 11:17:24

@szocdemman: azt nem mondtad, hogy én épp ibizán vagyok... megjött a pénz az április posztokért...:)

fludd 2010.05.10. 11:22:11

@szocdemman:
Hányan jelentkeztek be? E mögött a színvonalas blog mögött egy Kanári team ül? :)

Ha már ott vagytok a szigeteken, javaslom hívjátok meg az egész pártvezetést. Pénz van úgy is az elmúlt 8 év kitartó munkájából.
Legyen tietek a tőlünk lopott pénz, csak költözzetek mind a Kanári szigetekre... És vigyétek Horváth Aladárt és népi zenekarát is... :)

fraki 2010.05.10. 11:28:19

uristen, lendvai ildiko riporternek...

Brukk 2010.05.10. 11:30:37

Tipikus kommunista taktika, patkány hozzáállás. A lényeg az elterelés, rólunk semmit, még a kérdés lehetőségét is elkerülni.

Én meg azt remélem, hogy ez a fajta politikus a lendavikkal végleg ki fog veszni.

hotgall 2010.05.10. 11:53:18

@Brukk: Nem fog kiveszni, mert nem csak a politikusok otrombák, hanem vannak akik patkányozva érvelnek.
Másik észrevétel: A Sváby bele is bukott az Orbán interjúba.

Devil 2010.05.10. 11:55:54

@Brukk: @hotgall:
Tipikus fidesznyik taktika, patkány hozzáállás. A lényeg az elterelés, rólunk semmit, még a kérdés lehetőségét is elkerülni.

Én meg azt remélem, hogy ez a fajta politikus a lendavikkal végleg ki fog veszni.

A Kosa bele is bukott a Kubatov interjuba.

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.05.10. 12:06:02

@fludd: Oh köszi remek ötlet, Balközép te hívd Szekerest meg Burányt, úgy is te velük vagy jóba

Én megy hívom Lendvait meg Gyurcsányt!

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.05.10. 12:08:35

@Brukk: Az széles világ látásod és az éles eszed lebuktatott minket. Ezek után igyekszünk rafináltabbak lenni, mert te jösz és lerántod a kommunista összeesküvésünkről a leplet.

Figyu közép itt vigyázni kell ezután!

balközép 2010.05.10. 12:12:50

@szocdemman: de nem értem, hogy jött rá... nagyon rafkos egy csóka lehet...

hívom a Szekerest és elmondom neki, hogy lebuktattak minket, jó?

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.05.10. 12:14:50

@balközép: neee inkább írj egy helyzet jelentést, hogy blog fronton nem állunk jól.... és kérd, hogy az MSZP elnöksége tárgyalja meg, majd várjuk a központ utasítását a továbbiakról... te én nem viszem el a balhét:)

hotgall 2010.05.10. 12:17:01

@Devil: Itt senki sem fog bukni 4 évig. Talán csak a Pintér, de szerintem Ő azért került előtérbe, hogy példát statuáljanak vele. Valamikor előveszik! Majd a választások előtt megint keresnek felelősöket mint ahogy ezt most is láthattuk a szociknál. Ime a politika forgatókönyve a XXI. szádadban.

balközép 2010.05.10. 12:17:20

@szocdemman: igazad van ezt kell csinálni, majd rákenjük ZöldMarcira a dolgot, ő most úgy is kenyai élmény szafarin van....

Írom a jelentést...

DHV 2010.05.10. 12:20:04

Csak az a gáz azzal amit a blogíró sugalmazni akar, hogy abban az adásban nem az MTV riportere kérdezte meg Kósát, hogy kérdezhet-e a Kubatov ügyről, hanem a 3 kérdező közül a ballibes.
Gondolom poénból, visszautalva a Kálmán Olgás esetre...

Fehérvár Kapitány 2010.05.10. 12:20:50

ha-ha...xaraxik a hangkártyám, semmit sem értek a videóból. És így téééényleg olyan mintha... :-)

Agagag 2010.05.10. 12:31:47

lendvait még nem lőtték a dunába?

Rá Dios 2010.05.10. 12:39:27

@Tibike15:
Nem, nem mind a kettő szánalmas. Csak az egyik, a János nevű, meg mindazok, akik szerint a másik - az Ildikó nevű - is.

Rá Dios 2010.05.10. 12:41:27

@Agagag: Undorító vagy. Gondolom hangosan felovastad a "kérdést" és körülnéztél, elegen bólogatnak-e.
Fordítsuk meg a dolgot: Téged, vagy a Tieidet ha belelövik, tiltakozzunk, vagy helyeseljünk?

Rusher4587 2010.05.10. 12:43:22

Úgy úgy, a 800.000 tagú cigányzenekart tokkal, lopóval, sok bőgővel. Szerintem ha mindenkinek első osztályra vennénk jegyet, úgy, hogy megelőlegeznénk az árát segélyből, még akkor is qrva jól járna az állam év végére. És a rajongóitokat se felejtsétek itt, nekik is fizetjük, csak had tartsanak imádott kisebbségükkel, a szigeteken úgy is sok a nap, hamar lebarnulnak és beolvadnak közétek! Mondjuk Iványi Gábor barnán a rabbi-feeling szakállal groteszk látvány lesz, de segáz :D
Aztán majd küldjetek képeslapot valami jópofa szöveggel, hogy el ne felejtsük, miért vettünk egymástól könnyes búcsút!

pl. "Szevásztok ti rásszistákok! Szerencsísen meggyüttünk, dikk! A cigány-tourssal utáztunk, mer megbízhatóak, mindig oda visznek, ahova kell, idáig is sok tezsvírünk választotta őket belfődi utazás céjábú, ez á cíg nem rásszistá, szinte csak romákat szállít! (cigány-tours: rabszállító)
Nagyon soká' tartott az út a léghájóval, olyan soká, hogy volt időnk csinálni pár puját, akik még megérkezés előtt világra gyüttek! Repülőgíppel nem gyühettünk, mer' aszonták az valami ritka fímbűl van, oszt a jegyárak nem fedezik a gépet, ha esetleg eltűnik alólunk a levegőbe, meg aztán így is úszik mán valami barna fót a tengeren valahol mexikónál( az ottani tezsvírek megcsapolhattak valami olajvezetíket), aszongyák, ha lezuhanunk és még egy ilyen lesz, akkor a ruszkik tánácsára bevetik ellenünk az atombombát! A számuráj kárdjáinkat mágunkkal hoztuk, a repülőtéren nem ákártak felengedni vele, de a Mohácsi Vittória elkiáltotta magát, hogy "rásszistáá", oszt egybűl mehettünk tovább velök... Májd ezekkel kivágjuk itt az összes fát, villányvezetíkkel (amit a Kánári tezsvírektől veszünk kőcsönbe) összekötözzük tutajjá, oszt májd eccer felevezünk á Dunán, partra szálunk(C-day), oszt mind megdöglötök ti párászt gecíí gádzsók! Na thálesz báktáló!"

Rá Dios 2010.05.10. 12:56:51

@Agagag: Első mérgemben általános érvénnyel neveztelek undorítónak. Elnézést kérek, nem tudhatom milyen vagy "összességében". A jelző a megszólalásra érvényes.

thinker_ 2010.05.10. 13:05:31

megpróbálod fényesíteni a bukott pártod, bukott politikusait?
szánalmas vagy,...

histar007 2010.05.10. 13:06:37

Botox Ildikó pontosan tudja, milyen dolog amikor lehet valamiről beszéli és milyen amikor nem.
Amikor a sintér kiáll a kóbor kutyák jogiért...
Távozni kellene a közéletből...

TH 2010.05.10. 13:32:00

Szomorú, h. a Betlen így próbál mentegetőzni, de ettől még nem ő a nagyobb hülye a kettő között...

96669 2010.05.10. 14:02:52

De undorodom ettől a nőtől.eltűnhetne már valahova.

settapesoundoff 2010.05.10. 14:26:47

lendvai ildikó (...)1984-től 1989-ig az MSZMP KB tudományos, közoktatási és kulturális osztályán dolgozott előbb munkatársként, majd alosztályvezetőként, 1988 és 1989 között osztályvezető-helyettesként.

kedves irónikusan magadat szocdemmannak hívó!

próbáld értelmezni a fenti mondatot a wikipédiáról, remélem tudod mit jelent. nem olyan távoli az idő amikor egy olyan országban fogunk élni ahol a pártállami cenzor nem beszél a sajtószabadságról. sőt nem beszél csak otthon. ne aggódj, ha a fidesz ilyet csinál majd szépen elzavarjuk őket a picsába. addig is (bár valahol megértelek, neked is biztos élni kell valamiből), ajánlom, hogy te is menj a picsába.

egyébként, szerintem ez az ország már tart ott, hogy ha a hozzád hasonlók azt mondják:" bocs, tényleg gecik voltunk. bekussolunk", akkor senki nem fog bántani. sőt.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.10. 14:29:36

Őszintén remélem, hogy Lendvai Ildikó riporter lesz. És egyúttal a kalocsai börtönújság főszerkesztője...

A piroslap meg egyre bombasztikusabb friss hírekkel kényeztet minket. Gratulálok, csak így tovább! Pár hét, és eljutunk 2002-ig. :-/

freebiker 2010.05.10. 14:33:49

Minden komcsi erőlködés szánalmas. De ez a kettő már túllép mindenen. Ildikónkat mért nem lövi már tarkön valaki? Egy köpönyegforgató gennyláda. Főcenzor volt most meg 180 fokban fordul....

Az ország szégyenei ezek egytől egyig. Most már félre a fínomkodást velük szemben aztán irány a börtön. Lehetőleg kisebbségi cellákba tegyék őket....Rögvest véleményt fognak váltani...

Parasite 2010.05.10. 15:04:12

visszajön a kommunizmus? megkérdezzük a politikust műsor előtt, hogy miről szabad kérdezni élesben? :D

Karipapa01 2010.05.10. 15:27:39

Lehet itt ballibezni, fideszezni, komcsizni, Lendvait vagy Betlent bénázni, szidni, nem ez a lényeg! Az Index csak feltette a videót a közszolgálati (független) TV egyik műsoráról, amit elvileg 10 millió ember megnézhetett és nyilvános. Mi azt hisszük, hogy a kérdezők a riportalanyt majd jól megkérdezik, az meg őszintén válaszol, menekül, maszatol vagy akármi. Itt most kiderült, hogy ezt a meccset nem lejátszák, hanem eljátszák! Az én adóforintjaimból is! Nem vagyok Fideszes (semmilyen sem) és Kósa nekem nem túl szimpatikus ember (ez egyéni megítélés), de most csak gratulálni tudok neki, mert ezzel a megnyilvánulásával kifejezte, hogy ez a módszer neki sem tetszik, különben nem említette volna. Gratulálok Kósa Úr és az ehhez hasonló véleményei mellé én is felzárkózom! Egyszer már el kellene kezdeni a közélet megtisztítását és a tisztaság őrzését, ami egy közszolgálatú média elsőrendű feladata lenne! Bízom benne, hogy Kósa Úr ezekután nem hátrál ki ebből.

2010.05.10. 15:28:19

Nem hiszem, hogy egy riporternek a riportalany beszopatása lenne a feladata, és főleg nem, hogy emiatt már esetleg riporter is lehetne. Persze legyen bátor kérdéseket feltenni, még ha kellemetlenek is, de amit a Lendvai itt csinál, azzal nem lenne jó riporter. Szerintem itt inkább azt bizonyította, hogy egy hülye liba.

loláb 2010.05.10. 15:35:21

Egyetértek a poszt címévell. Inkább riporter legyen, mint politikus.

gyaloghartur 2010.05.10. 15:47:44

Legyen Lendvai újra cenzorka,
verjen szájzárat a nácikra:
szűnjön meg minden médium sorba',
egy kiadó legyen a Szikra!

Ne olvasson mást, csak Lenin összest,
Wass Albert helyett olvasótábor:
bepirosodik akkor, majd rögvest
narancsos-színnáci magától!

gyaloghartur 2010.05.10. 15:54:09

Legyen riporter, mint ama Gábor,
ki-ki találta a "Lop Stopot":
cipeljen büntetésből mától,
száz pudos szovjet laptopot...

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2010.05.10. 16:03:41

Bethlen leereszkedett a hülyéhez, aki lenyomta a rutinjával. Mintapélda.

Lendvainak olimpiai aranyai sorakoznak a gyorstüzelő csúsztatás és kiforgatás versenyszámban.

tlac 2010.05.10. 16:11:32

különben is: Nem lesz gázáremelés!

Várúr 2010.05.10. 16:36:29

Lendvai/Betlen csörte: mint mondjuk egy román/tót gyeplabda meccs. Egyik se magyar, egyik se érdekes, szarni rá.

Karipapa01 2010.05.10. 16:48:59

Nem védem Lendvait, mert semmivel sem szimpatikusabb számomra, mint Kósa. Az, hogy eddig mit tett, nem ehhez a poszthoz tartozik! Ő csak kapott egy (sportnyelven) magas labdát és azt teljesen jogosan megütötte. Te nem ezt tetted volna? A magas labdát nem Kósától, hanem az általunk finanszírozott FÜGGETLEN DEMOKRATIKUS KÖZMÉDIÁTÓL kapta! Ez a hatalmasra nőtt szervezet annyit tesz, hogy óvatosan megfogja az ormányocskánkat és megpróbál vezetgetni bennünket. Nem az számít, hogy mi az igazság, hanem az, hogy a műsor minden probléma nélkül lefutott és fel lehet venni az érte járó dohányt. Én sajnálom Betlent, mert neki hivatalból is védenie kellett a mundér becsületét, de egy ilyen helyzetben már esélytelen volt. Függetlenül attól,hogy melyik párt kormányoz, a közmédiának nem szabadna megengedni ilyen előzetes megegyezéseket, mert nem párt-tv, mint a HirTV vagy ATV stb. ahol ez feltételezhető, hanem a köz televíziója pártállástól függetlenül! Ha a riporter ilyesmivel próbálkozik, nem szabadna adásba kerülnie! Igy lenne korrekt. De hát mit várjon az ember a saját pénzéért?

crazyfish 2010.05.10. 17:25:47

Az a baj, hogy Bethlennél alkalmatlanabb, felkészületlenebb, hebegösebb, idiótább riporternek kinevezett "valamit" rég láttam ennyi ideig képernyön lenni...Ezt az Elvtenül alányaló, alákérdező dilettánst már rég ki kellet volna vágni a picsába a BBtv - be, ha meg nem szünt volna...inkább a császár gyulát nézem a hirtv-n pedig az se semmi csávó s ezzel mindent elmondtam....

subabubba 2010.05.11. 00:53:33

régibaloldal.blog.hu?

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.11. 21:18:52

2.31-nél a "Küld tovább!" helyesen "Küldd tovább!" lenne. Mert ugyebár küld(je)d.

Ha már pártblog vagytok, legalább csináljátok picit igényesen... :3
süti beállítások módosítása