Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Kommunista irodalmat olvasnak a jobbikosok

2010.05.09. 06:32 | szocdemman | 16 komment

Címkék: munkáspárt jobbik majális mszmp

Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy a Munkáspárt majálisa még egy posztot meg fog érni. De kispártnál is történhetnek nagy találkozások és lehet nagy pálfordulások, esetleg megtérések. Ezt a munkáspárt még igyekszik is elősegíteni, hiszen a rendezvényein, az elképesztően érdekfeszítő kommunista irodalom remekeit árulja fillérekért. Hiába az ideológiák alaposan meg vannak írva csak könnyű őket összekeverni, már ha az ember szittya fia nem elég tájékozott, vagy mindegy csak szélső valami legyen?

A munkáspárthoz közeli kommunista.net hírportál majálisról szóló cikkük nem várt látogatókról számolt be. A városligeti Thürmer- majálisra 15 (vélhetően) jobbikos „Szabadságot Budaházynak" feliratú egyenpólban, árpád-sávos zászlókkal, vonult be. Majd a várt provokáció helyett, a csoport „feloszlott, és kényelmes, érdeklődő válogatásba kezdett a munkáspárti könyvsátor előtt.”

A jobbikosok nem kevés kiadványt megvettek a kommunista remekekből, majd sűrű érdeklődés és rábeszélés közepette próbálta vezetőjük kicsikarni az ott tevékenykedőktől egy esetleges munkáspárti együttműködés leghalványabb szándékát.” A már-már erőlködésbe átcsapó telefonszám, és e-mail-váltási szándék nem kissé volt kínos a magát kommunistának valló párt aktivistáinak, de úgy tűnt, csak az ő oldaluk számára.”

A Piroslap is kint volt a vörös majálison. A könyvsátornak igen impozáns volt a választéka. Megtalálható volt Thürmer összes mellet, az MSZMP csodálatos remekei és az elmaradhatatlan Lenin, Marx, Engels trió produkciói. Azonban a legérdekesebb kötet, ami a fenti foton is látszik, a halvány barna pólós férfi, illetve a kezében lévő magyar zászló előtt látható 10-12 darab barna könyv volt. Igen, már írtuk, ez a Sztálin összes, aminek a létjogosultságát azért egy picit erősnek tartottuk.


Sztálin rémtettei, véreskezű diktatúrája és több mint tíz millió ember gulágokba küldése miatt az eurokommunista pártok egyértelmű ideológiai száműzetését élvezi. Hiszen ő tette véresé a kommunizmust, ezért is nem értettük ki az, aki hajlandó egy forintot is adni a diktátor műveiért. Lehet, hogy megtaláltuk?
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr231984524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Italo Balbo 2010.05.09. 17:04:22

Lehet, hogy történelemszakos a srác

Ajtony 2010.05.09. 17:15:10

Thürmerék szerintem nem szélsőségesek, és ha megbüntetik őket tilosban parkolásért, egyszerűen kifizetik. :-)

Ajtony 2010.05.09. 17:23:06

Még annyit: az úgynevezett "eurokommunista pártok" megtapsolták az '56-os szovjet "rendezését" a magyar forradalomnak. Az olasz és francia komcsiknak van mit szégyellni. Vagy inkább lenne, mert saját disznóságaik miatt még nem tartottak "Mea Culpa" hamuszórást a fejükre.
Sikkasztásban, korrupcióban viszont ott vannak a szeren, mint a mi reformereink (MSZP)

Aron M 2010.05.09. 17:44:26

nem ő tette véressé, lécci szakadjatok el ettől a baromságtól.

marx engels elméletben és lenin meg a gyakorlatban tette véressé.

yafet 2010.05.09. 17:59:09

Szélsőjobb, szélsőbal nem mindegy?

Egy filléradót nem fizetnek, nem dolgoznak.....

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.05.09. 18:04:38

Tessék mondani, ez itt egy összemosoda?

Gábor mester 2010.05.09. 18:05:31

A "szentháromságot" kéretik Marx-Engels-Lenin sorrendben emlegetni.
A "baloldali" Gyurmány-kormány a mögötte álló (?) párttal együtt jobbközép politikát valósított meg. A Fidesz ettől állítólag JOBBRA áll. Ha a Jobbik a Fidesztől is jobbra áll, akkor "körbeér", és a "nemzeti kapitalizmus" követelésével egy sor "szocdem" vívmányt is (Árpádsávos?) zászlajára tűz... (Annak az egyik sávja legalább piros, a kék helyett...) Sztálin "baloldali radikális" volt, a jobbik is "radikális", ez a másik ok, amiért "összenő, ami összetartozik".
Egyébként láttál már olyan tőzsdecápát, aki a japán kisnyugdíjasoktól elszedett "árfolyamnyereségét" ÖNKÉNT odaadta volna a japán kubikosoknak? Hallottatok a Tobin-adóról? Úgy emlékszem, a pénzforgalom FÉL SZÁZALÉKÁT kellene kicsengetni, ezzel egyrészt fékeznék a spekulatív tőkemozgatást, másrészt pü. alapokat teremtenének értelmesebb célokhoz. Mit gondolsz, megszavazták??? FÉL SZÁZALÉK, "gondoljátok meg, proletárok!"

GMT+ 2010.05.09. 18:14:58

A választás előtt a Munkás/Kommunista párt igéretei nagyon hasonlítottak a Jobbik szorólapjain található "igéretekhez". Emlékszem napokig azon röhögtem, hogy két elnyomó, diktatórikus eszme (náci és kommunista) milyen közös álláspontot képvisel.
Szálasi és Rákosi végcélja között sem volt sok különbség csak az eszközök voltak mások. 2010-re már az eszközök is hasonlítanak, a végcél továbbra is a totális kontroll és a kirekesztés

Mindkettő csúnyán meg fog bukni! Itt az idő!

Antifaszok Réme 2010.05.09. 18:55:10

"Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét -"

/József Szittya Attila: VILÁGOSÍTSD FÖL - Részlet/

Mit kell ezen csodálkozni ? A nemzeti és egyéb szocializmus közös és tényleges ellensége: A nemzetközi elnyomó globáltőke.

Ja, és SZABADSÁGOT BUDAHÁZYNAK !!!!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.09. 19:21:10

Én is kint voltam, megnéztem a sátrakat, hoztam komcsi szórólapot, és naptárt. Mert vicces. Ennyi.

tortabevonó 2010.05.09. 20:19:39

Tököm tele van már Budaházyval.

haxor 2010.05.09. 20:37:10

h t t p : / / o k n y o m o z o . b l o g . h u

:)

feketehun 2010.05.09. 20:51:48

Hű, jobbikos srácok könyveket válogattak? Rosszul gondoltad, ez nem ér meg egy posztot. Vagy ha meg is ér, akkor is csak a szerző beszűkültségét mutatja.
Miért ne mehetne oda a jobbikos? Miért ne nézhetné meg a könyveket? Legalább nyilvánvaló, hogy tud olvasni. Talán megvan benne az igény, hogy művelődjön? Ha már politikai alapon öltözködik, legalább ismerje a másik oldalt is? Elképzelhetetlen, ugyi?
Biztos vagy benne, hogy egy szélsőjobbos arc csak feszültséget kelteni megy bárhova is. A kommerek is biztosak voltak benne. Egyedül a jobbikos volt jóhiszemű.

Ki a kirekesztő akkor? Csak pironkodva kérdezem.

kuki123 2010.05.09. 20:55:44

Na a piroslap blog szerzője saját tudatlanságáról tesz tanúbizonyságot:

olyan sötét vagy mint a fekete szurok:

Tudod van egy olyan mondás:

ISMERD MEG ELLENSÉGED

Antifaszok Réme 2010.05.09. 20:59:37

Tököm tele van már azzal, hogy Budaházy még fogságban van.

Szabadítsuk már ki...

Frontos 2010.05.16. 16:58:27

Egyre több volt jobbikos szimpatizál a munkáspárttal!
süti beállítások módosítása