Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Megvan az első kihullt csontváz

2010.05.08. 06:34 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz orbán viktor csontvázak

A makói Hagyma Ferenc Gimnázium, mókuscsontváz őrs pajtásai elé hullott ki a kormányváltás óta az első videóval dokumentált csontváz. Először egy picit megijedtek a biológia szertárszekrényből kipottyant jövevénytől, mert Orbán pajtás szavai eszükbe jutottak: nem lehet tudni mennyi csontváz fog kihullani a szekrényekből. De miután látták, hogy a jövevény egyedül van, játékba kezdetek új, kis barátjukkal.

A szertelen játékban sajnos az alsó állkapocscsontját sikerült letörniük. Látjátok kis-pajtások hova vezet a felelőtlen immorális magatartás forma! De szerencsére Bátori Borcsának, harmadik osztályos szakács tanulónak sikerült vissza tennie a felelőtlen játék során kihullott csontváz állkapocscsontot. Sütz Marcsi elsős tanuló örömében még le is smárolta a csontvázat. Ejnye Marcsi, hát nem tudod, hogy a csontvázak arcszerkezete igen csak lyukacsos. Ha jobban figyeltél volna általános iskolában, akkor nem sértetted volna fel a nyelvedet! A felelőtlenül szerzet sérülés ellenére sem feledkezett meg Marcsi jómódorról és üdítővel kínálta csontváz pajtásukat. Miután a pajtásak kezdeti öröme alábbhagyott felfedezték mi is van még a szekrénybe. Egy szarka szájában találtak egy levelet, melynek tartalmát nem küldték el a Piroslapnak. Köszönjük a makói mókuscsontváz őrs pajtásainak a remek videót, melyben részt vettek a Nagy Nemzeti Csontvázkereső vetélkedőben!
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr721979969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása