Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Győztünk parasztok dikmá szevasztok

2010.05.02. 11:43 | szocdemman | 1 komment

Címkék: fidesz 2010 czira szabolcs

A kétharmados győzelem sok mindenre feljogosítja a Fideszt és politikusait. Ha ezzel a lehetőséggel jól élnek, akár nagy dolgokat is elérhetnek. Azonban a népét ezzel a lehetőséggel csak az tudja jól szolgálni, aki mindenkivel, még a riválisaival szemben is alázattal viseltetik. Sajnos az embert a győzelem és hatalom vakká teheti. A hatalom gyakorlóinak az érettségük fokmérője az, hogy egy ilyen helyzetben hogyan viselkednek. Nagy arccal lehet nagyon pofára esni.

Természetesen vannak olyan dolgok, melyeket bármekkora felhatalmazást kap valaki, nem tehet, nem mondhat, nem gondolhat. Azt hiszem, Czira Szabolcs fideszes képviselő a választások éjszakáján ezt nem ismerte fel. Több helyi internetes lap is beszámolt arról, hogy az eredmény kihirdetése után a frissen sült képviselő s húga, aki egyébként delegáltként a Fideszt is képviselte a Pest megye 16. számú választókerületi választási bizottságában, néhány támogatójuk társaságában a „Győztünk parasztok! Eltaposunk titeket!” felkiáltással törtek maguknak utat a nagykőrösi városháza folyosóján várakozó, más pártokhoz tartozó szavazóköri delegáltak között.

Persze nem szeretnék én senki felett pálcát törni. Istenem, emberek vagyunk, tévedünk és időnként hibázunk. Azonban az eset óta lassan eltelt egy hónap. Czira Szabolcs ez idő alatt sem ismerte fel azt, hogy tévedett. Nem kért elnézést és/vagy nem cáfolta a fentieket. Ennek tükrében csak remélni tudom, hogy Czira csak „költői túlzásba” esett. Biztos annyira szégyelli az esetet, hogy nem is mer ezután a választói és a sajtó elé menni. Talán ezért maradt el az ilyenkor minimálisan elvárható bocsika.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr841968215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varjúdombi mesék 2010.05.12. 22:14:32

Én is hallottam olyan embereket,akiknek egy haverjuk mesélte,hogy állítólag egy mszp-s képviselőnek a rokonának büdös a szája és ő ez ügyben nem tesz semmit.Hallatlan!Még csak el sem határolódtak.
süti beállítások módosítása