Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Verekedés, füstbomba, tojásdobálás

2010.04.28. 16:25 | partizano | Szólj hozzá!

Címkék: ukrajna szavazás parlament verekedés képviselő ukrán rada

Sok focimeccs "részévé" váltak a verekedések és a füstbombák. Azonban tegnap az ukrán honatyák tettek ki magukért: öklözés, hajhúzás, tojásdobálás és füstbomba is volt az ülésteremben a fontos szavazás alatt. Nézzen verekedő képviselőket:

Felvétel: Reuters

Janukovics ukrán elnök és pártja a Régiók Pártja (PR) ratifikálni akarta az elnök és Medvegyev orosz elnök hosszútávú megegyezését. Ebben 2017-től újabb 25 évre megengednék, hogy Szevasztopolban maradjon a fekete-tengeri orosz hadiflotta bázisa. Cserébe az ukránok évi százmillió dolláros bérleti díjat és a piaci árnál 30 százalékkal olcsóbb gázt kapnak (ez kb. 40-45 dollár pluszt jelent az ukránoknak). Az ellenzék két fontos ereje, a februárban leköszönt elnök, Viktor Juscsenko mögött álló Mi Ukrajnánk-Nemzeti Önvédelem (NU-NSZ) és a volt kormányfő vezette Julia Timosenko Blokkja (BJUT) is ellenezte.

Reméljük a magyar országgyűlésben ilyen jelenetek azért nem lesznek.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr341959436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása