Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Fidesz a jelöltjét rejtegeti

2010.04.23. 06:18 | balközép | 67 komment

Címkék: plakát 11 újbuda xi 11ker simicskó

Oltári jókat mosolygok, amikor blogok nyilvános szórólapokat "szivárogtatnak" ki Molnár Gyuláról. Lehet cikiződni, hogy nem hangsúlyozza a pártját, de teljesen értelmetlen megtévesztésről beszélni. Érdekes, hogy a fideszes Páva Zsolt kék színű és teljesen „fideszmentes” pécsi plakátjai tavaly egyik mostani kritikust sem zavarták.

Ráadásul a polgármester-képviselő pártállását nem ismerők helyi „tömegek” számára van egy végső biztosíték. A választáson a jelölt neve mellett ott lesz a pártja neve, így a „szegfű-allergiásokat” senki nem tévesztheti meg. Ennél sokkal megtévesztőbbek voltak, a Fidesz volt, „független” főpolgármester-jelöltjei. Schmitt Pálról és „független Tarlós Istvánról” pedig tudjuk, hogy épp annyira függetlenek a Fidesztől, mint a Magyar Vizsla.
Egyébként pedig Újbudai őslakosként tudom és látom, hogy Molnár mindig is különutas politikát folytatott. A most is a pártja eredménye felett szereplő várospolitikust szeretik a választói, de egyes pártjához tartozó fővárosi politikussal közismert volt konfliktusa. S korábbi kampányai sem követték egy-az-egyben az országosat.

Szerintem Molnár Gyula vagy Páva Zsolt „logórejtegetésénél” sokkal viccesebb, amikor egy egyéni-képviselő választáson a párt a jelöltjét rejtegeti. Ott ahol én lakom, az Etele út és környékén egyik napról a másikra eltűntek a napfakított Simicskó Istvános táblák a lámpaoszlopokról. Helyettük „most vasárnap újra Fidesz”, az MSZP 2004-es kampányából ismerős szlogen olvasható. Magyarul a párt inkább nem vállalta Simicskót.
A kerületben egy pár helyen, gondolom azért, hogy ez ne üssön mindenkinek szemet mutatóban kint hagytak egy pár ronggyá ázott díszpéldányt. A jelölt bujtatásra gondolom azért volt szükség, mert az ejtőernyős pártpolitikus helyi kötödésének a választási eredményen is meglátszott. Simicskó azon kevés Fideszes jelöltek közé tartozik akik rosszabbul szerepeltek pártjuk listás eredményénél. Magyarul nem egy Fidesz-listára szavazó polgár nem volt hajlandó a Fidesz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei listáján induló politikusra szavazni…
 
A táblák szélei árulkodnak amúgy a palakátcseréről. A méretre nem kompatibilis plakát nem fedi el jól az igazság minden részletét, ezért valahol kificcen egy kis lejönni nem akaró Simicskó maradék.
Mehet hát a nagy választási korteskedés, de hát itt Újbudán a tények beszélnek!

 

 

· 4 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr721944257

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Molnár Gyula - Niederlander "vagyonőr" Pál - Leisztinger Tamás 2010.04.23. 10:50:24

Mai bejegyzésünket a BKV ügynek, Leisztinger Tamásnak és Molnár Gyulának érdemes szentelnünk, mert forognak a nyomozóirodák fogaskerekei. A fontos körülmények közé tartozik, hogy Molnár Gyula minden bizonnyal utolsó napjait tölti a parlament falai közö...

Trackback: Vicces plakátok 2010.04.23. 10:33:11

Sikerült megtalálnom Zuglóban a legőszintébb Fideszes plakátot. Elég viccesen kerültek egymás alá a Füredi úti palnel oldalára, le is kaptam hát.Molnár Gyula és Simicskó tegnap egymástól 10 méterre korteskedett az etelén :)A piroslapokon is róluk van s...

Trackback: Vicces plakátok 2010.04.23. 10:33:01

Sikerült megtalálnom Zuglóban a legőszintébb Fideszes plakátot. Elég viccesen kerültek egymás alá a Füredi úti palnel oldalára, le is kaptam hát.                  ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gico 2010.04.23. 09:36:57

Hehe ezen a Simicskó eseten én is kurva nagyot röhögtem (Kelenföldön lakom).

SiKom 2010.04.23. 09:37:05

Hát, ez nagyon gyenge lett.

Gondolom a 2/3, amitől féltek, az Simicskónak lenne meg, nem a Fidesznek.

Vagy hogy is van ez? Félünk a Fidesz 2/3-tól, de mégis baj, hogy a Fidesz szerepel a plakáton?

Vagy mégse Fidesz 2/3 lesz, hanem egyéni eredmények vannak?

is 2010.04.23. 09:50:11

@Sir Kommentor: ezt mondják úgy, hogy más szemében a szálkát. sajnos ez a poszt tele van tényekkel (Páva, Simicskó eltüntetése), és ilyenkor nem jön ki más kritikaként, mint a 'gyenge' jelző. ha a posztot nem olvasom el, csak a kommenteket, már tudom, hogy mennyire van igaza.

eml 2010.04.23. 09:50:40

Egyik a pártját, másik párt a jelöltjét szégyelli.

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 09:53:05

@is:
fiatalok, középkorúak közt 5%-on áll az mszp . Ezeket kinek írod akkor?

Amúgy Mdf rajongással mi van papó ? :)

stratez 2010.04.23. 09:54:17

Hősi tettnek számít most egy kis fideszfikázás, ezt értékeljük, még ha ez a hangzatos a fidesz rejtegeti a jelöltjeit enyhén szólva is elég nagy marhaság. Különösen az MSZP szín- és logó váltásának tükrében. Lásd a világ legkisebb pártlogóját tegnap itt az Indexen. Aki megtalálta Molnár Gyula plakátján a szegfűt, azok között állítólag nyereményeket sorsoltak ki.

SiKom 2010.04.23. 09:58:40

Azért azt árulja el valaki, hogy a Lehet Más az mszP párt hol lesz a szavazólapon?

Az LMP vagy az MSZP logónál?

Roa 2010.04.23. 09:59:28

Gyengébbek kedvéért ez a választás nem önkormányzati választás, hanem országgyűlési. Ebből következően hangyafasznyit sem számít, hogy ki milyen jó "várospolitikus", hanem, hogy mit csinált az elmúlt 4 évben, és mit fog csinálni az elkövetkező 4 évben, és NEM a választókerületéért, hanem az országért.

Ugyanis pártfegyelem van. Hazugság az, hogy lenne különút a parlamentben, mert nincs. Molnár Gyula hányszor ment szembe a szoci vezetéssel? Karsainak a nagy tiltakozása után Gyurcsány hogy fogta/atta be a száját? A különutas Szili hányszor ment a parlamentben (és NEM a sajtóban) szembe a PÁRTÉRDEKKEL? Elárulom, egyszer sem. Mert gyávák: mert tudják, ha kinyitják a szájukat, akkor repülnek a Pártból, és akkor egyéniben sem lesz semmi esélyük. Tudják azt ugyanis -ők legalábbis-, hogy az egyéni sem az emberről szól.

Ebből következően szintén hazugság, hogy jelöltre szavaznánk az egyéni választókerületben illetve a második fordulóban, mert pártra szavazunk. Csak itt a győztes mindent visz. Az MSZP-t 94-ben az ország 31%-a akarta, mégis 50% fölé mentek. Most a Fideszt 52% támogatta, és mégis kétharmaduk lesz. Nem kell nagy logika hozzá kitalálni, hogy az egyéni kerületek miatt, melyen az országos lista nem sokat kompenzál.

És harmadrészt szintén hazugság az a szociktól - bár annak most nincs jelentősége, hogy hazugság, mert az előző két megjegzésem miatt eleve egyértelmű, hogy nem az emberre, hanem pártra szavazunk -, hogy egy 50 fős frakcióban ülő ember jobban tudja érvényesíteni az érdekeit - a kerülete érdekeit - mint egy 270 fősben ülő. Ez a hülyék ópiuma. Mert az valóban igaz, hogy az 50 fő között nagyobb figyelmet kap, de a 270 fős 2/3 viszont MINDIG le fogja szavzni.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.04.23. 10:07:30

@Roa: "Ebből következően hangyafasznyit sem számít, hogy ki milyen jó "várospolitikus", hanem, hogy mit csinált az elmúlt 4 évben, és mit fog csinálni az elkövetkező 4 évben, és NEM a választókerületéért, hanem az országért."

Ezt értem, csak azt mondd meg, hogy akkor MINEK VAN egyéni képviselő választás? Mert szerintem is, teljesen felesleges.

Helótageci 2010.04.23. 10:14:12

A poszt egy része nem áll meg, mert ma az Etelén amerre én járok a 2 helyett 4 fidesz plakát van 2 simicskós és 2 fideszes. Amúgy ez a plakátháború az idei és egyik legszórakoztatóbb politikai szarakodása.

Nyenyerenyekerge Molnár mindig is különutas ..... bla bla. Mindenki jól kapja be nyenyerenyekerge.

Peppone Botazzi 2010.04.23. 10:14:48

Komolyan berakom a blogot a kedencek közé. Szórakoztat, hogy ha az LMSZP elkúr valamit, akkor elkezdi görcsösen keresni a másik oldalon. Rájöttem hogy a korlátolt szemellenzős embereken a legjobb röhögni. A blogok többsége legalább jobbra balra is odaszúr de ez a komancsokat agyonhallgatja és minden mást felnagyít és ezzel még ha jogos is a hőzöngés, saját maga vitorlájából fogja ki a szelet.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.23. 10:16:32

Ma reggel hallottam, hogy Halász János oktatásügyi államtitkár lenne, hááát pont azt az idiótát teszik oda, aki a debreceni iskolabezárásokról híresült el.
Volt belőle botrány rendesen.
Pintér olajos Sándor Belügyes, aki ott volt az Aranykéz utcai robbantásnál?
Ezek tiszta lappal indulnak?
Nyakig van mind a xarban!

Kövér akkor is tahó pararszt marad , ha levágatja a haját, nem felejtem el a önaszkasztásos ötletét. Ez egy nem normális banda.

Simicskó idejében is történtek "érdekes" dolgok az NBH-nál, bukott banda, bukott emberekkel.

Roa 2010.04.23. 10:18:34

@RAMBO: Azért, hogy torzítson a győztes javára, és így jóval több mandátumhoz jussanak, mint egyébként jutnának a listák alapján. Mondhatni a kormányozhatóság miatt.

dr. orter 2010.04.23. 10:19:26

Simicskó tényleg ejtőernyővel került a körzetbe, elég sokáig úgy volt, hogy a helyi politikus Schneller Domonkos lesz a jelölt. Aztán Simicskónak volt pénze, és most ő indul.

AutosVilli 2010.04.23. 10:26:03

Ki a gyászt érdekel ez az egész.

kacce 2010.04.23. 10:31:17

Tenyek?
MSZP-s jelolt pofatlanul lenyulta az LMP-s szlogent es mellozte sajat partja logojat. A plakatharc kapcsan ez az egyetlen teny, a Fidesszel kapcsolatos okfejtesed viszont csak spekulacio.

pakesz (törölt) 2010.04.23. 10:34:52

nincsen itt semmi kulonlegesseg!!!
Simicsko egy gerinctelen kis fereg, aki mar bejut a listason
Molnar meg azert megiscsak egy kozismert szemely a cocik kozott elegge elol van (budapesti fopolgarmester jeloltnek szemeltek ki meg anno?)
ha a XI keruletieknek van esze akkor Molnarra szavaznak, hogy a kerulet jobban legyen kepviselve
marmint ha az szamit

CsárliFirpó 2010.04.23. 10:36:30

Izzadságos egy poszt, de rém gyenge, ugyanis Simicskót nem tüntette el senki, hanem mindkét plakátjából tettek ki újakat. Olyat is amin az arcképe szerepel és megplusszolva ilyeneket is, amin a vasárnapi választásra hívják fel a figyelmet a Fidesz színeivel, logojával. Fehérvári úton pl. egymást váltogatják, néhol egymás alatt vannak.
Szóval fuss neki mégegyszer, hátha sikerül valami más témában eredményesebb cikket kreálnod.

silverhand13 2010.04.23. 10:40:02

Ez semmi. Youtube-on találtam a fidesz angyalföldi jelöltjéről. Kihagyhatatlan!

www.youtube.com/watch?v=lHpbGJADTlc

dzsaszper 2010.04.23. 10:46:25

ugyan már. Sokkal olcsóbb ilyen egyenplakáttal teleszórni az országot. Úgy tűnik a Fidesz a jelöltenkénti 1 milla határán jár ;)

Deneware. 2010.04.23. 10:55:08

Pécsett minden szavazó tudta hogy a Páva Zsolt plakátjáról milyen logó maradt le. Volt ő már polgármester. És másodjára (8 éve) ugyanúgy nem választották meg mint most a szocik jelöltjét. Ily rövid is a zemberi emlékezet...

i23kovacs 2010.04.23. 10:55:32

Szerintem is kár ezen izzadni. Nyilvány, hogy az egész országba nyomattak ilyen plakátot, nagy tételben jóval olcsóbb, tehát többet lehet kiszórni.

Peppone Botazzi 2010.04.23. 11:00:29

Azt hallottátok hogy a Zorbán meg újszülöttek vérét ittam nyugdíjasok koponyájából? Már most is túlhatalma van, mégpedig nem a jó túlhatalomról van szó ami 94-98 között volt hanem a rossz féle. Szóval fel vörösök proletárok :D

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 11:09:47

@pakesz:" ha a XI keruletieknek van esze akkor Molnarra szavaznak, hogy a kerulet jobban legyen kepviselve"

:) hogy tudja ellenzékiként jobban képviselni? Jaaa, sehogy... értem!
-------------
@Peppone Botazzi:
:DDDD

pakesz (törölt) 2010.04.23. 11:13:20

@Joseph Adama: egy partkatona aki a fidesz hájpot lovagolja meg az meseld mar el mit kepviselne?
akinek az eredeti lakhelye Szabolcs

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 11:19:05

@pakesz:
50 fős szoci brigád nem tud semmit megszavazni. Molnár Gyuszinak 4 évig semmilyen érdekérvényesítő lehetősége nem lesz.
Mszp bukott. Hatalmasat. Újbudát is magukkal rántanák? Gratulálok hozzá!

pakesz (törölt) 2010.04.23. 11:30:45

@Joseph Adama: Debrecen peldajat ismered?
ha nem akkor ismerd meg...
ha igen akkor minek mondasz butasagokat?

Dr Kangörény 2010.04.23. 11:31:39

Aztán valaki megmondja majd, mikortól lehet fikázni a fideszt?

stratez 2010.04.23. 11:32:53

Piroslapozó barátom figyelmébe ajánlom, hogy az ország minden részéből, ahol 2. fordulóra kerül sor, érkeznek a telefonok, hogy elárasztották ezeket a körzeteket hamis, más nevében íródott, mondott szórólapokkal és telefonokkal, amiben azt szajkózzák, hogy már nem lehet a fideszes jelöltre szavazni, mert bent van a parlamentben, sőt az adott fideszes jelölt maga köszöni szépen, már nem lehet rá szavazni. A szocik minden idők legaljasabb kampányát, sőt választási csalását követik el. Úgy hogy nyugodtan mutogasd nekik a piros lapodat, hogy más jó tanácsot már ne is adjak, hogy még mit csinálj vele...

ben2 2010.04.23. 11:40:13

@Kangörény_:

Majd ha ugyanúgy elkúrják a kormányzást, mint a szocialisták.

pakesz (törölt) 2010.04.23. 11:40:46

@stratez: mi a gond ezzel?
"Majd az ügyvédek megvédenek , 'oszt jó napot"

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 11:47:05

@pakesz: A fidesz egy erős ellenzéki párt volt.

Ez az mszp most mi? Többen vannak közülük börtönben vagy előzetesben, mint ahányan bekerülnek a parlamentbe...
50 fő = gitt egylet
Pakesz, te szopni jársz ide;)

Mr Clown · http://egyzene.blog.hu/ 2010.04.23. 11:48:16

ehh baromság már az egész, jó lenne túlleni rajta mielőbb
amúgy is unalmas nyugdíjastempójú egy kampány volt ez

bla.bla (törölt) 2010.04.23. 11:48:31

Én nem akarom a posztoló úriembert elkeseríteni, az egyetértő kommentelőket pedig főleg nem, de hadd egészítsem ki azzal az apró ténnyel a leírtakat, hogy a Molnár Gyula palkátokkal nem az volt a probléma, hogy nem piros színű, és nincs, vagy csak alig látszik a szegfű rajta. Az első forduló előtt is ilyen szinekkel operált- annyi baj legyen, meg is értem. DE az, hogy az LMP szlogenjét ÉS nevét saját plakáton szerepelteti, ugy beállítva mintha Ő azt a politikát képviselné, nos az elég aljas dolog. Ennél már csak az az ocsmányabb amit a Ma reggel című müsorban az egyik LMP jelölt bemutatott: A szoci jelöltek LMP logójú szórólapokat dobálnak a városban olyan szőveggel, hogy az MSZP SZAVAZÓK hibája mindaz ami az országban történik... NA azt hiszem ennél elképesztőbb dolgot nem nagyon lehet művelni. Ennyit a DEMOKRATIKUS pártról...

lehet más a propaganda 2010.04.23. 11:49:41

A blog írój hajánál fogva próbálja előrángatni Simicskót ami ugye elég nehéz próbálkozás egy kopaszkás emberrel

Egyszerűen az a legolcsóbb ha nem nyomnak új plakátokat minden képviselőnek külön hanem az "újra fidesz" egyenszöveget teszik ki mindenütt ahol lesz második forduló. Annál is inkább, mivel gondolom már az első forduló előtt megrendelték, amivel megintcsak sokat lehet spórolni

pakesz (törölt) 2010.04.23. 11:57:40

@Joseph Adama: "A fidesz egy erős ellenzéki párt volt."

en inkabb az agyatlan hulye jelzokkel illetnem
nem hogy eros :)))

Peppone Botazzi 2010.04.23. 11:57:52

@bla.bla: erről lemaradtam, milyen szórólap? "A szoci jelöltek LMP logójú szórólapokat dobálnak a városban olyan szőveggel, hogy az MSZP SZAVAZÓK hibája mindaz ami az országban történik..."

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 12:04:23

@pakesz: Illesd! Ettől függetlenül lenyelte az mszpt. Mosolyod meg nem őszinte így a második fordulóhoz közel ;)

Állítsuk meg a ......... 2010.04.23. 12:12:23

Simicskó egy kopasz kis senkiházi.
Egy-két emberen kívül valaki látott már a fideszben 160 cm-es pocakos, törpenövésű férfiakon kívül mást?

A kormányban nem lesz egy nő sem, ez elég erős KÁDÉNPI behatás.

lkjpoi 2010.04.23. 12:14:20

Szánalmas vergődésetek utolsó napja.
Hétfőtől húzhattok munkát keresni.
Kár, hogy az index nap mint nap kirakja ezt az ingyen pártpropagandát. Amellett, hogy messze ti költöttétek a legtöbbet a kampányra, messze meghaladva a törvényes mértéket.

pakesz (törölt) 2010.04.23. 12:14:34

@Joseph Adama: majd a harmadik forduloban meglatjuk mi lesz
habar neked a 3. fordulo csak akkor volt fontos amikor szerett Mini Pinochet -ed erdekeben tortent nem?

de engem nem izgat hogy lenyelte a cocikat, engem sokkal jobban izgat hogy most a Zorban a sok felkopott csula ala hogyan all!!!
mert a sok geci ala lkell allnia mind ala amit felfele kopdosott :)))
hogy ingyen sor meg ingyen no :))))

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 12:16:55

@pcr:
- PhD fokozatot szerzett hadtudományból
-Szabadidejében a Leung Ting Wing Tsun elnevezésű keleti harcművészettel foglalkozik, jelenleg a HWTO „második instruktori fokozatú” gyakorlója.

Ki a kislány pcrbarbara?

Állítsuk meg a ......... 2010.04.23. 12:22:34

@Joseph Adama:
PÍÍÉCSDÍÍÍJ az meg mi franc?Jegyzik azt valahol?
Azok jutnak be rá, akiknek van protekciója, én márcsak tudom.

MBA az igen.

Kravmaga nem megy neki?Kanyarlövő puskát használt már?

Akkor is egy pocakos, alacsony, kopasz pasi.

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 12:28:14

@pcr: @pakesz:
Mellettetek még kampányolni sem kell :) Percek alatt örjöngtök, mint a bolondok.
Szerintetetk ez használ ? lol

Mszp, Jobbik = vicc kategória

Állítsuk meg a ......... 2010.04.23. 12:28:40

@Joseph Adama:

Azt nem találod furának, hogy kungfus létére felfúvódott mint egy lufi?

Állítsuk meg a ......... 2010.04.23. 12:31:50

@Joseph Adama:
Te neked úgy a füledbe súgják, hogy kit hová sorolj, vagy magadtól vagy ennyire lüke?
Nem kell általánosítani, aki a fideszt nem szereti azt nem kell kategorizálni, ne gyere itt nekem a nácikkal, meg mszp-vel egyformák mind, nekem egyformán rosszak a fidesszel együtt.

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 12:36:19

@pcr: Ezek unalmas, régi körök. Itt természetesen mindenki független. ;)

pakesz (törölt) 2010.04.23. 12:37:49

@Joseph Adama: na mi van?
az a gond hogy eltem a hasonlattal, hogy most akkor ala kell allnia?
hajjaj az gond lesz!!!
az ilyen igazhituek is mint te ha majd jol seggberak az Mini Napoleonod, talan akkor majd rajossz nem?

neked meg a Simicsko is egy szep szal snajdig 2 meteres kung-fus legeny...
:)))))))))))))))))))))))))))))))))

amugy ha mar Simicsko ugye tudod ezt a szep mondast: "az embernek allamoplgari joga hogy hulye legyen"
talan elgondolkodhatnanak a XI keruletiek arrol hogy ez szamukra mit is jelenthet

Állítsuk meg a ......... 2010.04.23. 12:39:26

@Joseph Adama:
Én független vagyok,de te aligha.

A pocakos bácsiban pedig egy hadvezér veszett el, ugyebár náluk mindenki napóleon szindrómás.
Az Inbacilusok dómjában nem hajolnék meg előtte.

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 12:39:55

@pakesz:
Ez olyan eröltetett pakesz. És hidd el, senkinek nem jön be ez a stílus.
Tőlem írhatsz még 20 ilyet. Ez nem a fidesznek árt.

Ha erre még nem jöttél rá, hát....

Mr Clown · http://egyzene.blog.hu/ 2010.04.23. 12:47:10

vége lehetne már ennek az unalmas posványkampánynak

pakesz (törölt) 2010.04.23. 12:48:08

@Joseph Adama: akkro mi jon be?
te nem a Kurcsotanyozo fajta vagy?
te szoktal gondolkodni?
ha szoktal akkor tudhatnad hogy Kosa volt a bezzeg Fideszes :)))
tudod akit a cocik egy kicsit nyomtak hatulrol

hogy miert mondom? mert vagy Szanyi vagy Molnar lehet a bezzeg coci, akit a fideszesek kiraknak a kirakatba hogy hat tessek mi egyutt tudunk mukodni :)
vagy elmegy az orszag ellenzek nelkul? akkor is ha a haza ellenzekben lesz?

Ferrit 2010.04.23. 12:49:47

@stratez: látom egyeseknek szelektiv a memoárjuk:)
4 éve pontosan ilyen szórólapok voltak több körzetben, többek között a miénkben is (valahol meg is van még), csak akkor az mszp jelöltje jutott be a listán, és a szórólap szerint kárba ment volna a szavazatunk, ha a második körben is őt támogatjuk.
Jöttök ezzel a 'mocskos kampány' szöveggel, mindenki megpróbál mindent bevetni, oszt jónapot!

2010.04.23. 12:59:02

Piroskáim, megértem én, az apró örömöknek is örülni kell.
Mentek a levesbe bazmeg.

nestrot10 2010.04.23. 13:29:24

Minden nap elmondom:Sok ember már most LŐPOR SZAGOT ÉREZ . Erre is gondolni kell. Orbántól a gonosz törpétől a hatalmat csak fegyverrel lehet majd elvenni, úgy változtatja,meg a választási törvényt, az alkotmányt, sőt már be is indította a munkahelyeken a FIDESZ -ÁVÓT. Aki nem nyal a Fityisznek azt menesztik, ellehetetlenítik! Más megoldás nem lesz !

árnyasbetét 2010.04.23. 13:29:52

Hát még akkor mennyire a tények fognak beszélni, amikor Szanyi kapitányt lerugdossa a legénység a hajóról vasárnap.

bigthereal 2010.04.23. 13:32:05

kibaszott szánalmas ez a poszt, az egész kibaszottul szánalmas bloggal együtt...

szted tényleg az mszp lenne a megoldás? maradjanak még tovább ilyen 8 év után? vagy mi a célod ezzel a szarral?

Joseph Adama (törölt) 2010.04.23. 13:34:23

@nestrot10:
btk 140. § (1) Aki olyan tömegzavargásban vesz részt, amelynek közvetlen célja, hogy
a) az Országgyűlést,
b) a köztársasági elnököt,
c) a Legfelsőbb Bíróságot,
d) a Kormányt
alkotmányos jogköre gyakorlásában erőszakkal vagy ezzel fenyegetve akadályozza, vagy intézkedésre kényszerítse, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő; a tömegzavargás szervezője vagy vezetője öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki lázadásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Látom nem vagy tisztában, miket kommentelgetsz...

sourcerror 2010.04.23. 13:41:36

@pcr:
"PÍÍÉCSDÍÍÍJ az meg mi franc?Jegyzik azt valahol?
Azok jutnak be rá, akiknek van protekciója, én márcsak tudom.

MBA az igen."

ROTFLMAO XDD
Tudod Phd után kapod a neved elé azt a Dr micsodát. Ha 8 általánosnál ment volna több, lehet te is tudnád.

Az MBA meg menedzserképző, amitől annyira nem tudok hanyattesni.

pakesz (törölt) 2010.04.23. 14:00:31

@sourcerror: kis dr vagy nagy Dr ?
nem ugyanaz...
ha nem szakmunkaskepzo lett volna akkor menne ez is nem?
süti beállítások módosítása