Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szabad pártlogóval kampányolni kampánycsend alatt

2010.04.11. 19:40 | szocdemman | 2 komment

Címkék: lmp voks10

Írtunk arról, hogy az LMP kampánycsend alatt küldött hírlevelet. Egy ezt kifogásoló beadványt elutasította a helyi választási bizottság egy OVB határozatra hivatkozva:

„A választópolgároknak külön előzetes megrendelése alapján az általuk megadott email címre elektronikus úton eljuttatott tájékoztatás, vagy egyéb információ megküldése - annak konkrét tartalmától függetlenül – az önkéntesség következtében nem alkalmas a választópolgárok választói akaratának befolyásolására, így a kampánycsend megsértését nem valósítja meg.” OVB 2/2007. (III.19)

Az OVB ismét bizonyított. A tévék nem mondhatják ki a pártok nevét, de kampányhírlevél az más.

Szóval így szabad írni:

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr31912769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jóskapista 2010.04.12. 11:31:00

Ha valaki föliratkozik egy párt hírlevelére, akkor elég valószínű, hogy azt a párt iránti szimpátiájából teszi. Akkor pedig egy ilyen levél már nem fogja befolyásolni a preferenciáját. Ez az egyik dolog, a másik meg az, hogy a tévében csak a szolgáltaásért fizetünk előre, a műsorokat nem mi választjuk, míg ha egy hírlevélre föliratkozunk, akkor azt a "műsort" mi választottuk.
Tehát az OVB indoklása helyes, a te kifogásod meg nem.

2010.04.13. 17:09:09

@Jóskapista: Így van.

Csak a kekec, mindig, mi? Gondolkodás smafu?
süti beállítások módosítása