Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Ököllel ütötte a skinhead a lányt

2010.04.06. 15:01 | szocdemman | 6 komment

Címkék: választás skinhead 2010

Az atv.hu értesülése szerint szombat délelőtt egy skinhead megütöttek egy fiatal lányt Budapesten. Az eset egész pontosan a 85-ös buszon, délelőtt fél tíz körül történt Kőbányán. A fiatal lány, Annamária egy fővárosi Istentiszteletre utazott, amikor arra lett figyelmes, hogy egy kopasz férfi mereven bámulva hozzálép. Majd kedvesen közölte a leányzóval, hogy: „Legközelebb leszúrlak” –, szavainak nyomatékot teremtve ököllel arcba vágta a lányt. A bátor nőverő kopasz ezután azonnal leszállt a buszról és kereket oldott.

A szokásos tipikus magyar mentalitást tanúsította a busz utazóközönsége.

Az a 15-20 személy aki, látta az esetet, nem tett semmit, mégcsak meg sem kérdezték, segíthetnek-e bármiben, sőt ahogy ismerem az ilyen szitukat, még el is fordultak. A lány orvoshoz ment és kiderült, hogy az ütés hatására elharapta az ajkát, ami bevérzett és feldagadt.

Azonban nem ez az első eset, amikor vélhetően a szélsőjobbhoz köthető személy minden ok nélkül a verbális bántalmazáson is túlmegy és megüt valakit. Az MSZP-s Török Zsolt márciusban közölte, hogy jobbikosok vertek meg egy szocialista párttagot Kunhegyesen
Létai Jánost, aki nézőként volt ott a Jobbik fórumán, annak ellenére, hogy nem csinált semmit, a rendezvény után megütötte Dienes Attila, képviselő. . Tájékoztatása szerint a rokkantnyugdíjas MSZP-tag ezután látleletet vetetett a sérüléseiről a kórházban, és kedden megtette a rendőrségi feljelentést
 

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr801898361

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A kunhegyesi verekedő nem nyilatkozik a "balliberális index blogoknak" 2010.04.06. 22:40:03

Röviden a hír: március 14-én Szegedi Csanád Kunhegyesen tartott Jobbikos fórumán egy rokkantnyugdíjas, szívbeteg 50 év körüli MSZP szimpatizánst (Létai János) megütött egy fideszes helyi önkormányzati képviselő (Dienes Attila). Létai úr elmondása szeri...

Trackback: Megdöbbentő! Az ámokfutó, gyerekeket zaklató fideszes százezres nyugdíját is csalással szerezte? 2010.04.06. 22:38:50

A napokban sokat hallhattunk az országos médiában Törő Gáborról, a Fidesz Fejér megyei országgyűlési képviselő-jelöltjéről, a megyei közgyűlés alelnökéről. A keresztény-konzervatív politikus szolgálati autóval, elítélt bűnöző sógorával és fideszes koll...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mokas_gizi 2010.04.07. 02:21:28

Most ez a hír vagy igaz vagy nem, de ha igaz akkor is mennyi ilyen eset történt az elmúlt 5 évben...!!!???

Mennyi olyan eset történt ahol "Roma" elkövető magyar embert megvert, megkéselt az elmúlt egyetlen egy hónapban...!!!???

Kérlek válaszoljál mind a kettő kérdésre Tisztelt Blog író...!

dupla vé 2010.04.07. 13:11:13

"egy skinhead megütöttek egy fiatal lányt" tanulj már meg írni!
istentiszteletre utazott és arra lett figyelmes... blablabla öcsém, ez kopasz volt, náci és jobbikos, és végre túlesett a pártvizsgán, ami abból áll, hogy istentiszteletre utazó lányt kell szájbaverni. én nagyon izgulok, mert az én vizsgám szombaton lesz, és nem szeretném ha csak istentiszteletről jövő lányt találnék a buszon. jah és el kell szaladnom előtte hajszobrászhoz, mert egy igazi jobbikos hosszú hajjal nem verekszik. és a mereven bámulás sem megy még rendesen, ha ezt észre veszi valaki biztos nem léphetek be a pártba. nevetséges a sugallat amit a cikk igyekszik hallatni

baliquez 2010.04.08. 01:11:15

Létai János konkrétan a rendezvény megzavarása céljából érkezett a helyszínre, a rendezvény végéig nyíltan konfliktuskereső üzemmódban operált. Jelzem, a jelenlevők elmondása szerint nem először tette ezt, az intellektusának megfelelő alpári szidalmazásokkal és gyalázásokkal már régóta, rendszeresen és szándékosan irritáló, közrendet is megzavaró módon, aggresszívan lépett fel.

Valami homályos oknál fogva egyes emeszpések - nyilván abból a korszakból származik a beidegződés mikor még az ávh és a munkásőrök a hátuk mögött álltak, várva hogy mikor csettint az elvtárs - úgy vélik hogy a nyilvános kurvaanyázás és arconköpködés nekik továbbra is megengedett, mi több, reflexből orrbavágás nélkül megúszható.

Na ebből a botrányos tévedésből lett kizökkentve fent említett, nem mellékesen hírhedten italozó és kötözködő természetű párttag is, nagyon helyesen.

nüs 2010.04.12. 17:15:29

Az kuruc.info értesülése szerint szombat délelőtt sok cigány megütött egy fiatal lányt Budapesten. Az eset egész pontosan a 85-ös buszon, délelőtt fél tíz körül történt Kőbányán. A fiatal lány, Annamária egy fővárosi Istentiszteletre utazott, amikor arra lett figyelmes, hogy egy kopasz férfi mereven bámulva hozzálép. Majd kedvesen közölte a leányzóval, hogy: „Legközelebb leszúrlak” –, szavainak nyomatékot teremtve ököllel arcba vágta a lányt. A bátor nőverő kopasz ezután azonnal leszállt a buszról és kereket oldott.

A szokásos tipikus magyar mentalitást tanúsította a busz utazóközönsége.

Az a 15-20 személy aki, látta az esetet, nem tett semmit, mégcsak meg sem kérdezték, segíthetnek-e bármiben, sőt ahogy ismerem az ilyen szitukat, még el is fordultak. A lány orvoshoz ment és kiderült, hogy az ütés hatására elharapta az ajkát, ami bevérzett és feldagadt.

Azonban nem ez az első eset, amikor vélhetően a kisebbséghez köthető személy minden ok nélkül a verbális bántalmazáson is túlmegy és megüt valakit. Szögi Lajos rokonai közölték, hogy cigányok vertek meg egy magyar állampolgárt.

nüs 2010.04.12. 17:16:43

egyébként több kopasz cigányt látok mint szkinhedet
attól mert kopasz 60%ban cigány

Nahvalr 2011.07.09. 15:41:33

Ha minden kopasz ember skinhead lenne már nem élnének cigányok.
süti beállítások módosítása