Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Leszbipornót is nyom a gárdista (videó, 18+)

2010.03.28. 19:46 | partizano | 17 komment

Címkék: video film szex meleg porno jobbik erkölcs leszbi magyar gárda

Itt a legújabb jófej jobbikos: a füvezős-melegfelvonuláson pózolós Király András, a kereszt alatt bemutatós Kasszab Adonisz és a péniszpumpás Szávay István után. A jövő csendőre, Müller Niki ugyanis gumibot helyett műpénisszel intézkedik.                  

Müller Niki nemcsak a Jobbik-aktivitásban leli örömét.

A tavaly nyári illegális Gárda-tüntetésen viktória-jelet mutató művésznő kb. 150 filmből álló teljes munkásságából próbáltunk válogatni.

Kezdésnek a hölgyről föllelhető egyetlen ruhás videó:

 

Itt a bíróság 30 ezer forintra ítélte mivel Müller ellenszegült a rendőri intézkedésnek egy illegális Gárda-dzsembori résztvevőjeként, és az egyik intézkedő rendőr irányába rúgott.

A Jobbik sokszor panaszkodik, hogy a gaz lakájmédia elhallgatja az elképzeléseit. Ezért a művésznő képei mellett segítünk megismerkedni a Jobbik kiskátéjával is. [Előre szólunk, hogy a Jobbik kiskáté idézetei között nem(csak) szép női test, hanem ízléstelen pornó-eszközök is láthatók.]

http://kep.index.hu/1/0/138/1385/13854/1385401_61120101f85a365fc07d98217032d3e0_wm.jpg

"33. A Jobbik keresztény párt?
A Jobbik egy keresztény erkölcsi alapokon álló nemzeti párt. Minden politikai lépésünket és programunkat áthatja a keresztény erkölcsi kötelesség. Nem várjuk el tagjainktól, hogy vallásgyakorló, hívő emberek legyenek, de azt igen, hogy azonosuljanak a krisztusi tanítás értékrendjével. Ez nem melldöngetést és álszent képmutatást jelent, hanem azt, hogy a politikát szolgálatnak fogjuk fel, amelynek célja, hogy az igazságot, a szolidaritást és a rendet megjelenítse a társadalmi működésben."

"43. Mi a célja a Jobbik évek óta tartó keresztállítási missziójának?
Az ünnepeink teljesen kiüresedtek, a fogyasztói társadalom embereszménye maga alá gyűrte azok eredeti üzenetét. Így van ez a karácsonnyal is. Célunk, hogy a vásárlási lázban felhívjuk a figyelmet a valódi lényegre, a szeretetre, a Megváltóra és az összetartozásra. A közterületeken álló keresztek egy-egy felkiáltójel szerepét is betöltik, amelyek mellett egy pillanatra megállhat az ember."

"17. A Jobbik erős államot építene?
Egyértelműen. A globalizációval szemben csak és kizárólag egy erős nemzetállam képes megvédeni a magyarság érdekeit, segíteni az állampolgárokat a boldogulásban és a szabad életben..."

(A képek tanúsága szerint Nikoletta bizonyára élvezi a korlátlan globalizált árucsere áldásait.)

"30. Mi a Jobbik elképzelése a gazdaság élénkítésére?
...
d) A multikat meg kell adóztatni, és helyettük a magyar vállalkozókat kell helyzetbe hozni egy protekcionista gazdaságpolitikával."

(Lehet, hogy a művésznő a külföldi pornó protekcionista kiszorítása céljából támogatja teljes mellbedobással a Jobbikot?)

Na ezen a képen kicsit kiakadtunk, hiszen hazánkban nincs helye az ilyen "deviáns, liberális" hancúrozásnak, miközben fogy a magyar.

"27. Mi a véleménye a Jobbiknak az abortuszról?
A Jobbik szerint az élet a fogantatás pillanatában kezdődik, ezért az abortusz gyilkosság. Szigorú abortusztörvényt támogatunk, de tudjuk, hogy az abortusz visszaszorítása nem elsősorban jogi, hanem társadalmi és morális kérdés.."
 

Végül következzék a beigért leszbikus-videó, a melegtüntetés szétverésében jeleskedő Magyar Gárda tagjával. A jövő csendőre gumibot helyett műpénisszel intézkedik:

 

"26. Mi a véleménye a Jobbiknak a homoszexualitásról?
A Jobbik szerint a nemi vonzódás és a nemi élet magánügy, amely nem utcára való. A homoszexualitás nem természetes vonzódás, ezért propagálását, utcai felvonulásokon való vulgáris megjelenítését a leghatározottabban elítéljük, azzal szemben a legkeményebben fellépünk."

A barátságos művésznő érdekében csak annyit remélünk, hogy a Jobbik a TV2 és az RTL mellett nem akarja betiltani a Blue Hustlert is. Vagy alapít helyette egy magyar csatonát, amit mondjuk a devianciákról nemzetközi tapasztalattal rendelkező Király András igazgathatna is.

Búcsúzóul a Magyar Gárda indulója, Müller Nikivel:

 

 

Korábban:

A (korrektül) Jobbik-szimpatizáns Vastagbőr szerint is hazudik Morvai a kerékbilincsügyben.

Nemzetvédelem+: A Fidesz programból kifelejtették a honvédelmet.

· 4 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr801875611

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik, botrányok, média 2010.03.31. 18:16:01

Egyre több bilit borogatnak ki a Jobbikkal kapcsolatban amikről gondolom mindenki hallott már. Ott van például az egyik képen „virslivel faszozó” párttag, a volt szóvivőjük Király András, akiről olyan fotók jelentek meg amiken állítólag füv...

Trackback: A konzervatív prostituáltak baráti köre 2010.03.30. 22:19:18

  Gyermekvédelmi kommandót és pornó-stopot lépetne életbe a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A parlamenten kívüli párt szerint erre azért van szükség, mert "a mai média és utca szabályosan ontja a gyermekek egészséges lelki fejlődésére ...

Trackback: A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor 2010.03.29. 17:27:49

A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor:  

Trackback: Müller Niki 2010.03.29. 15:51:23

csapjunk bele, itt az aktuális mai napra szóló Jobbikos. Elnézést, gárdista. Már megint gecik vagyunk és megint nem hisszük el, h igazi hazafi válhat a fiatalon megtévelyedett és a szocionista

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gepárd Géza 2010.03.28. 21:54:45

Most lehet rosszat mondani erre a gárdistára?:O Amellett hogy a magukfajtákat védi még kedveskedik is férfitársainknak! Srácok nem kellene kiírni egy szavazást hogy a Piroslap felterjessze a pápának szenté avatásra ezt a végletekig hű keresztény leányzót? Bár nem szeretem a Jobbikot de ha így képzelik a csendőrseget akkor bizony legyen csendőrség!

2010.03.29. 08:40:49

kuruc.info/r/20/57381/

A kurucok is prüszkölnek rendesen...:)

kuruckergeto 2010.03.29. 08:52:21

Ha ilyen lenne monden gárdista már kérdezmém is, hogy hol lehet jelentkezni :-)
Én el is hiszem neki, hogy harcol az abortusz ellen hiszen szemmel láthatóan a szájbaélvezést népszrűsíti amelyrő tudjuk, hogy nem okoz nemkívánt terhességet!

2010.03.29. 09:59:48

magyargarda.hu/node/5202

és a gárdisták még a Máunika sót is nézik!

... micsoda világ

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2010.03.29. 10:59:26

Kezdek beleszeretni a gárdába és a jobbikba!!
:D
Még több ilyen posztot.
Mi várható a jövőben: Liturgia Nikivel.
Niki mint demográfiai szakpolitikus?
Hogyan néz ki a homofób gárdában a húsvét? Milyen húst vehet magához a böjtölő?
Születésszabályozás Müller módra.
Alig várom a mély szakmai alapú beszámolóit ennek a politikuscsemetének.

sivatagi n. 2010.03.29. 12:34:08

Fúj, micsoda botrányosan kirekesztő náczi felvételek! Minden igaz szocdem tudja, hogy normális szexuális életet csak két férfi élhet!

kuruckergeto 2010.03.29. 13:52:01

sivatagi n.: Ezt nem is tudtam, hogy a Király András szocdem! Ő aztán tényleg tudja hogy nincsen annál felemelőbb érzés mikor két izzadt, bőrtangás férfitest egymásnak feszül.

kuruckergeto 2010.03.29. 13:56:32

Kérhetem a közönség segítségét?
Mi az a harmadik képen azzal a fekete nyéllel? A műbrokinak van ilyen fekete nyele, vagy csak egy sima rúdmixer kifröcsögésgátló nélkül?

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2010.03.29. 15:05:22

Az egy régi szittya műszer, lovak folyatására használták őseink. Hát ennyire nem ismered a történelmünk?

Waldi! 2010.03.29. 15:11:08

kepfeltoltes.hu/100329/snapshot20100329131142_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nikki Millernek kernem a Nagyecsedi Fekete Szemektol az "Aranyeso hulljon raja"-t!

sivatagi n. 2010.03.29. 18:34:39

A Fidesz továbbra is jelentős fölényben van a többi párttal szemben, a második helyért azonban a Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatása szerint éles küzdelem folyik az MSZP és a Jobbik között: utóbbit a megkérdezettek közül ezúttal többen támogatták, mint a szocialistákat.

index.hu/belfold/2010/valasztas/a_jobbik_paraszthajszallal_elozi_az_mszp-t/

Még komcsikák, még! Kampányoljatok a Jobbiknak szép gárdás lányokkal :DDD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 08:50:44

mária magdolna megvan?

kereszténységbe nem ütközik, csak az erkölcsbe

ki kéne csapni a gárdából

kuruckergeto 2010.03.30. 09:42:49

Ki nem sz@rja le a kereszténységet!
A gárdába meg csak ilyen csajok kellenek! Amikor kint voltam a Jobbik utcai tobzódásán akkor a sok feketeruhás alak közt úgy érezetm magam mint ha a Kék osztriga béárba tévedtem volna be. Vigyázatam is, hogy a tömegben nehogy megfogja valamelyik a seggem!
Inkább dugjanak a gárdisták mint kukákat gyujtogassanak!
Hajrá Nikki!

palostrend · http://palostrend.hu 2010.03.31. 11:05:45

A kis szöszit elnézve nem szorul a védelmemre. Viszont a kettős mérce az mindig felháborít, mert...
...mert olyan gennyes, liberál firkászok úsztak erre az ügyre és tették közre ezt a témát, akiknek a hálószobájukon kívűl leginkább saját magukat kéne takargatni úgy lélekben mint fizikai testben.
Mivel az egész ügy a van és a nincs rajta sapka tipikus héber hírbehozása ideszúrom.
Számomra kifejezetten szimpatikus egy olyan fiatal nő, akinek nincs semmi takargatni valója mint azok a káder kurvák, akik kosztümbe préselve hozzák ma is a demokrata madamot...
...és itt nem csak a Lendvai elvtársnőre gondolok, hanem a Lévai féle száraz szinglikre is, akiket a buzi média futtat...

kuruckergeto 2010.03.31. 14:06:43

Ez jó! Ha valamelyik nőnek csak egy Orbán Viktor jutott akkor az már száraz szinglinek tekinthető? Szegény Lévai Anikó!

Lovastengerész 2010.04.03. 23:39:10

hát ez kurrrrvajó, tudnak valamit ezek a vérmagyarok.
ha egy business beindul...
lehetne ezt a sajtóscsajt is futtatni a Dórát, a novákgyerek csaját.
jól állna nekia dolog, lehet jobban mint a politika :)
süti beállítások módosítása