Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Az Indexnek köszönhetjük Fásyt

2010.03.10. 11:30 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: választások 2010

Fásy Ádám komolyan miniszterelnök- jelölt. Vállalkozók Szövetsége a Reformokért párt kérte fel a mulatós zenében utazó Fásyt. Igaz a pártnak még egy jelöltje sincsen. Egy videó felvétel bizonyítja, hogy jelöltség mögött, a népszerű internetes hírportál, az Index állhat. Még tavaly, Gyurcsány Ferenc lemondása után, készült a videó. Az Index, akkor az MSZP-nek szeretett volna segíteni, hátha találnak egy miniszterelnököt és ekkor pattant ki emberi szürkeállományból először Fásy mint, „presindente”. Hát, ők sem gondolták, hogy kreativitásuk gyümölcse valaha is be fog érni. De beérett.

 


Bár, sem az Index sem Fásy nem vette még akkor komolyan, hogy a mulatós királyból valóban államférfi lesz, azonban mások a jelek szerint igen. Fásy akkor még egyértelműen a szocialistákat támogatta, most meg úgy gondolja, hogy ő jobban csinálná. Sőt, ő volt az egyetlen szereplő, akinek leeset, hogy ez tréfa. De Fásy most sem szarral gurigázik, programot hirdet.

 

Többek között bió mezőgazdaság kell a magyar népnek. És ehhez, no meg a kormányzáshoz főtanácsadónak Torgyán Józsefet kérné fel. De miniszternek Pintér Sándort is kölcsönkérné.


Meg nem erősített információk szerint, Fásy Ádámnak van már kampány zenéje is. Amit a mesterhármas énekel. A polgármester úr, méltán közismert szám lesz az, melyre a kampányukat építeni fogják. Igaz, ez országgyűlési választás, de ebből is látszik, hogy Fásy milyen multifunkcionális személyiség, és nyilván az egyszerű nép polgármestere kíván lenni.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr561828129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása