Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Teltház a Kuncze-Komássy fórumon

2010.03.04. 19:00 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: mszp szdsz kuncze gábor 8ker komássy ákos

Kuncze Gábor bár a politikától visszavonult a közélettől azonban nem. Egy ilyen közéleti beszélgetés vendége volt a nyóckerben.
A helyszínen lévő kollégánk szerint egy gombostűt sem lehetet leejteni az MSZP Józsefvárosi Szervezetének irodájában.

A rendezvényen kb. 200 fő volt jelen. Kuncze Gábor az elmúlt 8 év kormányzati munkájáról is beszélt, bár Komássy szerint voltak hibák. Az exSZDSZ expártelnöke, szerint ilyen volt a finanszírozhatatlan államháztartás. Kuncze úgy értékelte, nem a világvégéről fogunk szavazni, a demokráciában természetes, hogy egyszer az egyik máskor meg a másik párt irányítja az országot.


A fórum jó hangulatú volt, megtudhattuk azt is, hogy Szabó Zoltán (ő is itt volt) MSZP-s országgyűlési képviselővel egy napon született Kuncze Gábor (Ezen a napon született az októberi forradalom is). A teremben időnként hangos nevetés szűrődött ki, a lakók kérdéseire válaszoltak a politikusok. Kérdésben feltették Kunczénak, hogy mi lesz az SZDSZ-szel, a szélsőséges Jobbikról, és az MSZP választási esélyeiről.
Kuncze úgy reagált, nem érdekli az "új SZDSZ", és ugyanezzel a válasszal tért ki a FIDESZ és az SZDSZ józsefvárosi választásokra hirtelen létrejött frigyéről feltett kérdésről is. Az SZDSZ korábbi elnöke fenntartással fogadja az MDF-el való együttműködést.
Egy lakó megkérdezte: ki törődik 2010-ben Kovács Pistivel. A válasz erre az volt, hogy Pisti már iskolába jár, és reméli nem olyan rossz gyerek, mint amikor forgatták az SZDSZ-nek komoly sikert hozó filmeket.

Továbbá hibának értékelte, hogy az MSZP azt a hülyeséget nem utasította azonnal és egyértelműen vissza, hogy ha szükséges a második fordulóban a Jobbik ellenében a Fideszt támogatják. Ő érti, hogy ezt valaki kitalálta, és lehetnek esetleg olyan választókörzetek ahol, ha… de „tudják a víziló repülne ha szárnya volna”.

Kuncze nyíltan nem szólított fel az MSZP támogatására, bár azt mondta ő nem azért jött, hogy azt mondja ne a mellette ülő két MSZP-s jelöltekre szavaznak

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr341809435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása