Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Sötét erők működnek a KDNP-ben

2010.03.04. 12:00 | balközép | 2 komment

Címkék: kdnp iksz

A kereszténydemokraták a sátánnal is hajlandóak voltak cimborálni, hogy a netes teret meghódítsák. Egész pontosan a sátán egyik közeli hozzátartozójával. A klérusban megfáradt párt ifjúsági szervezetének honlapját ugyanis sötét erők hozták létre. Úgy látszik hiába a sok bűnoldópapbulla, több KDNP-hez közeli lapra is be tudtak férkőzni a gonosz szolgái. Szóval a segítő vagy a Középföldjéről vagy a Túlélők Földje sötétebbik szegmenséből, de lehet az is hogy a M.A:G.U.S. bestiáriumából pattant elő a Dark Angels Design Bt. (Sötét Angyalok Arculat Bt.)

Jókat szoktam derülni a multik ellen küzdő, munkáspárti rendezvényekről készült foton látható multik által gyártott üdítőkön és termékeken. Jó értem én, hogy túl sok választása nincs, a proletariátus harca vezetése közben megtikkadt pártvezetőnek, még sem ihat Bambit, meg már nem is kapható! Az internetes honlapok szerkesztésére azonban több száz cég jelentkezik, nap mint nap.

Én biztos vagyok benne, hogy Rétvári Bence gondos irányítása alatt, nem születhetett a szentháromsággal, no meg Krisztus és a szentlélekkel ellentétes nézeteket való már már fordított kereszteket rajzoló, bűnbefogant honlap. Így az esetre három lehetséges magyarázat van: vagy a sötét erők önmaguk kreálták ezt a lapot, vagy a sötét erők betelepültek az IKSZ-be, vagy még is olyan balfaszok voltak, hogy megtalálták az egyetlen egy olyan weblap készítő céget, melynek neve nem kompatibilis a párt ideológiájával. 

Én személy szerint az utóbbinak látom a legnagyobb esélyét, de mindenkinek a világnézetére bízom a dolgot. Tény, hogy az Ő teóriájukat erősítheti az is, hogy egy másik Rétvári által menedzselt szájtott is a Dark Angels Design Bt készített, történetesen a Szentimreváros.hu-t.

Szóval a Sötét Angyalok által kreált IKSZ honlapja közepesen néz ki jól, fehér és lila a domináns színei. A pártok (a cégek, reklámokban) lilát amúgy nem szokták használni, saját színüknek választani, mert nem egy intenzív, élénk szín. Azonban ha ismerjük a szín jelentését, rájöhettünk, hogy ez egy szerencsés választás volt, hisz a lila a kereszténységben a papi törvények, az autoritás, az igazság, a böjt, a szomorúság és a várakozás kifejezője.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr211807666

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mutyiexport 2010.03.04. 15:00:45

Már megint az a kibaszott forgóajtó. Azt hiszi a magyar, amikor azt mondják rá, hogy ugyan később megy be a forgóajtón, de előbb jön ki, az valami pozitív jelentéstartalommal bír. Nos, ez nincs így. Történt, hogy kicsi országunk lett a legfőbb menedé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása