Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Doktor Bácskai János

2010.02.28. 17:57 | balközép | 1 komment

Címkék: fidesz ferencváros bácskai jános 9ker

Új rovat indul a Piroslap-on PirosPostaláda néven. Itt szeretnénk teret adni azon legjobb olvasói leveleknek, melyek postafiókunkban landolnak! Tehát minden olyan olvasónkat, akinek van véleménye városról, közéletről vagy politikáról arra tudjuk biztatni, hogy írja meg nekünk bátran! Azt is szívesen vesszük, ha küldesz nekünk egy jó képet, videót! Leveleiteket a piroslap.hu@gmail.com-ra várjuk!

És íme az első olvasói levelünk:
 

 

Doktor Bácskai János

Erős késztetést érzek aziránt, hogy a Fidesz-KDNP párt (mert ugye egy párt a lándzsa hegyével együtt) stílusában írjam levelem.

Írhatnám, hogy Bácskai János hazaáruló, hazug, tolvaj bandatag, aki talicskával tolja ki a pénzt a hivatalból. Vagy ha populizmusukat utánoznám, azt írnám, hogy azt a pénzt amit a méregdrága választási levelére, frizurájára (hajfestésre) satöbbire költött, odaadhatta volna az első jöttment panelprolinak, akivel az utcán találkozik. De én ilyeneket, nem írok, nem gondolok, mert nem vagyok demagóg, az a hangnem nem ér fel hozzám.
Nem tudom, milyen doktorátusa van (ne vegye sértésnek a kérdést), de én nem írtam volna alá a levelet, amelyet nekem küldött ismeretlenül, és az én országgyűlési képviselő-jelöltemnek nevezete meg magát. Nem túlzás ez? Itt jegyzem meg, hogy nem az egyedüli képviselőjelölt Ferencvárosban, hanem csak az egyik a sok közül.

Doktor Bácskai János! Nem akarom személyében megsérteni. Amit idáig is írtam, az tulajdonképpen, a Fidesz-KDNP-re jellemző általánosítás, lett légyen bárki is a képviselője vagy jelöltje. Mégis megkérdezem, nem esik túlzásba akkor is, amikor a Mester utcai platánokról, és az üres telekről ír? Ja, és a Haller utca rekonstrukciójáról mintha megfeledkezet volna?

Sorolhatnám még hosszasan, hogy miről is feledkezett Ön el, de drága az idő, és a választási harc sok időt igényel. Hiába a választás nem diadalmenet Pláne akkor, ha olyan szövegeket látok-hallok naponta többször is, a Fidesz-KDNP részéről, hogy szégyelljem magam, minthogy Magyarországon ilyen megtörténhet. Hogy olyan elnöke van a Fidesznek, aki nem tud mit kezdeni fene nagy küldetéstudatával, hatalomvágyával, amelyet minden racionalitás elnyom. Küzdeni akarása hatalmas, mert idáig (már húsz éve) még mindig alulmaradt. Persze a reményt soha nem szabad feladni.

Befejezésül. Igaz, Bibó azt írta: a demokrata nem fél… Hát én félek! Ha a Fidesznek a Jobbikkal való konspirációjára gondolok. Vagy gondoljak inkább a Kisgazda Párttal való koalícióra – mert jut eszembe: Orbán 1998-ban azt mondta, hogy ő aztán Torgyánnal soha, aztán mégis. Vagy gondoljunk arra, amikor a Fidesz kisebbségben kormányzott a MIÉP támogatásával? Esetleg amikor Orbán ott osztotta az igét, ahol zsidóztak és kommunistázta a nemzetünk „kiválóságai”? Nem feleltjük. Sajnos ilyenekre kell gondolnom, ezért nem írom le a valós nevemet és címemet


Budapest, 2010. február 10.


Minta József
Mintaváros

Példa utca 10.

Valójában egy olyan ferencvárosi
választó akinek van MSZP-s
képviselője a Parlamentben és
tavasztól lesz másik is!


 

Ui: Érdekes lenne, ha érdemben válaszolna a fentiekre a Ferencváros című lapban.

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr331797551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigShark 2010.03.03. 01:58:16

Egyszer mindenkinek fel kell ébrednie...

Ez az egész oldal egy vicc, csak még nem sett le a poén sokaknak.

De azért kellemes piroslapozást :)

Üdv
D.
süti beállítások módosítása