Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

FankaDeli húgykemény volt

2010.02.23. 11:29 | balközép | 30 komment

Címkék: ákos jobbik fankadeli

Videóban dadogva beüzent a Jobbik és a szélsőjobb házi sztárjaként számon tartott FankaDeli nevű karrier rapper az Orbán Viktor barátjaként számon tartott Kovács Ákosnak.

„Kedves Kovács Ákos! Ez a videó neked szól, ez egy nyilvános üzenet”- kezdte a pártrapper, akinek két „jogvédő” (vagy jogtipró) ismerőse mesélte el, hogy egy kecskeméti kávézóban látták Ákost három hölggyel beszélgetni. (bár az ügyvédeket kötni szokta a titoktartás, és a magán beszélgetések szentsége, de úgy látszik, ha valaki nem ért egyet velük, akkor más a jogvédelem)

„Azt mondták, hogy nem lehetett nem hallani egy-két kijelentésed. Állítólag - bár én ezt a te szádból soha nem hallottam – te egy nemzeti érzelmű ember vagy mások szerint és talán magad szerint is. Ezzel ellentétben felerősítette bennem a kételyt az, amit szó szerint továbbadtak nekem az én barátaim” - mondta FankaDeli, aki nem akarta az ominózus mondatokat idézni, csak annyit árult el, hogy azok a politikai bűnözők foglyokhoz és a nemzet szó bizonyos aspektusból való használatához kapcsolódnak.

„Rád bízom, hogy felvállalod-e ami ott elhangzott. Bár soha nem találkoztunk, talán egyikünk sem veszített túl sokat, de akkor ezt tisztázzuk a nyilvánosság előtt. Ne telefonon hívj, ne írj e-mailt, mert ez nem egy személyes jellegű probléma” - figyelmeztette az énekest FankaDeli, aki szerint eljött annak az ideje, hogy tisztázzák, mi az álláspontja Ákosnak .

A pártrapper azért még egy szánalmas oltást bevitt a végén: „tényleg nem személyeskedni szeretnék, az én véleményem az, hogy a megnyilvánulásaid eléggé feminim (sic!) jellegűek, de biztos vagyok benne, hogy azért vagy annyira férfi, hogy ezt a dolgot dűlőre visszük”.

Szerintem, tök szánalmas az, hogy a Jobbikhoz közeli pártkatonák magaslóról osztják az észt mindenkinek. Elszálltak maguktól. Beképzelt pökhendi flegma undorító. FankaDeli, aki mielőtt pártrapper lett senki nem ismerte. Milyen világ az, ahol egy magánbeszélgetést nyilvánosára lehet hozni? Számon lehet kérni? Ahol művészeket lehet sértegetni, és kötelezni hogy valljanak politikai színt?

Kedves Fanka (nem is vagyok dadogós) Deli!

A magatokfajták még nem tudják, de magaslóról lehet nagyon pofára esni, így érdemes lenne leszállni. És talán vissza kéne venni az arcoskodásból, mert pár tüntetésen kívül, és néhány felgyújtott autón át, jól hangzó ígéreteken keresztül ugyan mást még nem tettetek ezért az országért! Te magad se! Kibaszott mód irritáló az, hogy mindenkinek megmondjátok mit tegyen, mit mondjon, mit gondoljon. Nem vagytok ti atyaúristenek, még ha annak is hiszitek magatokat! Az a politikai erő, mely nem ismeri az alázatot nem méltó arra, hogy népét szolgálja! És nem a szavak, hanem a tettek minősítik az embert! A te szavaid nagyképűek, a tetteid meg a pártroadshow-kon kívül semmi másról nem szolnak! Egyszóval az én szememben 0. Először otthon sepregess!


Akiknek meg elegük van a Jobbik ilyenfajta (magukfajta) politizálásból, küldje el őket a francba a neten, vagy bárhol. Biztos, kisebb lesz az arcuk. A Facebookon, már van egy pár olyan csoport, akiknek ez nem tetszik, csatlakozzatok hozzájuk (Itt vagy Itt!) és terjesszétek őket, csináljatok újat és hívjátok meg ismerőseiteket bátran! Ja és ne hallgass párt rappot, tehát FankaDelit, mert fars a szövege!
 

 

 

 

Update: A Mandiner reblogolta a posztunkat, és felvetettek egy jogos kérdést: Mit üzen a Jobbik szellemi hátországának egyik fő oszlopa Ákosnak és a nemzetnek, s egyáltalán, mi van a politikai foglyokkal? :)))

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr831783322

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: FankaDeli vs. Ákos - WTF? 2010.02.23. 14:01:03

  A Piroslapon találtuk ezt a Fanka-videót, s egy pillanatig sem volt kétséges, hogy reblogolásra érdemes:   Többszöri nézés-hallgatás után sem sikerült felfognunk Fanka barátunk mondandóját, ezért olvasóink segítségét kérjük: mit ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bybi 2010.02.23. 13:09:24

Hello
Én évekig hallgattam FankaDeli zenéit, eljártam a koncertekre. Csak azért írom ezt le, mert nem értek egyet azzal, hogy mielőtt "pártrapper" lett, nem ismerte volna senki. Igenis nagyon sok rajongója volt, és én is köztük voltam.. Nagyon kifordult magából ezzel a Jobbik pártolással, főleg hogy átvitte a zenéire is, és nem nevezi magyarnak azt, aki őt nem követi.. Ezek az üzengetések még rosszabb irányba terelik a véleményt róla. "Az egyik ismerősöm hallott valamit..." - kicsit érdekes. Talán ezzel csak reklámozza az új lemezét, talán nem bír a seggén maradni. De egy biztos: "követői" száma egyre elenyészőbb..

böhömúr 2010.02.23. 13:16:33

@bybi: Igen, igazad van Fanka valóban énekelgetett már a jobbik előtt de soha nem volt egy Ganxta, nyilván van az a pénz amiért eladja magát... felénk a 8kerben csúnyán járna az ilyen kis farsoskodó seggdugó...

2010.02.23. 14:07:14

Gonolom Ákos majd egy színtén 4-5 perces üzenetben fog bocsánatért könyörögni, mert összeszarta magát FankaDelitől és élete szerencséjének tartja, hogy nem vot ott ez a nagyon kemény fiú azon a fúrumon.

Ez a csávó azt hiszi, hogy ő a Csáknorisz szerintem... Szánalmas balfasz.

szánalom 2010.02.23. 14:55:08

ohhh ez a Fankadeli ki a pöcs, hogy beszól Ákosnak? Már nem azért de mit ugrál ez a faszjankó? Olyan SZÁNALMAS!!!

viktornaplo 2010.02.23. 17:02:05

Istenem.. nem is tudom hol kezdjem..

Ilyen gyűlölködő, mocskolódó cikk után még ti szidjátok Fankát? Nagyképű? Szánalmas? Mért ti mik vagytok? Ismeritek egyáltalán ezt az embert? Beszéltetek valaha egy szót is vele? Vagy csak YouTube-on láttátok még eddig, meg olvastátok a cikkeket itt-ott szintén gyűlölködőktől, hogy miket tesz?

Meg mi az, hogy senki nem ismerte, amíg nem lett "pártrepper"? Látszik, hogy igazából semmit sem tudtok róla. A 'Gyertek ki a stégre' c. száma 2007be (szóval jóval a hazafi dalai előtt) a 10. helyig jutott a Viva ranglistán. Pedig akkor se jobbik, se pártrepp nem volt még.. Márpedig ez egy óriási teljesítmény egy olyan előadótól, aki mögött semmi anyagi háttér, semmi menedzselés, aki a nulláról küzdötte fel magát.. [Tény, hogy Dopeman is egy videótékában dolgozott a repp előtt, de hatalmas különbség hogy őt felkarolta Ganxta Zoli, és betette egy fullos lemezcéghez.. ezzel szemben Fanka saját céget alapított. Önköltségen.]

A másik.. miért kéne ganksztának lennie, ahhoz hogy igazi repper lehessen? Neked aztán rengeteg közöd van a repphez. Az, hogy Magyarországon a gengszter reppen kívül másnak nincs piaca, miért jelentené azt, hogy aki nem gankszta meg nem a 8.kerbe lakik, nem igazi repper?
Kanye West meg Eminem se gankszta és mégis hatalmas sztárok.. Amcsiban. Ahol van erre kereslet. Nem csak arra hogy: megbasztam a kurvát, lelőttem a zsarut, meg dorogozok mint állat.

Fúú te.. neten elküldeni a Jobbikot? Júj.. igazi tökös XXI. századi dolog. Gyerünk Fészbúkra, fórumozni! AZAZ! Majd biztos megijednek pár karaktertől meg gonosz szmájlitól, és majd jól felbomlik az egész párt! Igen! Mondd meg a szemét hazafiaknak! Ja.. de mi az a hazafi? Óó.. biztos valami náci jobbikos gárdista rasszista szarházi aki ki akar írtani mindenkit..

Buták vagytok, elfogultak, és vakok. Általánosítotok mindenkit, és gondolom ezek után és is "jól megkapom". Hát tessék.. lehet anyázni, lehet fikázni, felőllem amit akarsz.. Magadról állítasz ki vele szegénységi bizonyítványt.

partizano 2010.02.23. 19:44:34

@viktornaplo: no megérkezett az első bérkomentelő pártkatona!
Szép kis bejegyzés, Vona Gábor büszke rád!

webmestar 2010.02.23. 20:48:28

a post írója a 2. biggest loser itt. Ok, fankadeli valóban faszságokat beszél, de kedves posztíró ez amit most írtál...Dobogóra elég volt. Hajrá, uszíts barom :D

viktornaplo 2010.02.23. 21:34:18

@partizano: bérkommentelő pártkatona? Úrsiten, ezeket a szavakat tanítják nektek? :D

Amúgy meg nem érdekel Vona Gábor kire büszke, meg kit szar telibe. Ő csak egy ember, rég megtanulhatnátok már hogy nem csak egy ember képvisel egy pártot..
Ezért tartottam hülyeségnek azt is, mikor sokan anyázták Gyurcsánt. Ő volt az arca pártnak, de az intézkedéseket nem csak egyedül Ő hozta.. Elég elfuserált senkiházi volt/van abban a pártban rajta kívül is.

De azért látszik hogy érdemben semmit sem tudsz hozzászólni a kommenthez. Legalább nem egy suttyó beszűkült agyú nulla vagy, hogy trágár szavakkal szerezz érvényt a vélt igazadnak.. (:

CSŐ

gergel 2010.02.24. 13:39:16

@Kult:
én erősen jobboldali vagyok, de teljesen egyetértek veled, szánalmas ez a Fankadeli. Elég undorító ahogy tudományosan próbál fogalmazni mint pl schobert norbi, de nagyon látszik rajta hogy ezzel próbál kompenzálni.
Az is furcsa hogy eddig akivel együtt zenélt, mindenkivel összeveszett és a pénzen volt a vita.
nem szeretem ezt a stílust de elég jól elmeséli, ki is ez a fanka:
(attention deniz is elég primitív)
www.youtube.com/watch?v=wdW0C3pgkgI

gergel 2010.02.24. 13:41:16

@gergel:
az lemaradt hogy van pozitív oldala is. A fiatalságra jó hatással van hogy nem a cigány és néger reppereket istenítik. Tanulnak egy kis hazafiságot legalább. El kell ismerni hogy néha egyszerű, néha primitív, de nem a bűnözésre nevel.

prekonzervativ 2010.02.24. 15:54:32

Üdv, tekintsétek meg blogomat, írjatok szóljatok hozzá a hírekhez és iromáynainkhoz

www.prekonzervativ.blog.hu

Ruzi 2010.02.24. 23:56:59

Nem tudom srácok ti most perr pillanat hol éltek?Szerintem túlságosan is könnyű az élet számotokra, vagy legalábbis van a háttérben egy kevéske támasz ami miatt nem tartottatok még ott ahól sokan mások kik Fankának adnak igazat.
Szerintem csak egy kicsit komolyabban el kellene gondolkozni valamin, mert lehetséges amiket elmond Fankadeli Ferenc aki egyébként hatalmas rajongóm, valószinű nem holmi hülye ötletből kitalált dolgokról énekel hanem, valami felvillant benne és ezt a dolgot adja ki magából megzenésítve, egyszerűen fényt kapott.
Fényt kapott mert akárki akármit mond utóbbi 3évben hatalmasat fordult mindenki sorsa a földön.
Ezt sajnos nagyon sokan nem veszik észre mert bután mennek előre a fejük után ami nem baj, mert nem kell balhézni meg mindent a feje tetejére állítani mert az nem megoldás, inkább zenészitse meg mindenki az nem kár alapú.
Egyébként elmesélnék nektek egy történetet amit már 1éve megénekelt Fanka és nálam ez most teljesen bejött.
Párommal gyermeket szerettünk volna az idényre minden rendben ment addig míg el nem veszítettem 8éves állásomat amiben az utolsó reményem illetve az utolsó támaszom volt (gyengébbek kedvéért).
Kénytelen vagyok elvetetni egy életet mert nem tudnám ebben az anyagi helyzetben felnevelni, mert a gyes mellet kiesik az asszonykám fizetése az enyém meg nagyon kevés ahoz, hogy megvegyem a pelenkáját fürödjön egyen együnk zuhanyozzunk és még a rezsimet is fizessem ki, pedig átlag felett keresek.:)ÁTLAG:80.000ft:):)Vicces ennyi a havi rezsim cakli pakli. ÉJJEL NAPPAL DOLGOZOM ÉS NEM ÉLEK MEG!!!!!!!!!!!
Vagy talán asszonykámnak ki kellene hordania a gyerekünket és utána rakjuk bele egy kórházi inkubátorba??Ló.aszt!!!
Fanka megénekelte már 1-1.5éve az álmodtam című számában, hogy a jövőd és ne pedig terhet láss egy csecsemőben!!
Külföldön bárhol felkínálja az állam az egyik vállát támasznak mert a polgárokért van, itthon mi van?? Nincs munkám mikor van 100ft a zsebemben elgondolkozok most egy Expresst vegyek és ne telefonáljak vagy telefonáljak valakinek csak úgy?
Angliában a munkanélküliben fel volt állitva 3-4 számitógép hírdetésekkel megtöltve, a ráadás, elnyúltál kb 10centire a képernyő mellé és felhívtad a munkáltatót a kihelyezett telefonról.VAGY EZ TALÁN OLYAN BONYOLULT LENNE ITTHON????Fele ennyi munkanélküli lenne!!!!!!
Régen olvastam Morbid póén lapot mert szerettem, valamelyik nap vettem egyet 5év után és kajakra politizálnak a lapban.
Hol volt ilyen régen???
Fanka lehetséges akkor kezdett el foglalkozni politikával mint mindenki más??Mindenhol megtalálható ez a dolog, csak kedves Magyarország fel kéne ébredni!!Itt nem Fanka a rossz mert el mondja véleményét, az a rossz ami vagy, aki miatt lett ez az egész.
Mind1 én nem szólok bele semmibe, én iszonyatosan csipázlak Feri!! csináld én hallgatlak meg szerintem sokan mások is.
Ja amúgy meg a végére!!!
Tiszta gáz jobbik szöveg mi??de azért nem gond ha megjegyzem, hogy kicsit sem gáz oda írni, hogy gyüljünk csoportokba meg vannak már ilyesmi csoportok itt és itt!!!!!
Ez nem buzditó kicsit sem áááá, legalább már ha ugatjátok Fankát magatokat ne hozzátok gáz helyzetbe.
Küldjétek el a francba neten meg bárhol a politizálókat ,nem tudom ki vagy de az biztos, hogy a buták közé tartozol.
Minden joga megvan ahoz, hogy kinyílvánítsa a véleményét még ha rosszakat is mond, úgyis őt veszik elő, de nem baj te csak buzditsad az embereket ha szerinted ez így jobb.
A lap teteje tudod!!!
Szevasztok!!!
Fanka remélem azért készül a következő lemezed!!!!

szes.istvan@freemail.hu 2010.02.25. 09:12:27

"Ez olyan eset, mintha Feri parancsára nyilvánosan kellene a péknek véleményt mondania a spontán magömlésről."

Ennél a résznél hangosan felröhögtem!!! :-D

ellenkultura.info/fankadeli-kijott-a-stegre/

JimboHun 2010.02.25. 13:03:43

ÚÚÚÚRISTEN!!Mi van veletek emberek?Nem látjátok mi van ebben az országban????Kit akartok?Ki vezzesse az országot??A HAZUG,CSALÓ MSZP VAGY FIDESZ???aZ Elmult 20 évben az igéreteken kívül adtak valamit az országnak!?Ha ilyen kemények vagytok,akkor álljatok ki az országotok mellett is!!!Ja,és Fankát fikázzátok?Ő legalább az IGAZSÁGOT rappeli.Nem ugy mint a többi,aki csak csak azt mutatja,hogy milyen kemény,mert csúnyán beszél!!Fanka legalább kinyitja a száját a hazájáért!!! Fanka Pártrapper?Akkor Dzsuzsák pártfocista?
Ja, és ÉBREDJETEK MÁR FEL!!

Én egy átlag ember vagyok,de kiállok a HAZÁM mellett.És azok mellet,akik jelenleg szenvednek ebben az országban! Tudod,én MAGYAR VAGYOK!!!

JimboHun 2010.02.25. 13:28:54

Webmestar!Elárulnád nekem,melyik része hülyeség annak amit énekel Fanka?
"hol nyugdíjas szüleim számláról számlára táncolnak a tű hegyén"-erre gondolsz?
" kiéheztettek minket, hogy elveszítjük hazánkat."-vagy erre?

"Nincs itt semmi nevetség, kimosták a fejünket, és ez nem hogy felállít, hanem egyre inkább leültet.
Amiről én beszélek, a világ utolsó esélye A magyar nép békében élt 64 megyébe megloptak minket, és lábunkat törték. langaléta kufárok és vérszomjas törpék sokan nem is értik, mit mond e fura kópé.
pedig egyszerű: Magyarország a magyaroké."-ez is hazugság lenne szerinted?

"Itt a saját tévéd na meg a saját újságod
Viszi saját otthonodba a hazugságot"-ez is az?

Azt hiszem írhatnék még pár dolgot...

Szerinted akkor mi az igazság???

kovacsg4 2010.02.25. 15:34:35

Ez csodálatos

De nem igazan látom, hogy leesne a lényeg.

A csavó azért esik neki a másik jobbosnak, mert két haverja HALLOTT valamit, amit most itt tisztázni kell....
Szóval úgy halottam valakitől, hogy csúnyát mondtál Kovács!
Ez fasza, nincs is szebb, mint mikor az ártatlanságot kell bizonyítani.
Már ha van bármi köze ahhoz, hogy Indiánsrác mi az anyám kínját szid vagy nem szid a magánbeszélgetéseiben.
Most még van esélyed elmagyarázni, aztán irány a tábor.

Ez aztán a fasz, persze, ha ők mondanak valamit, akkor azt ugye mi nem értjük, mert a rühes kormosbőrű banda meg a bankár nagyorrú paraziták teljesen félreértett kifejezések.. és még téged perelnek be ha rasszistának vagy nácinak találtatod őket nevezni, mert a polójukon csak indiai minta van és nem is horogkereszt.

Thresher 2010.02.25. 18:34:12

@Ruzi: "...mert lehetséges amiket elmond Fankadeli Ferenc aki egyébként hatalmas rajongóm..."

Aztakurva, itt van Árpád Szellleme!!!!!

psychocska 2010.02.25. 22:14:21

"FankaDeli, aki mielőtt pártrapper lett senki nem ismerte."
Ajánlom youtubeon megkeresni az álmodtam című számot és megnézni a kattintások számát, aztán ezt a mondatot újragondolni.

bybi 2010.02.25. 23:15:44

@JimboHun: Nem csak MSZP és FIDESZ van. Sokan csak ezt látják.

nookamu 2010.02.26. 08:30:50

Érdekes, ahogy ilyen fankadeli-oldali emberek úgy variálnak, ahogy anno a kommunisták. A falnak is füle van ugyebár... De persze ez nemes cél érdekében van (?), ez természetesen megengedett. Ünnepeljük a gondolatrendőrség hajnalát. Mellesleg nem tudom mit ugat ákosok, meg rendszerek ellen, amikor a Pankkk pályázaton bezzeg behajolt a kormány 600ezer forintjáért... Gyíkarc.

JimboHun 2010.02.26. 09:40:38

bybi!
Ebben igazad van!De épp ez a lényeg!Sokan nem látják a többit, csak az mszp-t és a fidesz-t ismerik.Szerintem az idei választáson csak a Jobbik tudna beleszolni ebbe a politikába,mert a többi párt,hiába akar jot az országnak,nem lesz annyi szavazatuk.Még nem elég erősek.Én ezért fogok a Jobbikra szavazni,hátha ők tudnak valamit alkotni ebben az országban.De a lényeg,ezt a mostani,csaló,hazug brigádot eltünteni innen,mert tényleg még nagyobb szarba fogunk keveredni.

Alf (törölt) 2010.02.26. 13:44:04

Sose szerettem ezt a blogot, sőt... de most minden szavával egyet kell értenem.

Alf (törölt) 2010.02.26. 13:44:57

@JimboHun: ha ilyen fankadelik jönnek helyettük, nem sok reményünk van...

webmestar 2010.02.27. 00:42:37

@JimboHun: a videóval lőtt mellé. A zenéjét szeretem. De ebben valóban értelmetlennek tűnik. Ennyi, sajnálom h feleslegesen írtál ilyen sokat.

Ruzi 2010.02.28. 20:29:09

@Ruzi: @Thresher: Fanka rajongója vagyok. Így jó?

Héjja 2010.03.02. 19:30:48

Nevetséges színjáték ez az egész .
Tökéletes példája a megélhetési "celebek" viselkedési mintájának.
Kavarunk egy kis szart,mindenki rólunk beszél,aztán csak úgy fogy a CD hogy csak na!Vagy a naptár (lásd Kiszel Tünde) egy kategória.)Hát a két résztvevő közül Ákosnak tuti jobban fogy majd a lemeze,küldhet ennek a fankának egy köszönő levelet,a reklámért.

Mivel Ákos ZENÉSZ,letett sokat az ún.művészet asztalára,ellenben a másik féllel.És ameddig a zenéje engem megnyugtat,kikapcsol,és hallgatása közben nem érzem magam úgy a hazafiasságtól,hogy valakinek szét kell vernem a fejét,mert mindenki hazátlan áruló, addig ku..ra nem érdekel miről diskurál egy Isten háta mögötti kávézóban egy magánjellegű beszélgetés keretében.

Mi ez? A Jobbikkal visszajön az AVH?A falnak is füle lesz??
Azért vegyük már figyelembe a magánélet ill.magánbeszélgetés szentségét.
Kétlem,hogy Ákos reagálna hasonló szinten erre a videóüzenetre, azért van egy szint ahová nem süllyed az ember.De én a helyében egy bírósági idézést küldenék.

Hogy jön valaki ahhoz,hogy valaki által kihallgatott magánbeszélgetés ürügyén, televerje a világhálót a mondvacsinált semmivel,azért,hogy magát és a demagóg gondolatait terjessze?

A kisebbségi érzés nagy pofát ad az embernek,de azért nézzük már meg kibe kötünk bele!

A Jobbik örülhet ilyen pár katonáknak.Gyönyörű.Aki Jobbikra szavazna,pont az ilyenek miatt nem fog.

Halál a májra! 2010.06.07. 21:49:41

Szerintem hiába fikázzátok Fankadelit és a zenéjét, akkor is ő a legjobb a világon. Ez a baj az országgal, hogy mindenki utál, ha a nemzeti érdekekről beszélsz, és ettől dől romba az ország nem Fankadelitől, és bármit mondtok rá, akkor is feljebbvaló lesz mint Ákos.
süti beállítások módosítása