Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Beizzítva a Fidesz kopogtatóüzeme?

2010.02.14. 18:06 | ZöldMarci | 3 komment

A Lehetmás párti magyarinfo blogon írtak arról, hogy a Fidesz miként akarja letarolni a kopogtatócédulák "piacát" megakadályozva kispártok indulását. Ekkor érkezett gadget kommentje arról, hogy miként gyűjt a Fidesz:

Tegnap esti tapasztalatom, hogy nem elegánsan gyűjtik azokat a cetliket a Fideszesek.
Csönget egy decens idősebb hölgy, hogy kéri a kopogtató cédulámat, mondom neki nem aktuális a dolog, éppen mint láthatja, szét van szedve a fél lakás, nyakig koszosan bütykölöm mosógépet, most nem ülnék le vele beszélgetni, nem is nagyon volna hova. Adjam csak oda majd ő szépen kitölti, az aláírással se legyen gondom. Hmmm??!!! Na úgy biztosan nem. Akkor visszajönne, mikor jöhet? Ja, amúgy melyik párt nevében tetszik itt lenni. És a poén most jött a hölgy döbbent arckifejezése és kérdése: MIÉRT? Hát csak meg tetszik tudni mondani, kinek adom a cédulát? A Fidesznek. És sértődött arc hozzá. Na ekkor mondtam, hogy felesleges jönnie, nem adom oda. Ha nem így csinálja megkapta volna. Szimpatizáns vagyok de így nem, meglesz az nélkülem is. És valszeg valamelyik kicsinek adom oda cetlit. Legalább a szavazó lapra kerüljenek fel. Nem lenne jó egy 3 párti parlament. Az nem vezetne sehova.

via

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr441757922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Áprilisbolondja 2010.02.14. 19:42:28

Egyre kevesebb idő van hátra a ballib hatalomból.
Érdemes néha ellátogatni a visszaszámlálóra: aprilisbolondja.blog.hu
Megtudhatod mennyi nap/óra/perc/másodperc telt el az mszpszdsz 2002-es hatalomra jutása óta, s mennyi van még hátra.

ZöldMarci 2010.02.15. 12:31:01

@Áprilisbolondja: Az utolsó 4 kommented szóról-szóra ugyanez, amit ide is szpemmeltél. A jobboldalon hol osztják ezt az automata-komment-generátort?

golyo88 2010.02.19. 12:20:12

Ilyen minden pártnál van, szánalmas, hogy egy csomó hulladék párt a fidesszel takarózik, ha nem tudja összeszedni a cédulákat.
süti beállítások módosítása