Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Roma gárda alakult?

2009.12.07. 16:06 | szocdemman | 5 komment

Címkék: romák jobbik gárda

Romák angyalai. Tuti név. Youtubera feltöltjük. És akkor jó lesz. Be fogják szopni nyugi. Szerintem kamu az egész. Blöff. Olyan, mint a megalakult a csendőrség. Hangosan röhögtem mikor a fák mellé felállított célkeresztek mellet harci sorrendeben arcukat eltakaró fehér bőrű romák masíroztak. :D:D Oké ezt tudják a videó készítő is, hogy a romák bizony kreol bőrűek, ezért van a képeken még a szemükön is kendő, illetve sapka, meg árnyék. De bizony a nyakak és kezek hófehérek. (2perc 33-nál ) Én azt sem nagyon értem, hogy minek célkereszt, amikor még egy nyamvadt csúzli sincsen náluk. (hatás fokozás, te buta) Már vannak vagy húszan, van pólójuk, és vonulnak. Még is a videóban 2 helyszín képei szerepelnek csak, és jó ha 8 fénykép váltakozik. Az Interneten és a közösségi portálokon semmi nyomuk. De még egy hetykén elhelyezett fotó sem.

Az egész- véleményem szerint- egy konspiráció. Valakik kizavartak, 30 srácot rá adták ezt a pólót. (igen kedves olvasó, Dzsoki sem halt meg, Taki bács valójában nem taxis hanem színész, és Koltai sem árul igazából vállfákat) Elkészültek a tuti képek. Két helyszínen. Persze se egy e-mail cím, se egy freeweblap cím semmi, de csatlakozz! (Kinél? A vajdánál? Hülyék.) Persze értem én, hogy a lét határozza meg a tudatot. És a tudat ködös, akkor a lét nem igazolt. Nyilván a szélső jobbnak és a különböző gárdaszerű alakzatnak szüksége van ellenség képre, mint egy igazolási alapnak. Tudják ezt a föld szélső jobb csücskében is. Hát ha ezek a romákok nem alakítanak semmit majd mi alakítunk. Hát most már van miért lennünk. Na kedves gárdista társaim a helyzet fokozódik. Itt van ezek a romák angyalai. Nézzétek, meg mit művelnek. Ez a galád bíróság meg minket tiltott be. Az aljas rendőrség minket visz el? A romáknak látjátok ezt is lehet… bla bla. De nem lehet. Ne tessék már minden blöfföt beszívni. Rodolfot megszégyenítő profizmussal megy az illúzió keltás. A jobbik tanácsadója PR suli helyet bűvész iskolába járt, de szar bűvész volt ezért elment politikusnak. Én soha nem értettem, hogy az ilyen harmat gyenge blöfföket, hogy lehet benyelni, de most lebuktak.

Nem tartom komoly erőnek a Jobbikot. Mert felületes, mert át lehet látni rajtuk. De lufi -bármekkora is- egyszer kidurran. Közel van már az az idő. Ez nem más mint szélhámos csalás! Te meg addig is gondolkozz!!!

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr521580621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

böhömúr 2009.12.07. 16:43:24

hát ez milyen szánalmas már?? mondjuk jobbik ennyi.

pír 2010.01.22. 18:35:15

kis butus. a bőrszínt firtatni már rasszizmus, nem tudtad?
másrészt a fehér bőr helyénvaló, az angyalok színjelképe a mennyországban, nem?
ide ez a kormos, tisztátalan ruha nem való, vagy mégis?

cyrus01 2010.01.23. 22:44:51

ROMA ANGYALOK 2010 MAGYARORSZÁG

MAGYAR GÁRDA MOST ÉS MINDÖRÖKÉ
BOLSIKÁIM JÖVÜNK TIK-TAKKK ÉS LESZ NYISZ NYASZ

cyrus01 2010.01.24. 09:16:25

ja és hol ennyi cigo csak a börtönben van
süti beállítások módosítása