Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Orbán Viktor hamis messiás

2009.11.30. 19:37 | szocdemman | 3 komment

Címkék: mszp fidesz orbán viktor nyakó istván

 Az MSZP információi szerint a Fidesz személyre szóló kampányleveleket küldött ki a rendőröknek, a tanároknak, a gazdáknak és a gyógyszerészeknek, amelyekben Orbán Viktor "messiásként" ígéri: "eljő az ő országa". Ezt Nyakó István, az MSZP szóvivője állította hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján.


Nyakó István a levelek kapcsán azt kérdezte a Fidesztől: milyen adatbázisra támaszkodott, pontosan hány millió levelet küldött ki a magyar háztartásoknak, s ezek mennyibe kerültek.

Orbán Viktor levelezni kezdett az egész országgal, ír a rendőröknek, a tanároknak, a gazdáknak, gyógyszerészeknek, több millió embernek - fogalmazott a szóvivő, aki szerint a levelek ugyanarról szólnak: "eljön Orbán Viktor, a messiás, eljő az ő országa, és ha itt van, akkor természetesen tejjel-mézzel folyó Kánaán lesz", akinek pedig nem, azok büntetésre számíthatnak.

"Orbán Viktor hamis messiás, az ígéreteit nem fogja tartani, legfeljebb a bosszúját" - fogalmazott Nyakó István, aki a - mint mondta - "messiás önjelöltnek" több kérdést is feltett.

Mint idézte, ezek a kérdések a következők: pontosan hány millió levelet küldött ki a Fidesz a magyar háztartásoknak egy olyan kampány során, amely még el sem kezdődött; mennyibe kerültek ezek; és miféle adatbázis alapján küldték ki ezeket a személyre szóló leveleket?

Nyakó István szerint főleg az a levél veszélyes, amelyben a rendőrséget és a rendőrkapitányokat keresi meg a Fidesz. Mint mondta, ez hazug állításokat tartalmaz, hiszen az MSZP az elmúlt időszakban sok, a közbiztonság megerősítését szolgáló lépést tett, ám eközben Orbán Viktor levele szerint "az MSZP rombolja a rendőrség tekintélyét".

A tekintélyrombolással kapcsolatban Nyakó István azt kérdezte, hogy akkor vajon az MSZP képviselője állt a REBISZ elé demonstráicót tartani?

Nem - felelt saját kérdésére a szocialista politikus, aki emlékeztetett: ez a demonstráló Pelczné Gál Ildikó volt, de tudni lehet, hogy "performansza" megalapozatlan volt ugyan, arra viszont jó volt, hogy a rendőrségbe vetett hitet megingassa.

Nyakó István egy másik kérdése az volt, hogy vajon az MSZP országgyűlési képviselői kezdték-e annak idején Parlament előtti kordont bontani a rendőröket félretolva, s a képviselői igazolvány mögé bújva?

Nem - felelt meg erre a kérdésre is, mert - mint mondta - ezt is a Fidesz politikusai tették, s köztük ott volt Orbán Viktor is - emelte ki.

Nem a Fidesztől lehetett hallani azokat nemtelen támadásokat, amelyek Budapest feldúlásának éjszakái után a rendőrséget érték? - kérdezte végül a szóvivő.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr671564613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

er,la 2010.01.21. 13:21:21

o.v. kiosztja a munkát és majd ő uralkodik ved észre magad viktorka ki is vagy nem isten nem h... nem gob...hát akkor a megváltoltoo

cyrus01 2010.01.23. 22:36:55

bezzeg a ludas gordon

cyrus01 2010.01.23. 22:39:32

ja és szlovákia az felvidék lopott cimer lopott nyelv lopott ország ugyanúgy ahogy izrael PALESZTÍNA
süti beállítások módosítása