Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Nagy-Magyarországos autómatrica az SZDSZ kampánybuszán Józsefvárosban

2009.11.16. 16:31 | szocdemman | 4 komment

Címkék: szdsz polgármester választás józsefváros nagy magyarország irredenta takács gábor

 

 Egy érdekes videóra hívták fel a figyelmünket. Végig nézése után egy kérdés fogalmazódik meg bennem: Na most mi van? A józsefvárosi időközi polgármester választás, egyik jelöltjének kampánybuszáról készült a videó. No ebben még semmi extra nem lenne. Ez a kampánybusz Takács Gábor SZDSZ-es jelöltté. Ebben sem. Csak pikáns kis szájízt, ad a rajta szereplő nagymagyarországos autós matrica. Nyilván ott maradt. Nem hiszem, hogy az SZDSZ és Takács Gábor nyitni szeretne a szélső-jobb felé. Vagy Takács az irredenta-liberális? Szomorú, hogy az SZDSZ-es, Ep - kampány „Ki lesz a harmadik erő?” nem jutott el Takácsig. És az egész kampány csapatban nem szúrt szemet senkinek sem. Az SZDSZ már rég nem következetes, és már rég nem értékalapú. Persze szerintem, tényleg nem tudatosan maradt kint az a matrica. De, ha hiteles akarok lenni, és valóban gondot jelent nekem a szélső jobb akkor nem fogok egy olyan vállalkozottól buszt bérelni, aki szélsőjobbos, vagy irredenta: ezt úgy hívják, hogy elvek. Vagy ha nem jelent problémát akkor, nem csinálok ellenük egy országos kampányt. Az SZDSZ logó sehol, de Nagy-Magyarország az van. SZDSZ miért tart 2%-on? Mert ilyen megtörténhet náluk. Ha ez tudatos volt, akkor meg szégyellje Takács Gábort magát nagyon, mert ilyen kis akciók miatt, nincsen ma egy szavahihető liberális párt az országunkba.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr301529571

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kocsis "Kerékbilincselő" Máté feljelentett, de most nem számol el a kampánnyal 2009.11.16. 18:35:43

Kocsis Máté - akinek "lebilincselő" életútja többek között a MIÉP-en át vezetett a Fideszbe - ugyan kampányköltség elszámolást nem adott nekünk, de azt megígérte: "saját kezűleg" fognak kerékbilincselni a kerületben, és rágalmazási ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Whanssel 2009.11.19. 17:37:09

SZDSZ kampánybusznak álcázott JOBBIK járat kampánybusz felszállsz és nem a Demszkyről fogsz jókat hallani,hanem majd Jobboldallal kapcsolatos dolgokat,irományokat.

pír 2010.01.22. 19:06:38

Tisztelt cikk írója!

Ön pedig azért is szégyellje magát, hogy csak a cikk utolsó mondatában is két db íráshibát ejtett.

nem ártana egy-két magyarórát vennie?

cyrus01 2010.02.01. 09:02:57

az magyar kinek fáj trianon

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.02.05. 12:42:12

@cyrus01:

Az osztrákoknak nem fáj saint-germaini béke?
Ausztria elveszítette Dél-Tirolt, Görzöt, Triesztet, Isztriát és Marburgot, (megkapja Burgenlandot)

1918 november 12. az Osztrák Köztársaság ünnepelt születésnapja.

Biztosan Burgenland miatt! :-)
süti beállítások módosítása